reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

kwasku nie mam w domu ani nawet cytryny jak na zlosc.troche sie zmylo ale jeszcze duzo zostalo ale za to spodnie wyszly super,taki kolor jak mial byc,a ze spodnie byly orginalnie zielonkawe to wyszlo super.wlasnie sie susza.

reklama
WITAM serdecznie u naas deszczowo i jesiennie w ferrarze teraz panuje ospa i szkarlatyna wszystkie dziecii naookolo chore wiec tylko czekac czy aby u nas cos sie nie wydarzymbo my to takie pechowe ania super zdjecia na fb musisz miec niezla sile woli zeby tak schudnac szkoda ze ja nie jestem az taka sila bo co zczne diete to zaraz koncze agatka ja mam to samo 15 kg to zrzucenia i to najgorzej na brzuchu ale ciezko jest mi je zrzucic przy oli zawsze cos podgryzam a kiedys bylam szczupla inie mialam problemow z waga agatka a nie probowalas tego barwnika co sie wrzuca do pralki z ubraniami

Dziewczyny ja wam bardzo dziekoje za slowa podziwu ale ja uwazam ze zadnego sukcesu nieodnioslam fakt schudlam 30 kilo mit ze osiagnelam sukces bo mam jeszcze okolo 10 kilo do zrzuceniu... a nijak niemoge...I moge wrucic do diety...

A co do pogody tez jest brzydko ponuro i wogole grrrrrrrrr....

kermitko ja wlasnie ten barwnik urzylam,tylko ze przed wlozeniem do pralki trzeba naroznik obciac i jak obcinalam to mi troche farby na rece sie wylalo.sa paskudne te moje lapska,patrzec na nie nie moge:no:.
pisalam ze w moim regionie nie mialo padac a tu tak leje od rana ze swiata nie widac.jak jechalam po zakupy to wycieraczki nie nadazaly wody zbierac.stan naszej rzeczki podniosl sie o pol metra i jak tak dalej bedzie padac to znowu wyleje.

agatka to wspolczuje ja uzywam to wyczyszczenia benzyny ale niewiem czy mozna w niej cale rece umyc ja to zawsze palce wybrudze jak wkladam do farbowania , u nas tez brzydko i pada caly czas , mam nadzieje ze was nie zaleje tak jak ostatnio ...

hej hej dziewczynki
wczoraj za szybko pochwalilam sie po godzinie bylam juz bez netu dzisiaj wydaje sie ze juz zaczal dzialac:tak:
kermitkoto Ole w domku trzymaj ja jak bylam mala to mialam szkarlatyne objawiala sie jak angina a poniej jakies krostki od goraczki mi powychodzily:eek:
agatkokurcze nie mam pojecia co na te plamy a moze amoniak??
u mnie troszke sie rozpogodzilo
znowoz tescie zaczynaja sie wpierdz......i meza buntowac
:wściekła/y:

cuciola nie daj sie tesciom.nagadaj im raz a porzadnie do sluchu,moze w koncu sie odczepia od Was.a jesli nie to wedlug mnie najlepszym wyjsciem byloby przeprowadzic sie z daleka od nich.
u mnie na szczescie tez troszke sie przejasnilo,ale nie wiele.ciemno jak w duszy u murzyna za oknem,caly dzien swiatlo zapalone w mieszkaniu.mam nadzieje ze nie bedzie tak padac jak ostatnio ze zalane bylo wszystko.
Aniu paste bhp mam nasza polska ale nie dziala bo juz probowalam,ale benzyne to balabym sie urzyc do mycia rak,moze rozpuszczalnik do farb sprobuje.

No to ja pomyslow nimam wiecej hihi bedziesz w ciapki...Niedawac sie tesciom to podtawa.ja mam tescia zajebistego ale tescowa wiedzme hihi dobrze ze sa na ukrainie i nigdy nie przyjada .

Boziu kobitki nudzi mi sie.maly na karate a ja w baze na herbatce

reklama
cocciola Oj tescowe temat rzeka ja z moja kiedys dobrze zylam pozniej sie wszystko popsulo a teraz raczej probuje jakos to poukladac moze bedzie lepiej chociaz watpie bo poki z moja szwagierka zyc dobrze nie bede to i tesciowa na mnie cieta , agatka ja to samo w domu caly dzien swiatlo zapalone od rana i pada a Ola szaleje annia ja tez mam podobnie moj tesc nie wtraca sie bardziej z boku nie interesuja go jakies *******ki co ma powiedziec powie i nie gada za plecami ...

Do góry