reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

ja prowadzilam sobie tabele na dieta.pl dobrze miec wage kuchenne i tam macie bardzo duzo produktow.A jezeli nie ma to wiadomo na kazdym opakowaniu jest podane na 100 gr ile kalori i tam sobie mozna wpisac i to bedzie wam liczyc ile w ciagu dnia spozywacie.Bardzo przydatna sztuka...

reklama
Kochane kobitki Wy moje:
Szampanskiej zabawy i szczesliwego Nowego 2013 Roku!!!dla Was Waszych pociech i rodzin!!!!
gdzie sie bawicie??my idziemy na kolacje noworoczna ciekawe czy wytrwamy do 24??!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,SPELNIENIA WASZYCH NAJSKRYTSZYCH MAZEN I WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO ZAPRAGNIECIE.

BUON ANNO

th

WITAJCIE W NOWYM ROKU DZIEWCZYNY.ja wlasnie wrocilam z obiadu od mojej szwagierki i napalilam w piecu bo jakos zimniutko w domciu sie zrobilo.no i musze Wam powiedziec ze moj tesciu siedzial z nami do 24.30.

wlasnie mialam pisac ze od jutra dietke zazynamy a Ty aniu wyskakujesz ze swietami.no tak,prawoslawne wypadaja pozniiej.jesli chodzi o kuchnie to ja ci nie pomoge bo zupelnie nie znam kuchni ukrainskiej:-D.ja jutro rano zaczynam ,butelka juz otwarta i musze powiedziec Aniu ze nie smierdzi ten ocet tylko pachnie jablkami.
RESZTA DZIEWCZYM MELDOWAC SIE PO SWIETACH,JAK TAM NASZE CIEZARNE-SYLWIA I ZYTA:-D

reklama
zaczne od Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013roku...spelnienia marzen...:tak:

agatka13,anna20061 czyli trzymamy za was &&&&&&&&.agatka13 startujesz od 70kg.?wzrostu ty ile masz?wydaje mi sie,ze ja mam tyle samo cm co ty...,a waga u mnie jest ok.60kg.wtedy nawet i mezowi sie podobam,bo mowi,ze za malo to zle,ale wiecej to jest ok.:-D
anna ty sliczna dziewczyna jestes...,no ale co do wagi to indywidualna sprawa,mowie zalezy kto jak na to patrzy,jak sie czuje,a maz tez ma dobre oko,jak pisze nie kazdemu podobaja sie wieszaki:-pale tak czy siak kibicuje wam,zrob sobie suwaczek bedziemy na bierzaco:tak:
Ja osobiscie wole jak cos na mnie lezy a nie wisi...:-D

U nas narazie jest ok.,po swietach tez moze byc,sylwester taki sobie w domku wiec hmmmm:-ppogoda cosik sie zepsula,ale i tak jest cieplo...jak na te pore roku,nie jest zle...:-)

Do góry