reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Hej, dzieweczki! Dzis jeszcze wczesniej sie witam. Cos ostatnio spac nie moge, moze to stres?
Cucciola nie pracuje, siedze w domu i sie obijam jak mucha po scianach. Zaczyna mnei to juz denerwowac, do zrobienia zawsze cos sie znajdzie w domu,ale to nie to samo co praca. Do tego chodze na kurs prawa jazdy(co tez przysparza mi dodatkowego stresu), no ale to zajecia ze tak powiem do oplacenia a ja wolalabym i cokolwiek zarobic. No nic zobaczymy jak bedzie.
Agatka nic mi nie przychodzi w tym momencie do glowy z decoupazow dla mezczyzny, ale w necie jest mnostwo pomyslow, wystarczy jak wklepiesz "prezent dla mezczyzny decoupaze" i cos ci z pewnoscia wyswietli. Wiem ze cudne rzeczy ma "galeria asket", kobieta robi arcydziela, zawsze cos mozna podgladnac, moze cie cos zainspiruje.
Ja niestety znowu bede z doskoku, wlasnie mi sie godziny internetu skonczyly, szlag mnie trafi:wściekła/y::wściekła/y: NIe wiem czy w tygodniu uda mi sie do was zawitac, ale sie bardzo postaram. A na razie buzka.

reklama
ptynia ,Ty to chyba na bezsennosc cierpisz.jak ja chodzilam na prawko to dla mnie to byla frajda,lubilam bardzo te zajecia.przychodzilam o 15.30 jak otwierali szkole zeby na kompie siedziec i sie uczyc ,pozniej 2 godziny zajec i znowu zostawalam po zajeciach az do 20.no i egzaminy teoretyczne zdalam bez jednego bledu,jako pierwsza na kursie:tak:.

dzien dobry, gdzie wy dziewczynki, tak bez meldowania sie tydzien zaczac?
Ja jednak bez netu nie zostalam, maz sie zlitowal i dokupil godzin.
Agatka to moze nie bezsennosc, tylko wciaz natlok mysli zwiazanych z urodzinowym weekendem. Dzis tez dzionek przwyitalam o 4,16,zaczynam sie przyzwyczajac:) fortunata te ze sie nie stresowalas prawem jazdy, ja chyba za nerwowy typ jestem. Jak tam pomysly decoupazowe meskie, znalazlas cos?
Cucciola jak tam wrazenia po pobycie w parcogalorose? Pogoda wam sie chyba trafila?

hejka.mnie to nigdy nie ma rano bo ide na mercato a pozniej na dzialke jade.co do prezentu to patrzalam ale nic mi nie wpadlo w oko.bede chyba musiala sama cos wymyslic.
jaka u was poogoda dziewczyny??u mnie tak goraco ze szok,na krotki rekawek mozna chodzic.
dla mnie kurs prawa jazdy to nie btl stres tylko przyjemnos polaczona z obowiazkiem dlatego taak lattwo mi poszlo.ja juz 3 lata mam prawko i robilam tutaj we wloszech.teraz widzialm ze Croce Rossa organizuje jakies kursy ,pozniej pojde i sie wiecej dowiem bo nie lubie siedziec bezczynnie w domu,a tak bede miala pretekst zeby wyjsc:-D.
cuciola jak ci sie udal wypad do zoo?pogoda byla piekna w perugi wiec wycieczka pewnie sie udala:-D:-D.

hej hej juz sie melduje:tak:
ptyniuto Ty jak moja siostra tez czesto tak sie przebudza i pozniej juz nie spi ona to taki mysliciel za duzo mysli i do glowy bierze:no:nie ma co sie przejmowac urodzinkami na pewno beda super!!!
no wlasnie nie pojechalismy:-(takie sojki jestesmy wybieramy sie i wybrac nie mozemy:no:wczoraj z rana pojechalismy nad morze po morzu mala byla tak padnieta,ze usnela zaraz po obiedzie i do 17 spala a wiec nici moze nastepnym razem;-)a powiedz mi kochana jak tam jechac to na caly dzien trzeba czy pol wystarczy??nie wiem jak sie z mala zorganizowac??!!
agatkaa co to za fiera??cos na Swieto zmarlych organizuja??u nas ma byc to mercato z calej europy beda tez polacy z kielbaskami,bigosem itp.co roku tutaj sa zawsze idziemy cos tam zjesc:-)
a mam i pytanko do Ciebie??bylas kiedys w Corciano??ponoc pieknie tam jest wlasnie czytam artykul o tej miejscowosci!!to gdzies kolo Was??

