reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witam , my korzystamy z pogady poki wszystkie choroby przeszly, u nas cieploi slonecznie a naokolo wszyscy chorzy , gdzie sie nie pojdzie to choroba , ma nadzieje ze nas bedzie narazie troche spokoju ...
cucciola u nas tez po Pasqa chodzi koscielny , ale on to tylko stanie w drzwiach i zaraz idzie ... :eek:

reklama
i juz poo koledzie.u mnie zawsze ksiadz chodzi przed wielkanoca.posiedzi,pomodli sie i poswieci mieszkanie-tak jak w polsce,tylko ze nie ma chlopaczkow co spiewaja koledy.
a ja cos glodna sie robie bo obiadu dzisiaj niwe jadlam i w brzuchu teraz burczy:-D

cuciola to takie sucharki
MT_19346_01_b.jpg

kurka wodna jak to italia jak na ulicy po nizej zera bryyy wszytko biale zamarzniete.Porazka!!ja chce juz wiosne.Niechce lata bo latem dla mnie zagoraco.Ja jeszcze w takim polozeniu ze po prawej mam morze po lewej gory.A w niektorym miejscu morza mam gory nawet polaczone ze soba.Miejsce piekne ale czemu ku....rka wodna tak zimno...

i u mnie zimno brrrrrrrrrrrr i znowoz ten bol glowy normalnie jakies migreny tu mam:no:
aniaa juz wiem musza byc pyszne w tygodniu jade do Lidla zobaczymy czy malej posmakuja
ja to tutaj w kolo mam gory a do morza ok 20 km tez fajne widoki
a wlasnie dziewczynki opiszcie mijesca gdzie zyjecie??

ja zyje w niewielkiej miejscowosci polozonej w kotlinie.z okna widac gory dookola a jak wyjde na miasto to przy pieknej pogodzie widze MONTE SUBSIO.zwlaszcza teraz jest piekne bo w snieznej czapie.jakies zdjecia powinny byc w mojej galerii.
416795_386892707991501_1352196053_n.jpg
tak bylo w ubieglym roku a tej zimy sniegu nawet na lekarstwo nie ma.

408887_386892227991549_301127793_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry