agatka13
Fanka BB :)
no widzisz cuciola ja jednak nie jade.ze wzgledow finansowych musialam odlozyc wyjazd az do wiosny,a po drugie juz wkrotce przyjezdza moj tesciu na cala zime do nas,takze bede miala zajecie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cucciola a wiesz co do tych starszych rodzicow to tu jazde maja japierdziule...Ja jak stoje pod szkola czekam na Maxa to sama niewiem czy babcia czy mama...Kilka razy juz sie przejechalam W przedszkolu u malego zapytalam faceta a pan po wnusia przyszedl?? to myslalam ze mnie facet zje nerwami A to tatus...Znowu do szkoly taka hiszpanka...Wiedzialam ze ma syna w moim wieku 27 lat.No i przychodzi po dziwczynke w z klasy maxa to tez mowie ale pani musi kochac wnusi ze codziennie tak biega po nia...To ta naszczescie obrucila w zart i mowi ze to corcia nie wnusia....Ale siara...Mam tez znajomego kurde facet duzo duzo starszy grubo po 40 a synka dwa latka ma....Koszmar jakis...Ale co niestety ma i swoje skutki,italia jest jednym z krajow gdzie rodzi sie wiele dzieci uposledzonych...Takie bardzo puzne maciezynstwo ma czasami swoje skutki zwlaszcza gdy przed albo po 40 decydoje sie na pierwsze dopiero dzieciatko..
Ja bardzo bym chciala drugiego bobasa ale niestety no ta durna sytuacja finansowa
Kermitka witaj no ty 30 a powiedz co ja mialam zrobic jak ja mialam 20 ...Ze stresu wyjechalam rodzic do polski...Nawet trafilam na tak parszywa pania ginekolog ze powiedziala ze prostytutki musza sie zabespieczac a nie potem rodzic ;/ bo wloszki w wieku 20 lat to sie pilnie ucza i pod opieka rodzicow jeszcze sie wychowoja...No tak mi pojechala ze wolalam w 9 miesiacu ciazy jechac do polski i tam rodzic tam przynajmniej nik mnie nieocenialll
anna20061 nie no po przeczytaniu twojego postu zrobilam takco za pani doktor
rodza tutaj pozniej,ale tez sa i dwudziestki ktore zostaja mamusiami;-)
ja mialam 29lat,i jak w szpitalu pytali sie o lata to tez robiliale nie wiem czy chodzilo o wiek,czy to ze na tyle nie wygladalam(dawali mi mniej;-))a sama sie nie dopytywalam
KERMITKA ha to sie masz z Ola;-)widac,ze dziewczyna ciekawa swiata:-)no ale tak jak pisze agatka13 musisz ja nauczyc do czego moze podchodzic,a do czego nie...Ja swoja od malenkiego jak juz cos rozumiala,i zaczela chodzic glownie mowilam,ze np.do kuchenki nie mozna,telewizi,pradu,ognia czyli piecyka itp.jakos tak zalapala i nie mam z tym problemu...dozo rozmawiaj,tlumacz jej co sie moze stac,bo pozniej bedziesz miala cizko,a tego zapewne nie chcesz...
Dziewczyny ja dzisiaj po wizycie,mam zalecone lezenie,nie noszenie ciezarow,poprostu nic nie robienie,a ja sama w domu,maz dopiero za tydzien przyjedzie.Poprostu siedze i plakac sie chce,dzwonilam do mamy moze lepiej jak teraz przyjedzie i ktos w domu bedzie,ale to tez nic nie wiadomo,jakby mogla to przyjechalaby na dwa,czy trzy miesiace,ale nie moze i trzeba juz cos wybrac ale w ostatecznosci...
Pozdrawiam was,w miare cos napisze,ale wiadomo w domu zawsze cos do zrobienia