reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
witam sie poobiednie.
dzisiaj po raz pierwszy sama zabilam kurczaka.leb mu ucielam.jak pojechalismy na dzialke to go zastalam na wpol martwego,nic innego mi nie zostalo jak go zabic.wlasnie gotuje wode i bede go skubac.malo przyjemne zajecie,ale trzeba bylo.zostaly mi teraz tylko 4 kuraki.mam nadzieje ze sie cos wylegnie w inkubatorze.

hej dziewczynki ale jestem zla skasowalo mi posta ojj z tym netem nie chodzi juz mam dosc!!!
agatkapisalam Bravi i oby tak kontynuowac!!!u nas to roznie bywa bo obydwoje mamy wybuchowe charakterki a w/g mnie w zwaiazku chociaz jeden z partnerow musi byc tym spokojniejszym!!
zytaa jak Ty sie czujesz??jak przechodzisz ciaze??macie jakies preferencje co do plci??
jak duszno i parno u mnie

witam sie popoludniowa pora.u mniw nocy przeszla jakas traba powietrzna,myslalm ze koniec swiata nadszedl.na balkonach mialam wszystko poprzestawiane w inne miejsca i do tego lalo jak z cebra.corka w pokoju zostwila otwarte drzwi balkone to tak u niej gwiezdalo jakby ktos na gwizdku gwizdal.normalnie szok,nigdy czegos podobnego nie slyszalam a teraz dopiero co skonczylo grzmiec i jest cale niebo zaciagniete.co to sie dzieje z ta pogoda:confused::confused:.

Hej hej bebeczki gdzie to wszystkie sie podziewaja??
Co porabialyscie ciekawego w weekend??
My bylismy na Festa St.Lucia byly koncerty byla sagra zjedlismy tez przy okazji a wczoraj u mojej mamci na obiadku,popoludniu rozchulala sie burza a dzisiaj blogi spokoj i ciepelko:-)
agatkamialam sie pytac i co zrobilas z tego kuraka??rosolek??
kermitkaWY co tam z Ola porabiacie??
zytaco u Was ??

cuciola ja z tego kuraka nic nie zrobilam.weterynarz zabronil z takiego miesa cokolwiek robic bo biedny mial zapalenie pluc i zapadniete pluca.po prostu nie do sporzycia byl.ale nic,zostalo mi jeszcze 4 sztuki co sie przechadzaja beztrosko po wybiegu.teraz jestem w trakcie budowwy nowego inkubaatora bo jajaka ktore mialam teraz wstawione musialam wyrzucic bo sie ugotowaly..
ja week end spedzilam na dzialce a w niedziele po poludniiu pojechalismy do centrum handlowego na lody i tak minely mi dni.

cuciola ja z tego kuraka nic nie zrobilam.weterynarz zabronil z takiego miesa cokolwiek robic bo biedny mial zapalenie pluc i zapadniete pluca.po prostu nie do sporzycia byl.ale nic,zostalo mi jeszcze 4 sztuki co sie przechadzaja beztrosko po wybiegu.teraz jestem w trakcie budowwy nowego inkubaatora bo jajaka ktore mialam teraz wstawione musialam wyrzucic bo sie ugotowaly..
ja week end spedzilam na dzialce a w niedziele po poludniiu pojechalismy do centrum handlowego na lody i tak minely mi dni.
biedactwa choruja normalnie jak ludzie:baffled:a co do tego starego inkubatora to za duza tam byla temperatura??
17 mamy urodziny kolegi Fiammi Matteo konczy 3 latka dziewczynki doradzcie co kupic,myslalm o takim lektorze muzykalnym bo maly uwielbia sluchac muzyke??||

reklama
masz racje,zwierzeta choruja tak samo jak ludzie,nic ich nie ominie.
tak ,w tamtym inku nawalil mi termostat i musialam kupic nowy a przy okazji zrobilam lepszy inku,mam nadzieje ze sie sprawdzi bo w niedziele chce wlozyc kolejna porcje jajek.
wiesz,to fantastyczny pomysl wedlug mnie taki odtwarzacz muzyki dla dzieci.fischer price ma taki w swojej ofercie.

images

Do góry