reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Agatka nie daj się, czosnek jedz na tony jak lubisz. Cucciola popilim,:-D ale ponieważ szampon byl zimny to już dziś w gardle czuję.
Zyta, w najbliższy wteorek mam pierwszą jazdę. Dostałam juz foglio rosa i mogę śmigać- -z mężem jako instruktorem;-)
A Anię to gdzie wcięło, toż do niej niepodobne, żeby tak znikała. Ania medluj się co tam u ciebie?
Miłego wieczorku dla wszystkich Was

reklama
odkrylam odkrylam aniadzisiaj od rana paczki ioponki piekla!!!
agatkoa no wlasnie czosnek ,miod i herbatka z cytrynka dobrze Ci zrobi
:tak:
ptyniu ooo szampan buono tylko mi po tych babelkach to zawsze glowa boli:baffled:

a ja dzisiaj na merende zrobilam ciacho z gruszka i bananem i nic mala nawet nie ruszyla:no:

jestem zdechla dzisiaj.caly dzien meczyla mnie goraczka,nie obylo sie bez takipiryny.dziekuje za dobre slowa otuchy.ja czosnek to uwielbiam ale na kilogramy to jesc nie bede:-p:-p.
cuciola a gdzies odkryla ze Ania za pieczenie sie wziela?

Witam dziewczynki ja wlasnie zakonczylam smazenie paczuszki i paczki wiedenskie , rece opadaja ale wpadlam na chwile zobaczyc co sie dzieje ....ptyniu wszystkiego naj naj lepszego , zdolna z ciebie dziewczyna :-), gratulacje... agatka kuruj sie wypocznij, moze jutro bedzie troszke , lepiej , my tez jemy duzo czosnku a szczegolnie ten w oleju lubimy , ale i tak czasami chorobsko sie przyplacze....cucciola ja z kregoslupem to tez sie mam , bo ja mam skolioze i tu przy tej pogodzie mokrej i mglistej to azmnie skreca a juz wogole jak Olcia wskoczy mi na rece to padam , wspolczoje takze ci , a u nas z podwieczorkami u nas to teraz moja mala wogle nie chce i zawszze cos wymyslam totylko skubnie i tyle ....

no ja znikla bo u mnie zalamka ale juz niebede nic pisac.Zapraszam na paczki
563009_430052337074417_1548526439_n.jpg

Aniasuper paczusie ja wczoraj tez wytarzalam, a dzis maz do pracy zabral pare i my z Olcia dzis palaszujemy , trzymaj sie mocno ,:-) wszystko mija, mam nadzieje ze nic bardzo zlego sie niestalo ... dziewczynki awy juz zjadlyscie paczusie ....

witam sie i ja.dzisiaj juz lepiej,ale jeszcze w nocy trzymala mnie goraczka.
ja tam za paczkami tymi wloskimi nie przepadam.duzo smaczniejsze sa nasze polskie.zawsze sie ich objem jak jade do domu,tak na zapas na caly rok coby starczylo:-D.

hej dziochy:-)
aniulaco tam u Was sie dzieje????ale pyszne te paki co zrobilas mniam mniam Ty to kuchara!!!!!!
kermitkoojj i ja to samo pelna reumatyzmu u nas to rodzinne wszyscy cierpia
:wściekła/y:
agatkano i z Ciebie niezla kucharka jak tam sa polskie paczki upieczone???

ja dzisiaj nic ani paczka ani faworka z tym moim kregoslupem to tylko lezac i koniec

a gdzieptynia????

reklama
Do góry