reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dzień dobry wszystkim u nas ciepło i slonecznie my prawie doszliśmy do siebie ale coś męża bierze chorubsko , wszystkiego najlepszego spóźnione ale serdeczne życzenia , cucciola ja z OLcia tez tak mial ze musiałam jej wymyślać bo ona nie chciała tego samego jeść ale do dziś ma naloty ze coś lubi a pózniej mówi ze on juz tego nie chce a najlepiej jak by mogła to jadła by to wszystko co tata , Anna ja tez chciałam zrobić prawko ale balam sie ze niezabardzo dam sobie radę a pózniej zaszlam w ciążę i odlozylam to na pózniej a teraz powoli tez myśle żeby zrobić ale boje sie ze nie dam radubz językiem :sorry:

reklama
Dziewuszki kochane:-)
My od rana na spacerku poki co pogode trzeba wykorzystac od wtorku ma tutaj u mnie padac:-(spotkalalm kolezanki z dziecmi ze szkoly oj jak ten czas leci a maluchy to juz takie duze!!!!wczoraj mezul zrobil mi niespodzianke torcika zaraz Wam wrzuce fotke torcik.jpg
Aniano Ty nam sie tu nie rozchoruj!!Bierz szybko aspiryne i do lozka!!a ile Ty masz lat kochana??tak zapytam z ciekawosci??Ja chyba jestem starsza od Ciebie??!!
Agatkato teraz tak przy tesciu masz nawal roboty??
kermitkadobrze,ze juz przeszlo chorobsko u nas tez juz ok
Jakie macie plany na weekend??

sliczny torcik Ci mezus zrobil.
jakos nie ma duzo pracy przy tesciu bo samowystarczalny,ale trzeba wczesniej wstac,przyszykowac sniadanie i leki,potem biegiem po zakupy i obiad a po obiedzie tesciu sie nie kladzie bo pozniej w nocy spac nie moze.
u mnie takie mgly ze swiata nie widac na 100 metrow i straszna wilgoc.wilgotnosciomierz pokazuje prawie 80 %wilgoci w powietrzu.
jesli chodzi o plany to u mnie zadnych.jutro tesciu jedzie na caly dzien do mojej szwagierki a my pozniej dojedziemy na kolacje. i ot,cale plany na week end.

nu ja niby malo ale jednak duzo ;) 27 nie no stara niejestem.Ale jakos i super mloda tez nie ;)
My dzisiaj wykozystalismy ze maz do pracy niepojechal i po objadku wyruszylismy na plaze i na piekniusi zachod slonca.Fotki w tej chwili wrzucam na fotki...Jak cus zapraszan na fejsa do mnie Anna Sulyak :)
A i mgla teraz jak wracalismy taka ze hejjjjjj....

Co do rpzezeibienia to przyznam wam szczeze(nie mezowi, jemu mowie ze zmeczona)Ze skacze mi temeperatura i gardlo pobolewa ale wypilam i aspiryne i vivinC i tachiflu dec i bedzie dobrze.Malemu sewuje baby rinolo mam nadzieje ze wyzdrowiejemy,A jutro pojdziemy na poszukiwanie jesieni jesli znow niebedzie lalo...
Bo od kilku juz miesiecy co niedziela deszcze leje...

Buziaki i buonaserata a tutti :*e no tutti tutte ;)

jestem ja Aniu tyle ze od rana to ja zaddddddddddddddddko tu bywam.dzisiaj przez sprawy urzedowe nawet na dzialke nie pojechalam bo pozno wrocilam z ASL.pojade jak az wroci z pracy bo wzial moj samochodzik:-D.

hej hej i ja jestem nie odzywalalam sie wczoraj bo troche smutku mielismy w ten weekend babcia mezula zmarla od jakiegos czasu mieszkala u tesciow za sciana miala 82 lata:-(a od jutra znowoz ulewy i powodzie u nas zapowiadaja:wściekła/y:i znowoz odcieci od swiata bedziemy trzeba zapasy w zywnosci zrobic

reklama
Do góry