agatka13
Fanka BB :)
witaj Verita.byla wczesniej jedna dziewczyna ale ona mieszka w poblizu Palermo.gratulacje z okazji narodzin Malenstwa:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to jestes kurczaczkowa mama zdawaj nam tu relacje jak pisklaki:-)witam sie sobotnio.musze sie pochwalic ze moje jajeczka wlasnie zaczely cwierkac,ale beda dzisiaj emocje............
Dobry wieczor drogie Panie...Jestem Anka jestem zupelnie nowa pruboje ciut ogarnac forum Jestem we wloszech od ponad 7 lat mieszkam We fruli okolice latisana bibione ligniano...Meza niemam wlocha ani polaka Moj synek chodzi do drugiej klasy ...
Wiem ze moze tak nieladnie na dzien dobry zadawac pytania,no ale wlasnie poto szukalam jakiegos forum z mamami polkami we wloszech
Czy ktoras z mam wie jak wygladaja przygotowania komunijne tutaj we wloszech ??Ja jestem katoliczka ale niepraktykojaca i kosciol to moj wrog...Ale zalezy mi co by synek spelnil swoj koscielny obowiazek a potem sam mogl wybrac ktora wiare wybiera mamy czy taty...
POzdrawiam