reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

ja na szczescie nie narzekam na mojego tescia.nie wtraca sie w nico.jak gdzies wychodzimy to zawsze mowi :jedz ostroznie i uwarzaj na drodze.daje mi pieniadze jak ja ich nie potrzebuje bo mam.taki smieszny z niego gosciu:-D.
Aniu cos mi sie zdaje ze w ciapki nie bede bo im wiecej myje naczynia w recach a nie w zmywarce to zmywa sie pomalutku.najgorzej wygladaja paznokcie i skorki bo jeszcze sa zielone.

reklama
Dzieki dziewczyny moim zdaniem od tesciow czy rodzicow to jak najdalej od czasu do czasu jak sie widzi to na dobre wychodzi:tak:
agatkaa zebym miala gdzie to zaraz bym uciekla no ale tyle co kasy tam wrzucilismy to az szkoda a na zakup nowego mieszkanka poprostu nas nie stac no i trzeba przemeczyc juz przestalam tam do nich chodzic jak cos wysylam meza z mala

cwana z Ciebie dziewucha.sama bym na to nie wpadla aby meza wyslac.
u mnie leje nieprzerwanie i moja mala rzeczka wylala.jedna droga juz zamknieta i szlabany w poprzek postawione.teraz tylko czekac az z drugiej strony wyleje i calkiem zamkna droge jak ostatnio.dobrze ze zwierzaki maja pod dostatkiem jedzenia.

u nas tez zimnica
od dwoch dni zamkniete w chalupie siedzialysmy bo padalo bez konca dzis rano zadowoloe,ze przestalo padac wyszlysmy z domku na spacer i wpol drogi zaczelo znowoz lac:angry:jeszcze zima na dobre sie nie zaczela a ja juz mam dosc:crazy:
Ty aniaubieraj sie cieplo jak na rowerze
mowia ze ma byc tu zima stulecia
:confused:
agatkami to strasznie szkoda zwierzakow podczas zimy a w Polsce to juz w ogole biedactwa:-(
u nas dzisiaj na obiadek zjawila sie cala ferajna koty i psy wszystko wyglodniale bo tescie nie karmia tylko jakies resztki daja a wszystkiego razem ok10 jest a wiec u mnie zjawiaja sie punkt 12 na obiad wyglodniale to bija sie o kazdy kes :dry:

dziewczyny u nas tez poda zimno i na weekend ma tak byc wiec nas tez chyba czeka siedzenie w domu cucciola to doza gromadka zwierzaczkow ale jak mowisz szkoda tych z Polski jak tam sniegu napada i temperatura minus trzydziesci bedzie to bie dulki ciezko maja agatka dobrze ze twoje zwierzaczki maja co jesc a woda nadal stoi czy juz troche opadla ?Ania fajnie ze maly ma taka chec moj siostrzeniec to raz na karate raz na pilke ale juz od tamtego roku sie zawziol i zdecydowal sie tylko na pilke chociaz na karate tez pare lat chodzil ale chyba bardziej ze wzgledu na swojego tate ktory sam cwiczyl pare lat i tez chcial zeby maly sie zainteresowal...

dziewczyny u nas tez poda zimno i na weekend ma tak byc wiec nas tez chyba czeka siedzenie w domu cucciola to doza gromadka zwierzaczkow ale jak mowisz szkoda tych z Polski jak tam sniegu napada i temperatura minus trzydziesci bedzie to bie dulki ciezko maja agatka dobrze ze twoje zwierzaczki maja co jesc a woda nadal stoi czy juz troche opadla ?Ania fajnie ze maly ma taka chec moj siostrzeniec to raz na karate raz na pilke ale juz od tamtego roku sie zawziol i zdecydowal sie tylko na pilke chociaz na karate tez pare lat chodzil ale chyba bardziej ze wzgledu na swojego tate ktory sam cwiczyl pare lat i tez chcial zeby maly sie zainteresowal...
a jak tam Olunia??rozrabia??

reklama
witajcie popoludniowa pora.u mnie tez pada caly czas,z malymi przerwami.na szczescie rzeczka trzyma sie w ryzach,nie wylala jak ostatnio.wylala tylko w miejscu gdzie jest bardzo plytko i mostek przez nia jest niziutko-tuz nad poziomem wody.
mnie tez jest zal zwierzat zima w Polsce,ale tutaj latem tez jest nie do pozazdroszczenia..na forum gdzie sie udzielam poradzono mi abym na lato ziemianki dla moich kurek pokopala.biedulki caly dzien w kurniku siedzialy a spaly w nocy na dworze bo chlodniej sie robilo a psina to caly dzien siedzialaby w wodzie.ma strasznie grube futro i teraz dopiero oddycha sfobodnie.zima byla strasznie zadowolona ze sniegu.

Uploaded with ImageShack.us

fajnie Aniu ze maly lubi sport i chetnie chodzi na zajecia i nie trzeba go zmuszac.tutaj dzieci w szkolach strasznie malo maja zajec z wf.

Do góry