Dzien dobry, pustki? Co wy takie zajęte?
Ja przed chwilą wróćiłam od lekarza z Maćkiem i ze szkoły, bo zaszliśmy, zeby compiti wziąć. Na szczesscie jakos mało mu dali, matematyke juz w poczekalni u lekarza zrobił
No ale nadal migdały powiększone, antybiotyk przedłuzony jeszcze na paredni plus inhalacje robic bo i z nosa mu leci. i apteka, i kolejne leki.. Ten miesiąc finansowo nas strasznie przetrzepal, najlepiej pare ostatnich dni przespac zeby do 10-tego dozyc, ech...
Z drugiej strony dobrze, bo odpadaja urodziny w piątek, nie wiem co bym zrobila i skad wziela na prezent.
Juz po wczorajszym troche ochlonęłam, ale chyba z wrażenia jak nerwy odpuścily, w nocy snily mi sie znaki, i pytania, które mialam
Agatka, bardzo dziekuje za bukiet
, przykro mi z powodu twoich kaczuszek, a jak reszta, przetrwała na balkonie i pod lampą?
Cucciola melduj co z twoim kregosłupem, odeszlo troche? Wiem co to za cholerstwo, bo tez nieraz mnie juz tak zlapalo ze zostalam w pozycji w jakiej strzelilo i chodzic nie dawalam rady. Dla mnie najczesciej konczylo sie zastrzykami. Bylas u lekarza? A co do podwieczorków to ja mam jeszcze kisiele i budynie z Polski(zawsze sie jakos w nie zaopatrujemy albo rodzina zaopatruje) i czasem je robie, niekiedy kupuje bignie, napelniam budyniem i sa takie male ptyśki. Pomysl Agatki z pasta sfoglia tez super bo to leciutkie i szybko sie robi, ja przewaznie zawijam w rogaliki, w srodek ciut dzemu, pare minut w piecu i gotowe. Mozesz salatke owocowa zrobic jak mala je i lubi owoce. Wystarczy czasem jabluszko i banana pokroic, moze jakims syropem polac(pojecia nie mam co tam twoja malutka jesc moze, no zapomnialam co moj jadal w tym wieku
). Moze znajdz jakis prosty przepis na kruche ciasto z jablkami i jak masz chwilke to upiecz. Wspaniały podwieczorek dla calej rodzinki murowany:-) Mozesz tez zrobic naleśniki na slodko z dzemem lub z owocami.Mogą tez być male muffinki takie zwykle waniliowe lub z jakims dodatkiem co mala lubi.
zytka jak tam malutki i kolki, jest lepiej? A ty jak się czujesz?