Hej dziewczy ja po dlugiej przerwie znowu z doskoku ale znowu mielismy maly wypadek Olcia wylala kawe na laptop na szczescie juz wszystko ok, agatka super zrobilas ten organizer podziwiam wszyskich ktorzy posiadaja takie talenty, cucciola u nas tez co roku jest to mercato ,tylko ze u nas bylo koniec wrzesnia zjedlismy bigos bardzo pyszny i ogolnie fajnie spotkac polakow pogadac, pozdrawiam wszystkich

o raju wy tu o bigosie a mi az slinka kapac na kompa zaczela:-), ale mi teskno do takich domowych wyrobow.
Cucciola, no to wy naprawde sojki, ja tu sobie myslalam ze relacje przeczytam a tu guzik. CO do odleglosci to ja nie wiem skad ty dokladnie jestes. Nam z Venturiny wystarczylo by pol dnia spokojnie, tam jest fajna restauracja, mozna jechac na zwiedzanie i obiad, porcje duze i pyszne, przynajmniej ja tak to wspominam, ze juz po przystawkach bylam syta. Teraz nie wiem czy tam sie bardzo odnosnie kuchni pozmienialo. Po jedzonku mozna sobie polazic i od razu spalic kalorie:-) ALe z pewnoscia nie jest to miejsce do zwiedzania caly dzien.
Kermitka no to niezle z ta twoja malutka i laptopem, a jej nic sie nie stalo, nie poparzyla sie?

Ja dzisiaj zamowilam torty, jeden mial byc na czwartek do szkoly, cialde tez zamowione, jedna juz nawet kupiona a tu kiszka, pani mi mowi ze nie mozna tortow przynosic do szkoly. Dwa tygodnie temu jakas mamuska wystartowala z tortem i nauczycielka ochrzan dostala bo podobno jakos odgornie jest ustanowione ze jedzenia z zewnatrz nie mozna przynosic, nawet coli ani innych rzeczy. Zasugerowala ze moze jakies cukierki albo lizaczki. Biedny Maciek, a tak chcial zeby bylo w klasie uroczyscie. Tym bardziej ze widzial ze ostatnio kolezanka miala i panie torta rozdawaly, I wez tu wytlumacz kwestie dziecku.

cuciola ta fiera dei morti jest co roku w perugi,przy stadionie.jest jedynaw tych dniach wiec kogo bys nie zapytala to kazdy ci powie jak dojechac.ja do Corciano mam 30 minut drogi ode mnie z domu,a okolice sa zeczywiscie piekne.
powiedz mi lepiej co to za fiera ta ktora ogranizuja i gdzie dokladnie sie odbywa to moze i ja bym sie wybrala.
kermitko mam nadzieje ze OLcia nie zrobila sobie krzywdy bo wiem jak boli i jak dlugo sie goi taka rana.wiem to po sobie bo jak mialam 2 latka to wylalam na siebie cala szklanke wrzacej kawy,dopiero co zaparzonej i postawionej na stol.do dzisiaj mam blizne:tak:

ciao bellezze
kermitkaa no wlasnie jak sie ma Olunia??mam nadzieje,ze sie nie poparzyla!!a komp chodzi?
ptyniutu u nas to nawet cokierkow nawet do szkoly nie zanosza
:eek:
agatkato jest takie mercato europejskie ma byc od 1-3. listop.(stragany )z calej europy z jedzonkiem,ciuchami czy tez rzeczami z danego kraju Bedzie tu u nas w Grosseto ile macie do mnie??

reklama
Dziewczyny dzieki za troske na szczescie kawa byla juz chlodna ,tyle tylko ze laptop zalany nastepny czwarty z koleji ale dziala z czego jestem naprawde zadowolona , ptyniu u mojego siostrzenca to tez na poczatku mozna bylo przynosic tylko biszkopt sam a pozniej tylko cukierki ...

Do góry