reklama
cucciola79
Fanka BB :)
hej hej
agatkaale Ci porosly maluszki toz to male kurki;-)
u nas dzisiaj nerwowy dzien Fiammi wychodza tylnie zeby nie idzie jej uspokoicmusialam dac tachipiryne
a co u Was??jak dzien mija??
agatkaale Ci porosly maluszki toz to male kurki;-)
u nas dzisiaj nerwowy dzien Fiammi wychodza tylnie zeby nie idzie jej uspokoicmusialam dac tachipiryne
a co u Was??jak dzien mija??
anna20061
lepszy nurofen tachipiryna jest tylko na goraczke a nurofen i ukoi bol i goraczke...Albo idz do apteki i popros czopki dla maluszkow
cucciola79
lepszy nurofen tachipiryna jest tylko na goraczke a nurofen i ukoi bol i goraczke...Albo idz do apteki i popros czopki dla maluszkow
ja dalam jej tachipiryne w czopku a mozna dawac nurofen?? nie mialam pojeciaojej z tymi zebami juz mam ich dosc wyszlyby wszystkie naraz i problem z glowy
anna20061
bez problemu mozesz podawac nurofen.On jest od 3 miesiaca...Tachipiryna nieusmiezy tego koszmarnego bolu...Ja jakos tak tego strasznie nieprzechodzilam.Moj maly jakos byl wytrzymaly...Dawal spokojnie rade...Wiesz mozesz pediatre poprosic o zele...Kup szczoteczke mieciutka alblo taka na palec masoj...dawaj cos zimnego do gryzienia...w mojej rodzinie powodzneiem cieszy sie marchewa z lodowki...No wspolczoje Ci ...Moge Cie tylko pocieszyc, z wiekszym dzieckiem mimo wszystkich zebow bedziesz miala gorzej
agatka13
hejka.nie zazdroszcze ci cuciola tych zabkow,ale zrob jak ci radzi Ania.najlepsze sa zele i zimne gumowe gryzaki co sie wklada do zamrazalnika.moja siostrzenica je uwielbia jak jej wychodza zabki,dla niej najlepszy pocieszac na bol.
ja wlasnie wrocilam z tesciem od lekarza i zlista lekow.ma paskudne zapalenie oskrzeli i to od dawna.w nocy to sie trzesa sciany tak kaszle.co zakaszle to ja sie budze.mojemu szwagrowi to tylko wziasc i leb ukrecic bo nic go nie obchodzilo zdrowie ojca a pieniadze tak.normalnie nerwa mam jak tylko pomysle o moim szwagru
ja wlasnie wrocilam z tesciem od lekarza i zlista lekow.ma paskudne zapalenie oskrzeli i to od dawna.w nocy to sie trzesa sciany tak kaszle.co zakaszle to ja sie budze.mojemu szwagrowi to tylko wziasc i leb ukrecic bo nic go nie obchodzilo zdrowie ojca a pieniadze tak.normalnie nerwa mam jak tylko pomysle o moim szwagru
cucciola79
hej hej:-)
aniaa tutaj tez jest nurofen??w Pl wiem,ze taka no wlasnie my zaczelysmy pozno zabkowac bo dopiero w 14 msc.wyszly pierwsze 3 zabki i to narazwiecznie jest cos najpierw byly kolki to teraz zeby i tak w kolko Macieju
agatkamamy mnowsto gryzakow ale jakos ich nie lubi mala wiecznie podgryza jakies inne rzeczy typu sztucce ,zel tez mamy ale cos malo pomocny jest:-(a co do tego szwagra to niezle sie opiekowal tatusiem nie ma coale jak ja widze to wiekszosc tutaj jest takich osob jak rodzice sa juz starzy to ich zostawiaja na pastwe losu jak jeszcze maja troche serca i kasy to zatrudnia jakas kobite do opieki !!zeby tak sami sie zajeli to nawet nie ma mowya poki co za mlodu ciagna jak moga z rodzicow
Dziewczyny doradzcie mi co moge malej robic na kolacje bo ostatnio to jakos weny nie mam i nie wiem co wymyslac
aniaa tutaj tez jest nurofen??w Pl wiem,ze taka no wlasnie my zaczelysmy pozno zabkowac bo dopiero w 14 msc.wyszly pierwsze 3 zabki i to narazwiecznie jest cos najpierw byly kolki to teraz zeby i tak w kolko Macieju
agatkamamy mnowsto gryzakow ale jakos ich nie lubi mala wiecznie podgryza jakies inne rzeczy typu sztucce ,zel tez mamy ale cos malo pomocny jest:-(a co do tego szwagra to niezle sie opiekowal tatusiem nie ma coale jak ja widze to wiekszosc tutaj jest takich osob jak rodzice sa juz starzy to ich zostawiaja na pastwe losu jak jeszcze maja troche serca i kasy to zatrudnia jakas kobite do opieki !!zeby tak sami sie zajeli to nawet nie ma mowya poki co za mlodu ciagna jak moga z rodzicow
Dziewczyny doradzcie mi co moge malej robic na kolacje bo ostatnio to jakos weny nie mam i nie wiem co wymyslac
anna20061
pewnie ze jest powiedzialabym ci cene ale pudelko wyrzucilam o chyba ze mam drugie lece do kuchni.......................Nie niesetty sama buteleczka stoi...A co do jedzenia to ja niemam zielonego pojecia ;D
moj byl i jest niejadek...
cucciola79
to z niejadkiem chyba w ogole jest problem?????gotujesz po polsku czy po wlosku??pewnie ze jest powiedzialabym ci cene ale pudelko wyrzucilam o chyba ze mam drugie lece do kuchni.......................Nie niesetty sama buteleczka stoi...A co do jedzenia to ja niemam zielonego pojecia ;D
reklama
anna20061
Ja gotoje w trzech wersjach polsko wlosko ukrainsku
Maly najbardziej lubi carbonare ale przeciez niebede jej co dziennie gotowac...A z warzywami to mam tak ze on nienawidzi ale przymudzony zje...Od zawsze mial wygurowane menu a do tego objad czy kolacje minimum 3 godziny je
Maly najbardziej lubi carbonare ale przeciez niebede jej co dziennie gotowac...A z warzywami to mam tak ze on nienawidzi ale przymudzony zje...Od zawsze mial wygurowane menu a do tego objad czy kolacje minimum 3 godziny je
Podziel się: