reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

O a Ptynia gdzie?? hihih dzisiaj ja pierwsza??
Pierniczkow kobity wczoraj soe narobilam .Z wielkiego pudla zostalo ciut ciut,Jak sie chopy dorwaly to koniec...
Dzisiaj postaram sie troche zbunkrowac co by je polukrowac ;)
DObrego dnia

reklama
oj faktycznie pustki od rana.ja to dzisiaj dla odmiany juz o 8 wstalam.powiedzcie mi czy tylko ja mam tak dobrze ze moj tesciu wstaje o 10 i moge sobie pospac czy wszystkie dziadki wstaja pozno?
wlasnie sie laduja zdjecia mojej choinki.wczoraj to na oczy nie widzialam po zastrzyku.musialam zamknac kompa i isc ssie polozyc bo mgle mialam przed oczami.

Uploaded with ImageShack.us

hej co do spania to mam koszmar,zmagam sie ze zgaga:-(a na dodatek kaszel,katar itp.,wiec w nocy najgorzej spac albo jedno albo drugie nie daje:-pnp.dzisiaj w nocy spacery robilam z pokoju do kuchni,juz mialam wlaczyc kompa i zobaczyc czy Ptynia jest;-)ale ona dzisiaj cos zastrajkowala;-)
agatka choinka fajna,ja jeszcze nie mam...ba nawet prezentu nie mam dla corki,tylko bylysmy w sklepie i ogladala i zamawiala co jej mikolaj przyniesie:-Da na cala reszte to czekam na meza,az wroci;-)
cuciolla kurcze mak,nie mam nawet gdzie kupic,a zapomnialam,zeby mi przywiezli z Polski,a nawet paczke dostalam i tez przeciez mogli wlozyc:rofl2:ech z moja pamiecia tez cos na bakier:-p
ide lezec bo kaszel i katar mam ze hej...:-(
Pozdrawiam wszystkie razem i z osobna....:tak:;-)

hej hej kochane
ale mnie znowoz tesciu podkurzyl jak zwykle wymysla w swoim domu roboty teraz przyjechali i wiertlem daja a mala spi jeszcze mi ja obudza!!!
agatkapiekne drzewko pewnie cudnie pachnie:-)
aniulkadalabys mi przepis na kruche do makowca??pleaseeeeeee
zytaojj bidulka z Ciebie kuruj sie kochana!!!a ja mase makowa dostalam tu u nas w sklepie polskim

ja ci niepodam haha swinia bede nie no zartoje.
pół kostki masla
30 dag mąki
3 żółtka
2 łyżeczki proszku do pieczenie
3 łyżki cukru
ewentualnie śmietana

Wiesz ja robie z tego ciasta tak ze po kilka nascie razy je przekladam tzn. rozwalkoje ukladam w koperte wkladam do lodowki na godzine i tak z 5 razy ono wtedy bedzie kruche ale jednak bedzie cit inne i bardzo smaczne...

Aniu jak sie nie pogniewasz to wrzuce przepis w odpowiedni watek coby sie nie zgubil:-).
ja wlasnie obrabialam zdjecia moich kurczaczkow i zaraz wam pokarze.urosly jakby kkto im drozdzy dawal do jedzenia:-D.
zyta migdaly sa dobre na zgage,a jesli nie pomoga to kup sobie malox,powinien przyniesc ulge.

Ja widze ze wy tu mamusiki dajecie czadu z tymi swietami stroiki , prawdziwe choinki, ozdoby, makowce no jeden wielki szal:) podziwiam was bo ja mam tylko choinke na ciasto swoje nie mam co liczyc wiec kupie swieczniki hmm w sumie mam 2 z zeszlego roku wiecej nie trzeba bo i tak wiegilie spedze sama wiec co mi tam potrzebne:)
Zyta biednas zreszta sama sie zmagam ze zgaga i wszystkimi innymi mozliwymi objawami ciazowymi:) aa wlasnie bylas w tym konsultorium?
buziaki:*

reklama
Do góry