reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

yyyyyyyyyy Ptyniu we wslzoech jest kapusta kiszona szeroko destepna i bardzo smaczna a nawet przyznam skromnie ze z niej lpeszy bigos niz z poslkiej :)crauti jest w puszkach i jest bez marhewki jak polska kapucha.Ale jest przepyszna... i kosztoje 1.50 chyba za puszke w lidlu oj chyba mniej.:) wiec niemasz co z bigosu rezygnowac...A jak cus ja juz mam ugotowane kologram kapuchy z grzybami i bigos tez mam zamrozony :)

reklama
DSC05226.jpg
a co do sera no kurcze szkoda.Moze byc musiala z rana podjechac to by byl..Kosztoje 85 centow...

witajcie.kapuche mozna tez dostac w Conad.maja zawsze i kosztuje okolo 1 euro.ja jutro skocze i kupie ze dwie puszeczki sobie zrobie kapustki z grzybkami bo tylko ja ja jem w domu i barszczyk tez mam jeszcze z zapasow,a pierogi z grzybami maja u nas w Euro spin i tez niewiele kosztuja..takze ja kolacyjka mam a moim zrobie cos innego.o obiedzie to nie mysle w pierwsze swietoo bo idziemy do mojej szwagierki a w drugi dzien u mnie obiad i zrobie kurczaka pieczonego z ziemniaczkami i pewnie lasanie.

Hej, a co tu takie pustki? Sprzątacie, kupujecie, gotujecie i pieczecie pewnie;-) Ja zrobilam liste zadan do zrobienia na dzis bo co chwile mi cos dochodzi i polowy zapominam, wiek juz nie ten i glowa nie ta:-)
Doszla mi na przyklad dekoracja Kosciola:szok:I wez tu czlowieku sprostaj calemu miasteczku i zrob tak, coby sie podobalo. Masakra.
Lece, milego dzionka!!

hej hej jestem i ja ale tak na momencik moj A ma juz od wczoraj urlop przedswiateczny a wiec na wybiegu jestemy a to zakupy a to ostatnie prezenty a to dla malej sukieneczke szukalismy!!!
a co U Was??
ooptyniano to super masz zadanie do wykonania;-)

reklama
jestem i ja.Aniu sliczne zrobilas te stroiki,naprawde.ja mam wlasnie chwile wytchnienia bo juz kruche ciasto sie chlodzi w lodowce i wieczorkiem bede piec.zrobilam 3,5 kg ciasta.ale bedzie ciasteczek:-D.sa tak smaczne ze znikaja w oczach,zrobilam porcje *5 wszystkiego.jutro rano bede robila strufoletti i koniec pichcenia.dzisiaj rano to jeszcze musialam umyc klatke schodowa,takze na swieta juz czysta bedzie.
no to niezle cie wrobili w zdobienie kosciolka Ptyniu:-D,nie zazdroszcze.
a tak z innej beczki.moja pasierbica potlukla mi wlasnie najlepsza salaterke do salaty,zla jak osa jestem:wściekła/y:.i jakby tego bylo malo to cala podloge ufajdala ciastem bo robila muffin.dobrze ze chociaz posprzatala po sobie bo chyba bym ja ugryzla.

Do góry