reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

ja taz juz 7 lat na swieta nie bylam w domu rodzinnym.ale ja nie narzekam bo my z mezem obchodzimy swieta,moze nie tak Wigilie jak boze narodzenie.zawsze cala rodzina przy stole,pozniej idziemy z wizyta do reszty rodzinki.moze to dlatego ze na poludniu kraju jakos sie bardziej przyklada do Swiat.nie wiem.
jesli chodzi o mojego tescia to dobry z niego czlowiek,chociaz i on ma swoje zagrania.z nim to jak z dzieckiem-dasz lizaka i udobruchasz:-D.i mnie tak nie przychlebiajcie ze ja taka dobra synowa bo sie rozpuszcze jak dziadowski bicz:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam dziewczyny strasznie was pozalewalo mam nadzieje ze juz ok , u nas pogoda super my z olenka korzystamy póki można bo jak się zaczną deszcze to zostanie nam siedzieć w domu , agatka podziwiam c ie zabierasz do siebie teścia ja tez chciałabym mieć dobre stosunki ze swoją tesciowa ale dałam sobie juz spokój nie mam sił ani cierpliwości ale cóż zrobić takie zycie:baffled:

witam sie i ja z rana.
u mnie na szczescie bez przymrozkow jeszcze.dzisiaj piekne slonko i cieplutko.rano jak wieszalam pranie na balkonie to stalam tylko na pizamce,zdjelam podomke bo bylo mi normalnie za cieplo:szok:.

hej hej babeczki
a u mnie jeszcze cieplutko troszke wietrznie ale ok,my standardowo z rana na spacerku byl rynek to owocow troszke kupilam:-)
co tam porabiacie ciekawego??

No to ja wam zazdroszcze...U nas zimnoooo stufa od 11 naonstop wlaczona.A ja wlasnie szykoje romantyczna kolacje we troje ;) u mnie i slubnego dzisiaj 4 latka po slubie :) w planach na przystawke koszyki z ciasta francuskiego,pierwsze danie zupa krem z pieczarek,no i 3 dania ala przystawka salatka z krewetkami :) deser mufinki czekoladowe... no wiec takie dzis plany ;)
A u was drogie Panie jak dzionek mija??

u mnie jak zawsze.rano jak moj wrocil z pracy pojechalismy na dzialke.psina wypuszczona zostala aby pobiegala,pozbieralam jajeczka no i najwarzniejsze przygotowalam zagrode dla pisklakow bo jutro je przeworze na dzialke.
ja tez niedawno w piecu napalilam
Aniu moje gratulacje z okazji rocznicy
images

ooooaniu wielu takich rocznic!!!!pychota tyle smakolykow przygotowalas:tak:czekamy jutro na wiesci jak poszlo:tak:
a ja mialam niezly wieczor mala nerwowa bo tylnie zabki wychodza do tego doszedl katar to juz w ogole:baffled:
spokojnej nocki dziewczynki

reklama
Dziekoje bardzo za zyczenia.WIeczor jak zawsze przy stole poszedl nerwowo.Bo moje dziecko weszlo w okres totalnego buntu i jest niedozniesienia,mowie wam koszmar.Jesc niebedzie tego niebedzie sprzatac niebedzie.Ja mam juz takie nerwy na wierzchu ze sie wkur.... i mu dupe pasem tak przetrzepie ze przez miesiac nieusiadzie...On sie nabral zwyczai wloskich dzieci ze rodzicow maja w dupie a rodzice i tak im uslugoja...No sie rozpisalam haha..Nie no gdyby nie marudzenie malego to by bylo calkiem milo.Wszytko sie udalo bylo smacznie maz byl zadowolony.Zupa wygladala oblednie udalo mi sie na niej ladnie serduszka namalowac i poukladalam serduszka z ciasta francuskiego wiec bylo niezle zaskoczenie ;)
Dobrego dnia pania zycze...

Do góry