reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

masz racje,zwierzeta choruja tak samo jak ludzie,nic ich nie ominie.
tak ,w tamtym inku nawalil mi termostat i musialam kupic nowy a przy okazji zrobilam lepszy inku,mam nadzieje ze sie sprawdzi bo w niedziele chce wlozyc kolejna porcje jajek.
wiesz,to fantastyczny pomysl wedlug mnie taki odtwarzacz muzyki dla dzieci.fischer price ma taki w swojej ofercie.

images
Super jest:tak:ciekawe jak cenowo stoi??!!
Poczytajcie sobie:
Aresztowano 30-letnią Polkę za kradzież butów

Tylko nam WSTYD przynosza takie:baffled:

reklama
dziewczyny ,jestescie tam?poznikaly wszystkie:confused:,chyba kozystaja z ostatnich cieplych dni i wybyly sie plazowac:-D.
zyta
jak polowkowe,wszystko w porzadku?

Ja jestem czasem tu zagladam ale cisza jak makiem zasial:baffled:dzisiaj zabralam sie za porzadki,narobilam sie jak glupi osiol:happy2::happy2:nie mam juz sily na nic!!
a no wlasnie ciekawe jak tam to polowkowe u ​zyty??!!

Witam wszystkich ja jak zwykle z opoznieniem ,ale faktycznie korzystamy z tych ostatnich cieplych i niedeszczowych dni, witam zyte i serdecznie gratuluje , cucciola czytalam tan artykul , wstyd a pozniej sie slyszy niepochlebne opinnie o polakach ale u nas tez ostatniosie dzialo polak zabil staruszke i oczywiscie piersze co slyszalam w parku to ze powinno sie obcokrajowcow wszystkich wysiedlic , szczerze to nie mialam nawet sily cokolwiek odpowiedziec, bo na jedno moje slowo uslyszalam 1000 zarzutow przykre :no: agatka ta strona z przepisami jest super fajne przepisy pozdrawiam

Hej hej babeczki poniedzialkowo:-)
kermitkapowaznie??zabil:no: rozumiem to przykre bo wszystkich do jednego worka wrzucaja!!a przeciez buono o cattivo to wszedzie czy to wloch czy polak czy rumun moze sie znalezc!!!no ale z drugiej strony po tych wszystkich przykrych doswiadczeniach z obcokrajowcami to i nie dziwie sie im:cool:
a opowiem Wam sytuacje z soboty bylismy z mala na placu zabaw Fiammi bawila sie z innymi dziecmi obok takiego domku z drewna w srodku byly dwie dziewczynki ok2 latek w pewnym momencie do srodka wpadl jak burza chlopczyk ok3 latek zlapal jedna z tych dziewczynek za glowe ,przewrocil i zaczal piastkami okladac tak z niczego:crazy:zaraz zbiegl sie tlum i chlopca z domku wyciagneli,balam sie ze tej malej jakas krzywde zrobi!!!Szok normalnie takiego czegos to jeszcze nie widzialam!!Jak oni te dzieci wychowuja:no:
agatkao tam u was??

jestem jestem cuciola tyle ze zajeta.w sobote wstawilam nowa porcje jajek do inkubatora i musze pilnowac czy wszystko jest w porzadku.nie chce zeby znowu sie ugotowaly moje maluszki w jajeczkach.no a poza tym zajelam sie troche robutkami recznymi,tzn.decupage i wlasnie dzisiaj powycinalam wszystkie elementy i posklejalam a teraz jestem w trakcie robienia drugiego.na razie musi wyschnac klej co potrwa do jutra a pozniej zdobienie.jak bedzie gotowe to Wam pokarze co wyprodukowalm:-D

jestem jestem cuciola tyle ze zajeta.w sobote wstawilam nowa porcje jajek do inkubatora i musze pilnowac czy wszystko jest w porzadku.nie chce zeby znowu sie ugotowaly moje maluszki w jajeczkach.no a poza tym zajelam sie troche robutkami recznymi,tzn.decupage i wlasnie dzisiaj powycinalam wszystkie elementy i posklejalam a teraz jestem w trakcie robienia drugiego.na razie musi wyschnac klej co potrwa do jutra a pozniej zdobienie.jak bedzie gotowe to Wam pokarze co wyprodukowalm:-D

to pochwal nam sie tu koniecznie:-)co takiego ciekawego robisz??

jestem dzisiaj jakas padnieta i obolala reumatyzm daje mi sie we znaki:baffled:

to pochwal nam sie tu koniecznie:-)co takiego ciekawego robisz??

jestem dzisiaj jakas padnieta i obolala reumatyzm daje mi sie we znaki:baffled:

hi hi hi,a od kiedy w tak mlodym wieku reumatyzm kreci? zartuje ocywiscie,wypij kawke to postawi cie na nogi.
a zdjecia moich" potow " wstawie jak skoncze robic,na razie sa dalekoooooooooooooooo w polu:-D.klej wysechl,pozniej zabieram sie za malowanie a jutro za zdobienie.

Kochana ja od jakiegos roku mam ten reumatyzm ponoc to po wypadku co kiedys mielismy ze znajomymi:-(ja sie smieje ze starosc nie radosc ale faktycznie ze w tym wieku to kazdy sie dziwi:no:
ale jestem ciekawa tych Twoich robotek:eek:

reklama
Do góry