reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witam Panie...U mnie cale wychodne lalo i bylo okropnie...Dzisiaj z to bylo bardzo pochmurno ale bardzo bardzo cieplooooo...
Lada dzien w miasteczku obok zaczyna sie fiera di san Martino...W sumie nic ciekawego,ale zawsze to cos ;)I niema polskich specjalow...Ja jedne co bym ze smakiem zjadlam to kielbase slaska albo krupnioka ;)...Ale mam zachcianki ;)
Jak sobie wasze dzieciaczki radza we wloskich szkolach??

Ja musze przyznac ze moj mimo ze nierozmawia plynnie po wlosku bo niespelna dwa lata chodzil do przedkoszla tylko a w domu nierozmiawiamy po wlosku(wedlug wskazan pedagoga wrecz zabronil nam mowic po wlosku w domu )
a tu ze szkoly wraca z samymi 10 i 9 ;) ostatnio nawet z dyktanda gratulacje przyniosl ze najlepiej z kasy napisal...Az duma mnie rozpiera...Maz sie smieje ze fenomena mamy bo mowi plynnie po polsku juz prawie plynnie po wlosku ,rosyjski (ze wzgledu na moich tesciow) dosc dobrze po ukrainski (moj maz) no i jeszcze z angielskim niezle se radzi ;)...Wiec dajemy rade...

reklama
hej dziewczyny,witam was serdecznie;-)witam nowa mamusie anna20061:tak:

u mnie bez wiekszych zmian,czuje sie w miare dobrze,chociaz nie tak idealnie jak w pierwszej ciazy,no ale nigdy tak samo nie bedzie i zreszta o te piec lat jestem starsza:-pteraz jestem na etapie kompletowania ubranek,nie moge sie doczekac juz samego spojrzenia sobie w oczy z moim synkiem;-):tak:no coz pozostaje mi sie uzbroic w cierpliwosc...teraz mam wiekszy strach,zeby bylo wszystko ok.,boje sie jak nie wiem co,chociaz staram sie myslec pozytywnie...
Pogoda nas narazie nie rozpieszcza,deszczowo,zimno itp.mam nadzieje,ze listopad jeszcze bedzie ladny...,a jak nie to bedziemy okupowaly net:-)
pozdrawiam wszystkie i do milego;-):tak:

witaj zgubo:-D,gdzies sie schowala przez ten czas??gratuluje Ci synka,wiecie jak bedzie mial na imie czy nadal szukacie?wstaw jakis suwaczek abysmy wiedzialy na jakim jestes etepie.na kiedy masz termin?

Agatko,Ania tak mnie zwala mama wiec jak najbardziej mozna sie tak zwracac. Jestem fruli venezia wiec blisko morze i gory mam. Co chcesz jeszcze o mnie wiedziec smialo pytaj.
Zyta dziekoje za powitanie i gratulacje stanu ciazowego hihi...

hej hej babeczki:-):-)
o i zytuniasie pojawila;-)super chlopczyk:-)to teraz bedziecie mieli parke:tak:a co do wieku to swieta racja ja tez moja ciaze odczulam czlowiek juz nie taki mlody!!!pamietam ostatni miesiac to tragedia chcaialm juz tylko urodzic!!!imie bedzie polskie czy wloskie??
agatkai jak tam maluszki??
aniasuper BRAVA za wyniki dla synusia!!!co to za festa??
a gdzie naszaptynia i kermitka​sie podziewa??

witajcie dziewczyny.u mnie dzisiaj dla odmiany piekne slonko i cieplutko.moje maluchy to istne rozrabiaki sa.zaraz popstrykam kilka zdjec i wrzuce.
Aniu piekne okolice.mnie bardzo podobaja sie gory i chcialabym pojechac,ale niestety ze wzgledu na meza ktory jest po pszeszczepie i nie znosi niskich temperatur nie jade.ja mieszkam w samym centrum,bo w Umbrii.tutaj tez jest pieknie anajbardziej to mi sie podoba MONTE DEI PARCHI DI SIBILINI jak sie jedzie do Norcia.cudowne okolice.
no wlasnie gdzie Ptynia i Kosmitka??chyba te wiatry je porwaly:-D

dodam zdjecia z wczoraj:)) 100_1421.jpg100_1422.jpg

witajcie dziewczyny.u mnie dzisiaj dla odmiany piekne slonko i cieplutko.moje maluchy to istne rozrabiaki sa.zaraz popstrykam kilka zdjec i wrzuce.
Aniu piekne okolice.mnie bardzo podobaja sie gory i chcialabym pojechac,ale niestety ze wzgledu na meza ktory jest po pszeszczepie i nie znosi niskich temperatur nie jade.ja mieszkam w samym centrum,bo w Umbrii.tutaj tez jest pieknie anajbardziej to mi sie podoba MONTE DEI PARCHI DI SIBILINI jak sie jedzie do Norcia.cudowne okolice.
no wlasnie gdzie Ptynia i Kosmitka??chyba te wiatry je porwaly:-D

dodam zdjecia z wczoraj:))Zobacz załącznik 513202Zobacz załącznik 513203

tloczno i gwarno tam u Ciebie z tyloma maluszkami;-)
ania​koniecznie a jak ma Twoj szkrab na imie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry