reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

wielkie dzieki...A zrobilam to kupa wyrzeczen i ciezka praca i octu jablkowemu ;)
ale cholera usze znowu wsiasc na diete bo sie ciut zapuscilam,a mam w planach jeszcze kilka kiloskow...
A co do zimy niech bedzie nawet minus 20 ale niech slonce bedzie :(

reklama
no dzien dzisiejszy chyba bym byla najgorszym doradca zywieniowym hihihi....ale na szybki spadek to polece liczenie 1000 kalorii...no i napewno bez chleba i makaronow !!chyba ze ciemny ale w malej ilosci i bez sosow bo sam makaron nietuczy ale cala reszta hihi...Ja na dzien dzisiejszy jem wszystko.poprostu niemam ochoty na diete...Ale moze to przez ta pogode :)

ja tez nie cierpie diet.nie dla mnie sa.ja probowalam diety ulozonej przez dietetyczke i te dukanowa.na dukanowej zgubiulam 8 kilo,ale dosc mocno ona obciaza nerki i zrezygnowalam a na diecie dietetyczki ledwo pol kilo sie udalo.takzediety poszly w kat i sie polubilam taka jak jestem z kilosikami w zapasie.
jesli chodzi o mojego tescia to ma sie duzo lepiej i kolorow nabral.moja szwagierka byla zaskoczona jak go zobaczyla po tygodniu i slychac ze lepiej oddycha.w srode do kontroli jade z nim.zaaklimatyzowal sie,i to jest najwarzniejsze.

Dzien dobry wszystkim tu obecnym. Troche mnie nie bylo ale juz was nadrobilam. Mnie jak zwykle sie skonczyl internet i przez pare dni nie wiadomo byklo co ze soba robic, czlowiek sie strasznie mimo woli uzaleznia:)
Ania pisalas o zrobieniu prawa jazdy. Ja obecnie chodze na kurs, tez nie wiem czy bym sie zdecydowala, ale ze tak powiem sytuacja za niedlugo nas zmusi do tego ze bede musiala syna do szkoly wozic wiec chcac nie chcac zrobic musze. Chodze do szkoly gdzie na poczatku dali mi 15 lekcji tzw probnych, czyli za nie nie placilam. Na poczatku nic nie rozumialam mimo ze znam juz troche wloski, jednak slowek takich typowo uliczno samochodowych ni w zab. Potem powoli powoli co zajecia jest lepiej. Teraz juz od jakiegos czasu nawet coraz mniej bledow robie w quizach:) Kurs kosztuje teraz 900 euro, do tego oplaty zdjecia, lekarze, wiec tanio nie jest. Mysle ze powinnas na poczatku znalezc fajna szkole jazdy, posluchaj opinii wsrod znajomych, popytaj, i moze tez maja taka oferte dla stranierow ze na poczatku chodzisz sobie na probe.
Ania, cucciola spoznione niesamowicie ale bardzo szczere SERDECZNE ZYCZENIA URODZINOWE, SPELNIENIA SKRYTYCH MARZEN!!!
Spadam cos zjesc bo sniadanie jakos umknelo, chyba przez ta psią pogode.

Ptyniu bardzo ci dziekoje i za zyczenia i za info...U nas wszytkie szkoly sa fajne.Maz chodzi tez do bardzo fajnej...
Boje sie potwornie sie boje.Bo ja ogolnie boje sie samochodow.Mialam wypadek i tak mi zostalo...myslalam ze moze pojade na wkacje do domu w PL i tam moze zrobie...

hej hej no i pada ale troszke spokojniej niz ostatnim razem miejmy nadzieje,ze szybko przejdzie:tak:
aniawiesz co do tego chleba to racja odkad mala wcina te wszystkie schiacce a ja z nia ot i mi kg przybylo musze chleb odrzucic:baffled:
ptyniuco tam u Was jeszcze ciekawego slychowac??jak tam Macius??
agatkaTy diety??przeciez taka szczupla jestes??dobrze ze tesciu ma sie lepiej!!

dzieki cuciola ale ja mam 15 kilo za duzo i to dosc sie widzi,zwlaszcza na brzuchu-patrzec na niego nie moge:no:.ale cos mi sie zdaje ze teraz przy tesciu to zgubie troche kilosikow.juz czuje ze spodnie za luzne sie zrobily.
wiecie co zrobilam?zabralam sie kolorowanie spodni mojego F.i wylalam sobie barwenik na rece,wygladam strasznie i nie da sie tego zmyc.juz napisalam do firmy niech mi cos doradza bo okropnie wygladam,moj sie przerazi jak mnie zobaczy z takimi lapami:szok::szok:.
u mnie na szczescie nie pada ale za to wieje tak ze lep z plucami by urwalo.pranie mam w domu bo na balkonie latalo razem z suszarka.

reklama
Do góry