reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Jestem jestem i ja z tym moim obolalym kregoslupem:shocked2:
agatkachyba juz jest troszke lepiej bo moge chodzic wczoraj to byla tragedia:baffled:i obedzie sie bez zastrzykow naszczescie!!!a co tam u Ciebie??jak kurki i kurczaczki??
a no wlasnie ptyniu bedziem pic????

Dziewczynki macie jakies pomysly na podwieczorek dla dzieci???ja juz sama nie wiem co malej wymyslac??!!jogurtow nie lubi ani owocow nie chce a non stop racuchy czy nalesniki to tez przesada
:confused:

reklama
cuciola aprobowalas upiec jakies fajne i smaczne ciasto?nawet zwykla babka do tego kuleczka ulubionych lodow lub lekko zamrozonego danonka i juz inny podwieczorek lub kruche ciasto.sa gotowe rolki w sprzedarzy kruchego ciasta.pokroj na kwadraty,na srodek daj lyche dzemu i zawin w wiatraczka a na wierzch posmaruj rozbeltanym zoltkiem i pieca na 20 minut:-D.
images
images

cuciola na drugiej stronie wloskie przepisy jes moj przepis na ciasto na wszystko.jest tak proste w wykonaniu ze nie sposob sie pogubic robiac je.sprobuj.

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY ZDAŁAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wiem ze to tylko teoria, ale kurczę stres był, potem wszystko minelo i przeszlo, stwierdziłam, że nie ma co się denerwowac, już z sali nie ucieknę. No i poszlo. Mialam dosc prosty quiz, paru pytań nie byłam pewna, ale jakoś dałąm radę. Niestety nie mówią dla tych co zdali ile kto i jakich błędów uczynił. Ale nie wazne, najwazniejsze, ze uslyszałam "Passata"!!
Cucciola of kors ze pijem, ja juz z mezem zaczęłam:)
Wybaczcie ze dzis tylko pare slow, jutro was doczytam, na razie za bardzo rozemocjonowana jestem.
Dzięki, DZIĘKI za wszystkie kciuki!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzien dobry, pustki? Co wy takie zajęte?
Ja przed chwilą wróćiłam od lekarza z Maćkiem i ze szkoły, bo zaszliśmy, zeby compiti wziąć. Na szczesscie jakos mało mu dali, matematyke juz w poczekalni u lekarza zrobił:biggrin2: No ale nadal migdały powiększone, antybiotyk przedłuzony jeszcze na paredni plus inhalacje robic bo i z nosa mu leci. i apteka, i kolejne leki.. Ten miesiąc finansowo nas strasznie przetrzepal, najlepiej pare ostatnich dni przespac zeby do 10-tego dozyc, ech...:confused: Z drugiej strony dobrze, bo odpadaja urodziny w piątek, nie wiem co bym zrobila i skad wziela na prezent.
Juz po wczorajszym troche ochlonęłam, ale chyba z wrażenia jak nerwy odpuścily, w nocy snily mi sie znaki, i pytania, które mialam:-D
Agatka, bardzo dziekuje za bukiet:biggrin2:, przykro mi z powodu twoich kaczuszek, a jak reszta, przetrwała na balkonie i pod lampą?

Cucciola melduj co z twoim kregosłupem, odeszlo troche? Wiem co to za cholerstwo, bo tez nieraz mnie juz tak zlapalo ze zostalam w pozycji w jakiej strzelilo i chodzic nie dawalam rady. Dla mnie najczesciej konczylo sie zastrzykami. Bylas u lekarza? A co do podwieczorków to ja mam jeszcze kisiele i budynie z Polski(zawsze sie jakos w nie zaopatrujemy albo rodzina zaopatruje) i czasem je robie, niekiedy kupuje bignie, napelniam budyniem i sa takie male ptyśki. Pomysl Agatki z pasta sfoglia tez super bo to leciutkie i szybko sie robi, ja przewaznie zawijam w rogaliki, w srodek ciut dzemu, pare minut w piecu i gotowe. Mozesz salatke owocowa zrobic jak mala je i lubi owoce. Wystarczy czasem jabluszko i banana pokroic, moze jakims syropem polac(pojecia nie mam co tam twoja malutka jesc moze, no zapomnialam co moj jadal w tym wieku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:). Moze znajdz jakis prosty przepis na kruche ciasto z jablkami i jak masz chwilke to upiecz. Wspaniały podwieczorek dla calej rodzinki murowany:-) Mozesz tez zrobic naleśniki na slodko z dzemem lub z owocami.Mogą tez być male muffinki takie zwykle waniliowe lub z jakims dodatkiem co mala lubi.
zytka jak tam malutki i kolki, jest lepiej? A ty jak się czujesz?

ptyniu mije szkraby maja sie doskonale.rosna ijedza i spia.zamowilam wczoraj w naszym konsorcja gdzie kupuje paszze jeszcze 10 sztuk.dzisiaj ma dzwonic kiedy beda.a bukiet to tylko wrtualnie bo nie mam jak wreczyc Ci prawdziwego:-).uwierz ze mnie tez po teorii snily sie pytania i cala reszta.a praktyczny kiedy?ja dalam miesiac po teorii.

Ptyniu gratulacje!!!
a kiedy masz egzamin praktyczny?

My jakos radzimy sobie z tymi kolkami,troche masazu,troche kropelki i jest ok.

u nas pogoda deszczowa...:-(wiec spacery odpadaja narazie...byle do wiosny,ale juz zblizamy sie do niej,tuz,tuz...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ptyniusuper Bravissima!!!gratulacje.jpg

popili wczoraj:-D???
a co do mojego kregoslupa to z dnia na dzien lepiej obylo si ebez zastrzykow to chyba z przeciazenia bo mala juz tyle wazy!!!ojej to kuruj synka mi angina juz przeszla!!!

agatkasuper Dziekuje Wam Dziewczynki za pomysly wczoraj zrobilam banana w ciescie to mala az sie trzesla tak jej smakowal:-)

ale u mnie wieje normalnie jak w kieleckim

Ostatnia edycja:
a dzisiaj tak dla odmiany to mnie cos rozbiera,jakies chorubsko.od rana boli zoladek i zbiera mi sie na wymioty a teraz jeszcze temperatura sie przyplatala:wściekła/y:.mam nadzieje ze szybko przejdzie bo nie lubie chorowac.
ja na kolacje robie spagetti con bacalà dla rodzinki a sama obejde sie tylko smakiem:angry:.

reklama
a dzisiaj tak dla odmiany to mnie cos rozbiera,jakies chorubsko.od rana boli zoladek i zbiera mi sie na wymioty a teraz jeszcze temperatura sie przyplatala:wściekła/y:.mam nadzieje ze szybko przejdzie bo nie lubie chorowac.
ja na kolacje robie spagetti con bacalà dla rodzinki a sama obejde sie tylko smakiem:angry:.

ojj kochana nie daj sie chorobsku!!!
ja na kolacje nie mam pomyslu chyba minestre z wczoraj odgrzeje:baffled:

Do góry