reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

jezu dziewxìczyny jaki wy macie problemy w tych szkolach:szok:.w rzyciu bym nie pomyslala ze maestra moze dziecko skrzyczec ze to przez Nie cos poszlo nie tak! dla mnie to jest nie do pomyslenia.dobrze ze ja nie mam dzieci i ominely mnie te problemy,nie zazdroszcze Wam.
th

reklama
U nas wlasnie wali takim gradem ze az sie bialo zrobilo na drodze, nie wiedzialam czy to snieg czy grad, ale jednak. Burza znowu, leje, co za swiat, a tak juz ladnie bylo. Jak mi kto jeszcze powie "sloneczna Italia" to zbije:crazy:
Mimo wszystko dobrego wieczoru Wam życzę!

u mnie tez dzisiaj piekna pogoda.w koncu przestalo padac a wczoraj na wieczor burza przeszla,tak blyskalo ze az dzien robil sie za oknem.
a wczoraj tak dla odmiany poklucilam sie ze swoja mama i wyslalam ja na ksiezyc niech tam sobie strzela miesem armatnim a nie na mnie wyladowuje swoje nerwy,jakbym miala malo swoich problemow.

Hej a co tu taka cisza zapadłą, wywiało was gdzieś?
Ja rozgrzewam się herbatką owowcową, dziś znowu sobie podecoupażowałam, już nie mogę się doczekać kiedy w końcu zacznę rzeczy używać:)
Ania jak tam, troche spokojniejsza jestes czy nadal znerwicowana przez szkołę?
cucciola, zyta gdzie wy? Kermitka jak tam malutka, okiełznałąś ją troszkę?
Agatka co racja to racja z tymi rodzicami, ja też czasem swoją mamę muszę "poustawiać" ;-)
Ech tak już świątecznie się robi,dekoracje, smakołyki w sklepach... Ja sobie aż dzisiaj swiąteczne piosenki nastawiłam, i się trochę powzruszałam.:zawstydzona/y:

tylko mi tu bez placzu bo znowu jakas eìrzeczka z brzegow wystapi i pozalewa wszystko:-D.
ja nie dawno wrocilam od kolezanki polki co mieszka obok mnie i wstawilam kolacje.
wiecie ze moj tesciu jak polozyl sie poobiedzie tak jeszcze nie wstal?spi jak susel:-D.
ptyniu ja jakos nie mam ochoty na decupage ostatnio,nie mam weny tworczej.moze to przez te pogode bo u mnie szaro buro i padalo dzisiaj.a w nocy byly pierwsze przymrozki.

reklama
Tak dzisiaj ciut spokojniejsza.Ale smutno mi sie robi.Wszedzie juz tak swiatecznie.Co niektorzy juz domy poprzystrajali...Wczoraj malmu puszczlam polskie koledy bo on sie uczy teraz astro del ciel czy jakus tak i mu po polsku puszczalam i se poplaklam
Mimo ze czlowiek ma tu swoja ajuz rodzine(ja mam meza dziecko i maz ma dwoch kuzynow z zonami i dziecmi) to jakos tak smutno i przykro.Swieta tutaj to nie to samo co nasze polskie...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry