reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
witam!!!
u nas tez pogoda do ...;-),ale dla mnie oczywiscie to obojetne i tak w domku,wiec roznica zadna:-p
mloda do przedszkola...a tam i tak nie wychodza puki co na dwor,dopiero jak jest dobrze cieplo,jesien,zima odpada:crazy:
Ja mam wielkiego stresa,coby wszystko bylo dobrze,wiec jak leze jest ok,ale jak wstaje juz nieee:no:dobrze,ze maly kopie to mam z tego wielka radosc i chce zeby tak jak najdluzej to trwalo,no przynajmniej do nastepnego roku:tak:
Wiem teraz co to znaczy chciec cos robi a nie moc,wiadomo w domku czas szybko mija jak cos niecos sie sprzatnie itp.a od lezenia wszystko cierpnie:-pale coz jak trzeba bedzie to jestem gotowa i caly czas lezec

Dziewczyny,ja ograniczam forum,ale od czasu do czasu z wiadomoscia do was zajrze...

Pozdrawiam wszystkie,chorym zycze zdrowia...
aaa to juz niedlugo i swieta:-)pochwalcie sie dziewczyny swoimi zdolnosciami

Dzien dobry kochane:-)
w koncu chyba zaczal chodzic mi net;-)
u mni estrasznie pochmurno ale wciaz ciepelko ,my wciaz zakatarzone:-(
zytaqrcze nie ma innej rady jak trzeba to trzeba odpoczywaj jak najwiecej!!!

witajcie laseczki:-).ja juz powrocilam z wojarzy i po dzisiejszej podrozy autokarem jestem jak wypluta.5 godzin na 4 literach siedziec to nic przyjemnego a tym bardziej ze jechalam z moim tesciem.w Salerno caly week end padalo i konca nie bylo widac ale za to cieplutko.dzisiaj krotko pisze,jutro cos wiecej skrobne,dzisiaj chcialam sie tylko przywitac.

hop hop nikogo tu nie ma??
cisza jak makiem zasial..........
co tam u Was babeczki slychac??
ja juz swiateczne prezenty zaczelam robic dla malej kupilam mini komputer z Fisher Price chce jeszcze dokupic taka tablice do pisania,zeby uczyla sie pisac;-)a Wy jakie macie pomysly??
poza tym mamy teraz mase wydatkow jutro daje moj samochod do naprawy bo cos mi tam pod spodem wali jeszcze mi sie rozkraczy na dobre i bedzie:baffled:kolejny wydatek to zakup zabezpieczenia na schody dla Fiammi bo ta wciaz tylko tam sie pcha w gor i w dol by chciala a niebezpiecznie:szok:
agatka​no i jak tam z tesciem pod jednym dachem??

witaj cuciola.jak na razie nie narzekam,jest dobrze i tesciu nie marudzi ze chce wracac.zaraz bede leciala do przychodni bo musze wpisac tescia na liste do mojego lekarza rodzinnego i wziasc skierowania na badania dla niego bo nie podoba mi sie jego kaszel.
rano bylam u moich kurczaczkow no i ich nie poznalam tak urosly przez te 3 dni,normalnie szok:szok::szok::szok:.calkiem inne upierzenie maja,pozniej musze skoczyc na chwile na dzialke to pstrykne kilka fotek.niepoznacie ich tak sie zmienily.

Witam Dziewczyny my powoli do zdrowia dochodzimy ola Jeszcze kaszle ja troche gorzej mam straszny katar w nocy spac nie moge Ale najwazmiejsze ze Olcia sie czuje lepiej , cucciola nasz samochod tez w naprawie Ale facet tak nam za naprawe policzyl ze szok na same swieta kolejny wydatek Ale u nas tak zawsze jak mamy do Polski jechac to' zawsze cos sie wydarzy agatka czekam na zdjecie OLa tez oglada male kurki pozdrawiam

Witam Dziewczyny my powoli do zdrowia dochodzimy ola Jeszcze kaszle ja troche gorzej mam straszny katar w nocy spac nie moge Ale najwazmiejsze ze Olcia sie czuje lepiej , cucciola nasz samochod tez w naprawie Ale facet tak nam za naprawe policzyl ze szok na same swieta kolejny wydatek Ale u nas tak zawsze jak mamy do Polski jechac to' zawsze cos sie wydarzy agatka czekam na zdjecie OLa tez oglada male kurki pozdrawiam
wlasnie az sie boje ile skasuje bo cos mi sie wydaje ze tam nie jedna rzecz jest do zrobienia:baffled:
dobrze ze OLi juz przeszlo i Fiammi ma sie lepiej a Ty kup sobie do nosa Vick to Ci pomoze ja tez uzywalam bo oddychac nie moglam,kiedy do Pl wyruszacie??
agatkaczekamy na fotki !!to tesciu juz na dobre u Was sie osiedlil??

wlasnie az sie boje ile skasuje bo cos mi sie wydaje ze tam nie jedna rzecz jest do zrobienia:baffled:
dobrze ze OLi juz przeszlo i Fiammi ma sie lepiej a Ty kup sobie do nosa Vick to Ci pomoze ja tez uzywalam bo oddychac nie moglam,kiedy do Pl wyruszacie??
agatkaczekamy na fotki !!to tesciu juz na dobre u Was sie osiedlil??

cucciola my chcelismy jechac na swieta ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo wszystko razem nas zavdrogo wyniesie zal bo jak pomysle ze mamy tu byc samito az zal sciska

reklama
na razie tesciu jest na czas zimy,ale cos mi sie wydaje ze zostanie juz na zawsze bo nie nadaje sie aby sam mieszkal.wlasnie wrocilam z uslu i mi powiedzieli ze ojciec musi miec tutaj meldunek jezeli chce miec opieke mojego lekarza i dostep do calego systemu opieki zdrowotnej.nie jest zbyt zachwycony idea ze musi zmienic meldunek,no ale coz,przekona sie,trzeba dac mu troche czasu bo jak dla niego to za duzo zmian na raz.
cuciola,Kermitko wiem co to za bol w portfelu jak trzeba naprawiac auto.dzisiaj dzwonil moj mechanik i powiedzial ze wieczorem zabiera nasze autko na warsztat i wydatek 450E.ale jezeli tego nie zrobie to nier bede mogla jezdzic bo mi poszlo elektroniczne wspomaganie kierownicy.
zdjecia wlasnie obrabiam i wstawie w drugim poscie.ciesze sie ze Olenka je oglada,podobaja sie Jej moje kurczaczki?

Do góry