reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

w moich stronach sie mowi ze pierwsze 3 lata sa kryzysowe a jakies slodkosci to pewnie sama zrobie bo czasu mam do oporu.pewnie zrobie ulubione ciasteczka mojego F. i jakis nieduzy torcik z kremem.tylko nie mam formy w ksztalcie seruszka,ale cos wymysle:-).

reklama
Witam dziewczyny ja jak zwykle w biegu ale dzis chocby sie palilo i walilo musze tu zajrzzec , choc nie jest to latwe bo moja Olcia jak widzi mame przy komputerze to dostaje szalu ona tez chce pisac i juz . Agatka fajny przepis wypruboje :-D

witaj kermitko,dawno cie nie bylo na forum.potrafie zrozumiec zaganiana mame bo i moja siostra tez ciagle w biegu a tym bardziej teraz jak wrocila do pracy po wychowawczym.a ten przepis to naprawde smaczny,ja go lekko zmodyfikowalam i nie dalam makaronu a dodalam ciut wiecej warzyw i naprawde pychosci i nie wiele czasu zajmuje jej przygotowanie.jak urzyjesz fasolki z puszki to doslownie czas ugotowania sie ziemniaczkow i na talarze :-D:-D.

Witajcie kochane:-)
Dzisiaj mam dobry dzien z rana skoczylam do fryzjera na odrost i az sie lepiej czuje:tak:pozniej do parku z mala i moja siostra no i kawka;-)
kermitkoa Ty pracujesz czy tylko z Ola w domku siedziesz?spi Ci jeszcze popoludniami??
Agatko o to jak tylko 3 lata to bedzie dobrze
;-)
Milego weekendu bebeczki

WITAM ja dzisiaj z rana poki Olenka spi skorzystam z chwili ,agatko super przepis ta zupka jest bardzo dobra ,zrobilam jak ty i dodalam wiecej warzyw zamiast makaronu ,jak masz podobne smaczne propozycje to czekam na przepis,cucciola ja nie pracuje a Olenka teraz rzadko spi w dzien a jak juz zasnie to na krotko , w domu praktycznie jestesmy same bo moj maz pracuje od rana do wieczora , Olcia teraz jest bardzo zywym dzieckiem i czasami wieczorem ja szybciej padam a Ola dalej chetnie by sie bawila pozdrawiam...

WITAM ja dzisiaj z rana poki Olenka spi skorzystam z chwili ,agatko super przepis ta zupka jest bardzo dobra ,zrobilam jak ty i dodalam wiecej warzyw zamiast makaronu ,jak masz podobne smaczne propozycje to czekam na przepis,cucciola ja nie pracuje a Olenka teraz rzadko spi w dzien a jak juz zasnie to na krotko , w domu praktycznie jestesmy same bo moj maz pracuje od rana do wieczora , Olcia teraz jest bardzo zywym dzieckiem i czasami wieczorem ja szybciej padam a Ola dalej chetnie by sie bawila pozdrawiam...
ojj to jak i u nas Fiammi nie usiedzi minutki spokojnie od kiedy zaczela chodzic to tylko biegac i biegac chce dom mi roznosi normalnie:cool:
Dziewczynki ktora z Was ma obywatelstwo polsko-wloskie??jestem wlasnie w trakcie zalatwiania dokumentow

witajcie dziewuchy:-D:-D:-D:-D.ja dzisiaj w doskonalym humorku pomimo tej wstretnej pogody.tak wieje u mnie ze lep z plucami by urwalo:szok:.ja od wczoraj wieczorem stoje w kuchni i pichce slodkosci.dzisiaj nasza rocznica wiec wczoraj zrobilam kruche ciasteczka z cynamonem i miodem i zrobilam podstawe do tortu z biszkopta.musze powiedziec ze pierwszy raz mi nie padl biszkopt,pieknie urusl i sie nie przypalil.a dzisiaj ukrecilam krem cytrynowy i wyszedl:torta mimosa con crema di limone. nie mam pojecia jak bedzie w smaku,mam nadzieje ze bedzie smakowal bo krem mniam mniam:-D.
ciesze sie kermitko ze zupka smakowala,zawsze to cos innego.przegladajac te stronke co podalam to znajdziesz mnustwo fajnych przepisow i calkiem prostych do wykonania.
cuciola ja mam obywatelstwo tylko polskie wiec ci nie pomoge przy dokumentach,musisz sobie sama poradzic a jak nie to idz do prawnika on napewno cos ci doradzi.

oo kochane jak fajnie i wesolo sie zrobilo:-)
agatkozapomnialabym Wszystkiego najlepszego!!opowiedz koniecznie jak tam rocznica udana??Twoj ukochany pewnie byl zadowolony takie smakolyki!!!
zytaczy to prawda??!!nic sie nam tu nie chwalilas ojj Ty bedzie lanie
;-)oczekujesz dzidziusia!!!!Hurrra Hurra wielkie Gratulacje!!dbaj mi o siebie teraz mamusiu!!!!

no wlasnie zyta,nigdy nic nie mowilas ze spodziewasz sie potomka:-D,ale niespodzianka.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:happy:.juz wiadomo co bedzie?
dziekuje dziewczyny za zyczenia a tort smakowal wysmienicie wszystkim.nawet nie zdazylam zrobic zdjecia i wstawic a juz zniknal:-D.jak postawilam torta na stole to moj az sie poplakal ze wzruszenia bo sie niespodziewal.
musze sie wam pochwalic ze w niedziele nastawilam inkubator z jajkami,termin na polowe pazdziernika jest przewidziany wiec prosze trzymajcie kciuki:-)

reklama
no wlasnie zyta,nigdy nic nie mowilas ze spodziewasz sie potomka:-D,ale niespodzianka.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:happy:.juz wiadomo co bedzie?
dziekuje dziewczyny za zyczenia a tort smakowal wysmienicie wszystkim.nawet nie zdazylam zrobic zdjecia i wstawic a juz zniknal:-D.jak postawilam torta na stole to moj az sie poplakal ze wzruszenia bo sie niespodziewal.
musze sie wam pochwalic ze w niedziele nastawilam inkubator z jajkami,termin na polowe pazdziernika jest przewidziany wiec prosze trzymajcie kciuki:-)
to pieknie podziel sie przepisem pleaseee a to taki po wlosku byl czy po polsku zrobiony??

Do góry