Dzień dobry wszystkim u nas ciepło i slonecznie my prawie doszliśmy do siebie ale coś męża bierze chorubsko , wszystkiego najlepszego spóźnione ale serdeczne życzenia , cucciola ja z OLcia tez tak mial ze musiałam jej wymyślać bo ona nie chciała tego samego jeść ale do dziś ma naloty ze coś lubi a pózniej mówi ze on juz tego nie chce a najlepiej jak by mogła to jadła by to wszystko co tata , Anna ja tez chciałam zrobić prawko ale balam sie ze niezabardzo dam sobie radę a pózniej zaszlam w ciążę i odlozylam to na pózniej a teraz powoli tez myśle żeby zrobić ale boje sie ze nie dam radubz językiem
reklama
cucciola79
Fanka BB :)
Dziewuszki kochane:-)
My od rana na spacerku poki co pogode trzeba wykorzystac od wtorku ma tutaj u mnie padac:-(spotkalalm kolezanki z dziecmi ze szkoly oj jak ten czas leci a maluchy to juz takie duze!!!!wczoraj mezul zrobil mi niespodzianke torcika zaraz Wam wrzuce fotke
Aniano Ty nam sie tu nie rozchoruj!!Bierz szybko aspiryne i do lozka!!a ile Ty masz lat kochana??tak zapytam z ciekawosci??Ja chyba jestem starsza od Ciebie??!!
Agatkato teraz tak przy tesciu masz nawal roboty??
kermitkadobrze,ze juz przeszlo chorobsko u nas tez juz ok
Jakie macie plany na weekend??
My od rana na spacerku poki co pogode trzeba wykorzystac od wtorku ma tutaj u mnie padac:-(spotkalalm kolezanki z dziecmi ze szkoly oj jak ten czas leci a maluchy to juz takie duze!!!!wczoraj mezul zrobil mi niespodzianke torcika zaraz Wam wrzuce fotke
Aniano Ty nam sie tu nie rozchoruj!!Bierz szybko aspiryne i do lozka!!a ile Ty masz lat kochana??tak zapytam z ciekawosci??Ja chyba jestem starsza od Ciebie??!!
Agatkato teraz tak przy tesciu masz nawal roboty??
kermitkadobrze,ze juz przeszlo chorobsko u nas tez juz ok
Jakie macie plany na weekend??
agatka13
sliczny torcik Ci mezus zrobil.
jakos nie ma duzo pracy przy tesciu bo samowystarczalny,ale trzeba wczesniej wstac,przyszykowac sniadanie i leki,potem biegiem po zakupy i obiad a po obiedzie tesciu sie nie kladzie bo pozniej w nocy spac nie moze.
u mnie takie mgly ze swiata nie widac na 100 metrow i straszna wilgoc.wilgotnosciomierz pokazuje prawie 80 %wilgoci w powietrzu.
jesli chodzi o plany to u mnie zadnych.jutro tesciu jedzie na caly dzien do mojej szwagierki a my pozniej dojedziemy na kolacje. i ot,cale plany na week end.
jakos nie ma duzo pracy przy tesciu bo samowystarczalny,ale trzeba wczesniej wstac,przyszykowac sniadanie i leki,potem biegiem po zakupy i obiad a po obiedzie tesciu sie nie kladzie bo pozniej w nocy spac nie moze.
u mnie takie mgly ze swiata nie widac na 100 metrow i straszna wilgoc.wilgotnosciomierz pokazuje prawie 80 %wilgoci w powietrzu.
jesli chodzi o plany to u mnie zadnych.jutro tesciu jedzie na caly dzien do mojej szwagierki a my pozniej dojedziemy na kolacje. i ot,cale plany na week end.
anna20061
nu ja niby malo ale jednak duzo 27 nie no stara niejestem.Ale jakos i super mloda tez nie
My dzisiaj wykozystalismy ze maz do pracy niepojechal i po objadku wyruszylismy na plaze i na piekniusi zachod slonca.Fotki w tej chwili wrzucam na fotki...Jak cus zapraszan na fejsa do mnie Anna Sulyak
A i mgla teraz jak wracalismy taka ze hejjjjjj....
Co do rpzezeibienia to przyznam wam szczeze(nie mezowi, jemu mowie ze zmeczona)Ze skacze mi temeperatura i gardlo pobolewa ale wypilam i aspiryne i vivinC i tachiflu dec i bedzie dobrze.Malemu sewuje baby rinolo mam nadzieje ze wyzdrowiejemy,A jutro pojdziemy na poszukiwanie jesieni jesli znow niebedzie lalo...
Bo od kilku juz miesiecy co niedziela deszcze leje...
Buziaki i buonaserata a tutti :*e no tutti tutte
My dzisiaj wykozystalismy ze maz do pracy niepojechal i po objadku wyruszylismy na plaze i na piekniusi zachod slonca.Fotki w tej chwili wrzucam na fotki...Jak cus zapraszan na fejsa do mnie Anna Sulyak
A i mgla teraz jak wracalismy taka ze hejjjjjj....
Co do rpzezeibienia to przyznam wam szczeze(nie mezowi, jemu mowie ze zmeczona)Ze skacze mi temeperatura i gardlo pobolewa ale wypilam i aspiryne i vivinC i tachiflu dec i bedzie dobrze.Malemu sewuje baby rinolo mam nadzieje ze wyzdrowiejemy,A jutro pojdziemy na poszukiwanie jesieni jesli znow niebedzie lalo...
Bo od kilku juz miesiecy co niedziela deszcze leje...
Buziaki i buonaserata a tutti :*e no tutti tutte
anna20061
hop hop je tu kto??czy nikogo niebyc
agatka13
jestem ja Aniu tyle ze od rana to ja zaddddddddddddddddko tu bywam.dzisiaj przez sprawy urzedowe nawet na dzialke nie pojechalam bo pozno wrocilam z ASL.pojade jak az wroci z pracy bo wzial moj samochodzik.
cucciola79
hej hej i ja jestem nie odzywalalam sie wczoraj bo troche smutku mielismy w ten weekend babcia mezula zmarla od jakiegos czasu mieszkala u tesciow za sciana miala 82 lata:-(a od jutra znowoz ulewy i powodzie u nas zapowiadajai znowoz odcieci od swiata bedziemy trzeba zapasy w zywnosci zrobic
anna20061
ojej przykra sprawa z babcia.<sciskam mocno>
u nas tez ida ulewy i kurcze gdzie ta slodeczna italia
cucciola79
ojej przykra sprawa z babcia.<sciskam mocno>
wszystko co dobre szybko sie konczyi zima nadchodzi brrrrrrrrrr
a Ty kochana jak laska ale schudlas!!!jak Ty to zrobilas??
reklama
agatka13
przyzkro mi z powodu babci.
u mnie na szczescie na razie nie zapowiadaja ulew ani powodzi b ziemia jeszcze mokra po ostatnich powodziach.
u mnie na szczescie na razie nie zapowiadaja ulew ani powodzi b ziemia jeszcze mokra po ostatnich powodziach.
Podziel się: