reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Ja gotoje w trzech wersjach :)polsko wlosko ukrainsku ;)
Maly najbardziej lubi carbonare ale przeciez niebede jej co dziennie gotowac...A z warzywami to mam tak ze on nienawidzi ale przymudzony zje...Od zawsze mial wygurowane menu a do tego objad czy kolacje minimum 3 godziny je ;)

pomyslalalm owlasnie o barszczyku ukrainskim mniam
no to dlugo Wam schodzi z tym jedzonkiem:szok:
kurcze mala cos znowu zaczela kaszlec a od 3 dni robilam jej puf niby bylo lepiej a teraz znowoz slysze kaszel:-(

reklama
witajcie.u mnie dzisiaj taka mgla ze swiata nie widac.na 100 metrow cos widac a dalej to juz kompletnie nic.mialam jechac do kuzynki mojego F. ale w taka mgle nigdzie nie jechalam ,poczekam az sie poprawi pogoda.
cuciola moja kolezanka taz ma corke niejadka i znalazla sposob aby jadla,zwlaszcza warzywa.jak gotowala ziemniaki to razem z brokulami i miksowala na purre i do tego robila hamburgery.jak stawiala talerz na stole to mala sie pytala mamy: a czemu ziemniaczki maja oczka?a mama odpowiadala:patrza jak jesz obiadek,bo jak nie zjesz to beda oczka plakaly.i skutkowalo,obiadek zawsze znikal z talerza.na zupkach malowala smietana minki a na kanapeczkach z keczupu i majonezu.wiele razy przygotowywaly posilek razem.samemu zrobione lepiej smakuje:-).

U nas zabawa jedzeniem nigdy nieskutkowala,bo maly zawsze mowilz e jedzenie to niezabawka i ma wygladac jak jedzenie ;) no cuz...Jakies wzorki nie wzorki nigdy nieskutkowaly...U nas teraz tez sie kaszel pojawil i niewiem co dalej.Puki co daje baby rinolo...

Dziewczyny czy ktoras z was robila tutaj prawko??Musze sie zapisac ale ja z wloskim stoje do dupy...Slabo umiem gadac...
chyba ptyniarobi czy juz zrobila??!!nie pamietam ja moje w Pl robilam chcesz tu sie zapisac na kurs??chyba dosyc drogo kosztuje:confused:
agatkau nas z Fiammi to jest tak ze ona to maly zarloczek nie mam problemow ale nie lubi tych samych rzeczy codziennie cos innego musze wymyslac
:baffled:

a ja dzisiaj mam nerwa jak nie wiem od rana mala kaprysna ojej to chyba juz bunt 2 latka sie zaczal:baffled:zaraz ide camomille sobie zrobie poza tym mam dzisiaj urodziny chyba powinnam byc zadowolona???!!! i mezus jakas niespodzianke mi szykuje ciekawe co??????

Ostatnia edycja:
no to sto lat ;) to ja w tym tygodniu 19 z urodzinami zaczleam a ty konczysz haha dobre ;)
Co do prawka moj maz robil w zeszlym roku 700 euro za wszytko w ratach po pare euro wyszlo ze nieodczulismy ale on na perfekt po wlosku nawija on juz tutaj 13 lat i 13 pracoje :)

no to sto lat ;) to ja w tym tygodniu 19 z urodzinami zaczleam a ty konczysz haha dobre ;)
Co do prawka moj maz robil w zeszlym roku 700 euro za wszytko w ratach po pare euro wyszlo ze nieodczulismy ale on na perfekt po wlosku nawija on juz tutaj 13 lat i 13 pracoje :)

a to co Ty nic sie nie chwalilas!!!Bedziem bic:happy: Sto latek spoznione i dla Ciebie!!!

no wlasnie,pasem po dupci nalejemy tyle razy ile konczysz latek:-D.Sto lat i spelnienia wszystkich marzen:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:,nawet tych najbardziej szalonych.
jeli chdzi o prawko to ja robilam tutaj 4 lata temu i mnie kosztowalo 750 euro kurs plus 36 euro za godzine jazdy plus oplaty za egzaminy.nie jest tak ciezko jak sie wydaje,jesli moge Ci doradzic to przed zapisaniem sie na kurs przeczytaj sobie ksiazke od dechy do dechy na spokojnie abys zrozumiala.na kurs mozersz chodzic tak dlugo jak ci sie podoba,nie ma ograniczen.najwazniejsza zecz:jak najpozniej zrob sobie tzw.Foglio rosa(rozowa karta) ktore bedzie cie uprawnialo do jazd,bo jak juz je zrobisz to bedziesz miala 6 miesiecy na danie egzaminow i jezeli nie zmiescisz sie w czasie bedziesz ja musiala wyrabiac od nowa i nowy wydatek z tym sie wiaze.
ciesze sie cuciola ze mala je wszystko i chetnie i nie masz problemow.

ja normalnie padam na wieczor po calym dniu ,wieczorem nie jestem w stanie obejzec zadnego programu bo zasypiam,a jeszcze zamin przyjechal moj tesciu chodzilam spac po pierwszej w nocy a teraz nie daje rady.wstaje wczenie ,po poludniu sie nie klade a wieczorem padam:baffled::baffled:.

reklama
Do góry