reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Ania my tez po polsku paczki robimy ,bo my wogle kochamy paczki i zawszwe sie w Polsce nie mozemy najesc, a ten dzemik gdzies w wiekszym markecie czy w lidlu tez mozna dostac ...

reklama
ja tam nic nie pieklam,najdlam sie oczami waszych paczusi.ja sama osobiscie nie pieklam nigdy paczkow.moze macie jakis sprawdzony przepis to wrzuccie na odpowiedni watek:-).
a tak przy okazji moja waga wczoraj rano kolejny kologram mniej:szok:.juz jest 64,jeszcze okragla dyszka zostala.teraz to juz z gorki pojdzie.moze wreszcie wejde w garnitur co dostalam 7 lat temu w prezencie.zalozony byl moze ze dwa razy i wisi do dzisiaj w szafie i czeka na lepsze czasy:-D.

halo halo
pustki tu uuuuuuu
co tam szanowne panie porabiaja ze takie zajete????
ja zaraz ide robic jakis podwieczorek dla malej i jak zwykle brakuje weny:eek:poza tym pol rodzinki chora moja mama siostra :baffled:

kochane mam pytanko jakie podobaja Wam sie imiona wloskie dla chlopczyka???

ale zesmy razem napisaly haha w tym samym momencie hihi.To sie nazywa wyczucie..Mi hm z imion podoba sie michele i lorenzo.Reszta jakos tak mi do glowy nieprzychodzi.A co do tych podwieczorkow czy one takie potrzebne?? Moj maly nigdy niejadal.

ale zesmy razem napisaly haha w tym samym momencie hihi.To sie nazywa wyczucie..Mi hm z imion podoba sie michele i lorenzo.Reszta jakos tak mi do glowy nieprzychodzi.A co do tych podwieczorkow czy one takie potrzebne?? Moj maly nigdy niejadal.

no to problem mialas z glowy moja jak wstaje to zaraz mniam i mniam i glowkuj sie co by tu jej wymyslic bo ona wybredna jogurtu czy owoca to nie zje:confused2:
a co do imion tak pytam bo z kolezanka dzisiaj tak rozmawialysmy,ze dla dziewczynek to jets tu wybor a dla chlopcow to nie bardzo:no:
u nas tez slonko ale chlodnawo jest

nie no imion jest bardzo duzo i bardzo fajnych.Tylko u nich jakas taka rutyna.haha.Andrea.paolo...o giacomo hihi...
Z podwieczorkie jak ona glodna to moze serwoj jej mini pizzetke albo piedini z czyms albo krakersiki.Moj ostatnio ma szal na mini bagel snacks z lidla a jemu smakoja najbardziej cebolowe i szynkowe.Mysle ze i jej szynkowe posmakoja..Sa jeszcze sezamowe i czosnkowe..

jestem i ja.tylko ze zabiegana od rana.najpierw bank,pozniej lekarz rodzinny bo trzebabylo recepty na leki wziasc a pozniej ginek:-).po przychodni do inzyniera naszego a potem na dzialke.po obiedzie to zeszlam do garazu bo musialam nowy odchowalnik dla kaczzus zrobic bo tamten rozlecial sie od ilosci wody jaka rozlaly maluchy.teraz maja lepszy bo przywiozlam z dzialki euro palete i do tego boki i zrobione.pozniej zrobie zdjecie i pokarze Wam jak to w calosci wyglada.
no a popoludniu koleda u mnie.juz stol uszykowany i czeka.bialy obrusik,swieca i _Biblia bo nie moglam znalezc Krzyza co zawsze stawiam.ktos musial mi go schowac bo zawsze stal w malej sypialni na regale z ksiazkami a teraz cos go wcielo.

reklama
jestem i ja.tylko ze zabiegana od rana.najpierw bank,pozniej lekarz rodzinny bo trzebabylo recepty na leki wziasc a pozniej ginek:-).po przychodni do inzyniera naszego a potem na dzialke.po obiedzie to zeszlam do garazu bo musialam nowy odchowalnik dla kaczzus zrobic bo tamten rozlecial sie od ilosci wody jaka rozlaly maluchy.teraz maja lepszy bo przywiozlam z dzialki euro palete i do tego boki i zrobione.pozniej zrobie zdjecie i pokarze Wam jak to w calosci wyglada.
no a popoludniu koleda u mnie.juz stol uszykowany i czeka.bialy obrusik,swieca i _Biblia bo nie moglam znalezc Krzyza co zawsze stawiam.ktos musial mi go schowac bo zawsze stal w malej sypialni na regale z ksiazkami a teraz cos go wcielo.
koleda???u nas to zawsze po Pasqua chodzi ksiadz!!!

aniaa co to za cudenko z LIdla??to jakis baton??musze sie tam kiedys przejechac chce mi sie ogorkow konserwowych

Do góry