reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
yyyyyyyyyy moze moja wina niwim

a co do konca swiata to ty nic niemowi.Juz szlag czlowieka trafia niby czlowiek niewiezy ale jak juz sie naslucha naczyta to juz sam niewie ;) Wczorja moj maz dostal meila z sexshopu kup gadzet na te ostatnie gorace noce przed koncem swiata.Koniec swiata mozesz spedzic w przyjemny sposob :/

Ostatnia edycja:
Slub bralismy na ukrainie...Wiesz co ja jestem naturalna blodnynka bardzo jasna.Ale sie bardzo zle w tym kolorze czuje.I wole ciut ciemniejsze,w tej chwili mam ciemny blon i jestem bardzo zadowolona bo taki naturalny jest...Co do zdjec dzieki,ja niebardzo zadowolona jestem ale to moja wina ;) no kij z tym haha...

Co do tego konca to fakt niewiadomo czy sie smiac czy plakac.No ale biorac rzecz powaznie.Jezeli jutro ma byc koniec swiata to zadne bunkry zadne zapasy niepomoga.Jak ma jebnac to jebnie i juz...Ale przyznam ze ja sama sie boje nie tyle co konca swiata ale tej paniki bo ta ludziom udziela sie najbardziej...i mi tez...Choc w itali to i tak w miare spokojnie.Amerykanie sieja postrach a w polsce to juz czlwoiek tv wlaczyc niemoze.Ja mam dekoder polsatu i juz momentami mam dosc tv bo naonstop o tym mowia jak nie w wiadomosciach to w reklamach.Media markt wyprzedarze na koniec swiata...

anna20061 zdjecia super,ty tez sliczna,no maz tez;-)ladna z was para:tak:a w ogole jak zescie sie poznali?i jaki jezyk na codzien u was?maz umie polski?kurcze ciekawa z was para i zycie tez was troche ze tak powiem ponioslo...

a co do kaca swiata to dziewczyny jak bedziemy spedzac ta ostatnia noc?
slyszalam,ze niedaleko mnie w restauracji organizuja ostatnia niby kolacje:-Di placi sie tylko 15euro:-pno jakby bylo za darmo to ok.bo po co niby komus jeszcze doplacac do interesu skoro i tak kasa nie ma znaczenia na koniec swiata co nam potrzeba w sumie?:-);-)

a te bunkry to niby do czego wedlug tych ludzi?maja chronic?:-D;-)

hehe i zyta zalala pytaniami...Nu to moze t wielkim skrocie.Przyjechalam do itali do pracy,W barze gdzie pracowalam szef mial przyjaciela Nina,Nino chcial pokazac chlopakom jakie to fajne polski pracoja w barze no i przyprowadzil ich do baru uwaga"hokus pokus" hahaha i sie zakochalam. Co dziennie przyjezdzal,odwiedzal i po miesiacu znajomosci zamieszlalismy razem :)
W domu rozmawiamy najczesciej poslkim ale zmikczony,.Sasha rozumie poslki doskonale ale mowic niepotrafi.On po wlosku gada na perfekt ja niestety nie.

Co do tego konca to fakt niewiadomo czy sie smiac czy plakac.No ale biorac rzecz powaznie.Jezeli jutro ma byc koniec swiata to zadne bunkry zadne zapasy niepomoga.Jak ma jebnac to jebnie i juz...Ale przyznam ze ja sama sie boje nie tyle co konca swiata ale tej paniki bo ta ludziom udziela sie najbardziej...i mi tez...Choc w itali to i tak w miare spokojnie.Amerykanie sieja postrach a w polsce to juz czlwoiek tv wlaczyc niemoze.Ja mam dekoder polsatu i juz momentami mam dosc tv bo naonstop o tym mowia jak nie w wiadomosciach to w reklamach.Media markt wyprzedarze na koniec swiata...

ale sie usmialam no ale prawda !!!mi sie chyba tez troszke udzielilo bo cos ostatnio zaczelam o tym intensywniej myslec:szok:
a wiesz co przypomniala mi sie historia milosci mojego dziadka z moja babcia on polak ona ukrainka rodem z Kijowa poznali sie na przymusowych robotach w Niemczech i tak zyli szczesliwie az do smierci!!!byli wspaniala i kochajaca sie para!!!

zytaa no wlasnie ja juz nic z tego nie rozumiem!!niby po co te bunkry chyba maja nadzije,ze oni przezyja??!!cuda wianki normalnie!!!
a my wlasnie dzis wieczorem wybieramy sie na pizze a nawet o tym nie myslalam

ja to zupelnie zapomnialam ze jutro koniec swiata i kupilam 50kg paszy dla moich kurek i kurakow:-D.jeszcze tylko psina zostala bez zapasu.
sliczne Aniu te zdjecia tylko szkoda ze maluchy nie w kostiumach,tylko takie na odwal sie zrobili.juz lepiej jakby na galowo wystepowaly.

reklama
Witajcie,
my juz przetransportowani do Monterotondo. Wczoraj pojechalismy do Folloniki do ruskiego sklepu, zeby choc kapuste kupic, a tu kiszka, sklep zlikwidowany a na jego miejscu....chinczyk:wściekła/y:. Kurcze, sieją ich czy jak? No tak liczylam na ten sklep, nie przyszlo mi w ogole do glowy ze moze go nie byc. Pare miesiecy temu byl jeszcze. Tak wiec kiszka z bigosu bedzie, i z pierogów i z barszczu, nie wiem czy jeszcze mozna gdzies dostac takie rzeczy do polskiego menu:-(
Obrazki zrobilam, nasz Wielebny się zachwycal, a nie latwo z niego jakis komplemnt wydusic, wiec sie ucieszylam ze sie spodobala moja praca.
Dzis w planach sprzatanie jeszcze pranie, prasowanie, czyli nic nowego:) A i jeszcze partia sporych zakupow i prezenty dla Macka czyli to co tygryski lubia najbardziej:-D
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna!

Do góry