reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Agatka nie daj się, czosnek jedz na tony jak lubisz. Cucciola popilim,:-D ale ponieważ szampon byl zimny to już dziś w gardle czuję.
Zyta, w najbliższy wteorek mam pierwszą jazdę. Dostałam juz foglio rosa i mogę śmigać- -z mężem jako instruktorem;-)
A Anię to gdzie wcięło, toż do niej niepodobne, żeby tak znikała. Ania medluj się co tam u ciebie?
Miłego wieczorku dla wszystkich Was

reklama
odkrylam odkrylam aniadzisiaj od rana paczki ioponki piekla!!!
agatkoa no wlasnie czosnek ,miod i herbatka z cytrynka dobrze Ci zrobi
:tak:
ptyniu ooo szampan buono tylko mi po tych babelkach to zawsze glowa boli:baffled:

a ja dzisiaj na merende zrobilam ciacho z gruszka i bananem i nic mala nawet nie ruszyla:no:

jestem zdechla dzisiaj.caly dzien meczyla mnie goraczka,nie obylo sie bez takipiryny.dziekuje za dobre slowa otuchy.ja czosnek to uwielbiam ale na kilogramy to jesc nie bede:-p:-p.
cuciola a gdzies odkryla ze Ania za pieczenie sie wziela?

Witam dziewczynki ja wlasnie zakonczylam smazenie paczuszki i paczki wiedenskie , rece opadaja ale wpadlam na chwile zobaczyc co sie dzieje ....ptyniu wszystkiego naj naj lepszego , zdolna z ciebie dziewczyna :-), gratulacje... agatka kuruj sie wypocznij, moze jutro bedzie troszke , lepiej , my tez jemy duzo czosnku a szczegolnie ten w oleju lubimy , ale i tak czasami chorobsko sie przyplacze....cucciola ja z kregoslupem to tez sie mam , bo ja mam skolioze i tu przy tej pogodzie mokrej i mglistej to azmnie skreca a juz wogole jak Olcia wskoczy mi na rece to padam , wspolczoje takze ci , a u nas z podwieczorkami u nas to teraz moja mala wogle nie chce i zawszze cos wymyslam totylko skubnie i tyle ....

no ja znikla bo u mnie zalamka ale juz niebede nic pisac.Zapraszam na paczki
563009_430052337074417_1548526439_n.jpg

Aniasuper paczusie ja wczoraj tez wytarzalam, a dzis maz do pracy zabral pare i my z Olcia dzis palaszujemy , trzymaj sie mocno ,:-) wszystko mija, mam nadzieje ze nic bardzo zlego sie niestalo ... dziewczynki awy juz zjadlyscie paczusie ....

witam sie i ja.dzisiaj juz lepiej,ale jeszcze w nocy trzymala mnie goraczka.
ja tam za paczkami tymi wloskimi nie przepadam.duzo smaczniejsze sa nasze polskie.zawsze sie ich objem jak jade do domu,tak na zapas na caly rok coby starczylo:-D.

hej dziochy:-)
aniulaco tam u Was sie dzieje????ale pyszne te paki co zrobilas mniam mniam Ty to kuchara!!!!!!
kermitkoojj i ja to samo pelna reumatyzmu u nas to rodzinne wszyscy cierpia
:wściekła/y:
agatkano i z Ciebie niezla kucharka jak tam sa polskie paczki upieczone???

ja dzisiaj nic ani paczka ani faworka z tym moim kregoslupem to tylko lezac i koniec

a gdzieptynia????

reklama
Do góry