reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

witajcie laseczki:))

aniu powiedz mi prosze kochana jak sie nazywa ten ocet w lidlu bo na dniach tam bede to sie zaopatrze.widzialam tez ocet jablkowy w euro spinie u mnie w masteczku,moze byc taki czy koniecznie ten z lidla musi byc?doczytalam ze ten facio to obrzeral sie czerwonymi grejfrutami i ananasami i jadl mase zielonych warzw.aniu powiedz mi czy w tej diecie mozna jesc oliwe z oliwek?bo ja dodaje praktycznie do wszystkiego,zyc bez niej nie moge.
ptyniu jak tam idzie nauka do prawka bo tyleczek bedziemy laly jak sie uczyc nie bedziesz:-D.ja toerie bez jednego bledu zdalam.mozna bylo 4 bledy popelnic a ja 0 bledow.

reklama
Czesc,
Ania tak Maciek ma compiti, robi w kratke, malo im dali na te ferie, więcej ma raczej pisac w zeszycie zeby corsivo cwiczyc i ksiązke przeczytac. Matematyke juz zrobilismy.
Agatka chyba bedziecie bic bo ani jednego testu nie zrobilam, jakos straszny len mnie ogarnal po tych swietach. Odpoczywam teraz w koncu, zbieram sily i uzupelniam energie. Al w koncu bede musiala sie za to wziac.

dziewczyny czy myslalyscie juz nad menu na Sylwestra?ja pewnie zrobie klopsiki z orzeszkami pini i rodzynkami,pewnie jakas rybka wskoczy na stol.marzy mi sie karp w bialym winie,ale u mnie jest nie do zdobycia,moge tylko pomarzyc.............. i objesc sie wspomnieniem.moj ojciec robi wspanialego karpia,mniammmmmmmmmmmmmmm
images

no to szykuje pasa i bede tyleczek lac:-D.bierz sie za quizy bo to nie przelewki na egzaminach.na nich sie bazuje cala teoria.wystarczy ze poswiecisz 2 godzinki dziennie.ja je robilam zawsze na wieczor,jak juz moj F. pojechal do pracy,wlazilam pod koldre w lozeczku,obok ksiazki i cheja z nauka:tak:.

No co do menu na sylwestra to co ja mam obmyslac dla mnie i dla meza. Znajac zycie spac bedziemy hahaha...Co do octu to jest to obojetnie jaki jedynie coniepolecam najtanszych np te w LD dwa litry kosztoje pare centow ale jest okropny...Najlepsze beda takie ciemne a marka jest naprawde niewazna...Oliwe uzywalam do podelawania warzyw salatek ale w malej ilosci.Grejfruty jadlam 3 razy w tygodniu a ananasy ja od dziecka jem wiec dla mnie one byly bez niczego_On w ksiazce opisoje wszytko jak co jadl ale z tgeo co mi na melia odpisal to glowne jest tu te 1000 kalori i ocet a co bedzie w tym menu to juz nasze dowolne idee...

U mojego meza w magazyniejest karp ale kosztoje tyle co losos haha wiec kupojemy lososie bo smaczniejsze...

A jesli ogolnie chodzi o jakies menu na sylwka to na 100 musialy by byc krokiety z miesem czy z kapusta...

pycha krokiety,uwielbiam.do tego czerwony barszczyk...............
ja karpia raz jeden jedyny widzialm kilka lat temu i pozniej juz nie przywozili.i jesli pamiec mnie nie myli kosztowal cos okolo 10 euro za kilo.

dziewczyny gdziescie sie pochowaly dzisiaj?pewnie skorzystaly z pieknego slonka i poszly na spacerki z maluchami.i bardzo dobrze.ja tez bylam rano na rynku z moim F. i tesciem.widzialm na rynku kurki ktore chcialabym kupic,ale byly zbyt zaniedbane a ja boje sie wprowadzic choroby do kurnika i zarazic stado.dzisiaj musialm oddzielic mojego najwiekszego kurczaka od grupy bo staruchy sie nad nim pastwily.wydziobaly mu mnustwo pior.byl tak przestraszony ze siedzial w kacie.nie mial jak uciekac bo najwiekszy,najciezszy i nie lata jak pozostale wiec latwy kasek dla staruch.

dzien dobry, ja jakos sklęsłam ostatnimi czasy i nawet mi sie w klawiaturke klepac nie chce. Jak tam plany na sylwestra, spedzacie go w jakis wyjatkowy sposob? My nie, pewnie gdzies w nocy na fajerwerki pojdziemy i tyle. Poza tym noc jak kazda inna.
Kurcze dostalam jakiejs alergii, skora taka chropowata, posmarowalam sie nowym balsamem do ciala ktory dostalam pod choinke. Nigdy nie mialam takich problemow az tu wczoraj wieczorem na dekolcie i podbrodku ne mam gladkiej skory. Na szczescie ze nie mam wypryskow zadnych, ze tego nie widac golym okiem. Jak nie urok, to...wiadomo co:cool:

witaj ptyyniu.ja tez musze badzo uwarzac z balsamami do ciala bo mam strasznie wrazliwa skore.daj go mezowi niech on sie balsamuje:-D a Ty spraw sobie inny balsamik.ja jestem uczulona na kosmetyki AVONU.dostaje zaraz takiej swedziawki ze wylazlabym z wlasnej skory.dla mnie najlepsze sa z apteki lub dziecinne.
ja na sylwka nigdzie nie ide,jestesmy w domciu.mielismy jechac do mojej szwagierki ale tesciu powiedzial ze on nigdzie sie nie rusza z domu bo on on 22 idzie spac i kropka:happy2:.

reklama
Do góry