reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

ale ja chlebek razowy sama sobie piec moge,a po drugie u mnie w domciu uwielbiaja razowe pieczywo.
ja jak gubilam te kilosiki to mieszkalam w Polsce,w Elblagu.a Elblag jest dosc duzy wiec bylo gdzie chodzic.miodek tez mam swojski bo maz kuzynki mojego F. ma pasieke a co za tym idzie i moidek.

reklama
Dziewczynki Wy tu o tych dietkach tak piszecie chyba i ja za siebie musze sie wziasc!!ostatnio to tak z nudow wciaz cos podjadam:szok:tez tak macie??
a co do octu to tez sobie nie wyobrazam pic go:szok:jak Ty to Aniu​zrobilas??!!

ja tez sie nad tym zastanawiam,przeciez ocet jest wstretny jak sie go wacha,a co dopiero pic.bleeeeeeeee:eek:
cuciola my zaczyamy 02.01 jak masz ochotke to sie dolacz.w grupie zawsze razniej i jest lepiej sie wspierac w trudnych chwilach.

Kobity dla jasnosci ocet jablkowy ;) on niejest juz taki jak spirytusowy.Jezeli wlejecie dwie lyzeczki na szklanke wody jest on malo odczuwany.Lekko kwasny.Ale bron boze niepijcie octu winnego albo spirytusowego albo co gorsza oszukanego jablkowego.W occie jablkowy w sklad wchodza tychlko jablka :)

Kobity dla jasnosci ocet jablkowy ;) on niejest juz taki jak spirytusowy.Jezeli wlejecie dwie lyzeczki na szklanke wody jest on malo odczuwany.Lekko kwasny.Ale bron boze niepijcie octu winnego albo spirytusowego albo co gorsza oszukanego jablkowego.W occie jablkowy w sklad wchodza tychlko jablka :)
a tutaj jest ten jablkowy??
agatkachyba sie do Was dolacze ale nie wiem czy dam rade oprzec sie zarelku:eek:

tak jest spokojnie...No ja tradycyjnie kupoje w lidlu haha ja to od lidla uzalezniona ;)

w Lidlu to chyba wszystko mozna znalezc my tez czesto robimy tam zakupy!!!nawet ogorki korniszone maja przepyszne!!
a mialam Wam napisac zrobilam makowca na kruchym spodzie i w dwa dni go opedzlowalismy we 2 z A.i jak tu nie przytyc!!!!!
a co do tego octu to ile razy dziennie i w jkaich dawkach sie go pije??musz eWas doczytac bo tam chyba kochana opisalas dokladnie ta diete!!!

co do ogurasow z lidla sa najlepsze i jeszcze grilowana papryke maja smaczna bo niema w nim samego octu winnego :)

co do opisania przezemnie diety to ja pisze haotycznie i bez zrozumienia to ja wiem
wiec ocet pijesz 3 razy dziennie
na szklanke przegotowanej zimnej wody dwie lyzeczki octu
i pierwsza szklaneczke wychylasz zaraz po przebudzeniu,druga 5 minut przed objadem ostania przed pojsciem spac...

reklama
Do góry