reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
u nas dzisiaj pada:cool:a Fiammi cos ugryzlo bylysmy u pediatry i prawdopodobnie to byl pajak brrrrpalec jej spuchl jak bania:baffled:
a gdzie reszta kobitek??zjawiaja sie i znikaja:eek:

No tak,po ostatnich przebojach nawet nie chca sie zatrzymac na dluzej a szkoda bo to fajny watek.widzialam w dziale o imionach nowy wpis nowej mamy z wloch ale nie zagoscila widac na dluzej u nas.moze sie jeszcze namysli i zmieni zdanie:-).

No tak,po ostatnich przebojach nawet nie chca sie zatrzymac na dluzej a szkoda bo to fajny watek.widzialam w dziale o imionach nowy wpis nowej mamy z wloch ale nie zagoscila widac na dluzej u nas.moze sie jeszcze namysli i zmieni zdanie:-).
ja tez sie wcale nie dziwie po tych wszystkich szopkach co tu odchodzily:szok:
zreszta nie ma co sie uzalac bo i nie ma za czym:happy2:
u nas dzisiaj piekny dzionek tylkoze troszke chlodniej bo 21 stopni ale od jutra ponoc ocieplenie;-)
a Ty kochana robilas kiedys barszcz ukrainski??kupilam buraki i walsnie go robie

pewnie ze robilam tyle ze swoje mialam na ogrodku ale jakby poszukal to jeszcze ze dwa by sie znalazly:-D,tyle ze pewnie stwardnialy na kamien.
a ja dzisiaj na kolacje robie minestra di fagioli borlotti.juz raz robilam i wyszla pycha.podam ci linka to moze skozystasz bo jest naprawde prosta w wykonaniu,z tym ze zamiast swierzych fagioli ja urzylam tych z puszki razem z zalewa.Ricetta Minestra di pasta e borlotti - Le Ricette di GialloZafferano.it

pewnie ze robilam tyle ze swoje mialam na ogrodku ale jakby poszukal to jeszcze ze dwa by sie znalazly:-D,tyle ze pewnie stwardnialy na kamien.
a ja dzisiaj na kolacje robie minestra di fagioli borlotti.juz raz robilam i wyszla pycha.podam ci linka to moze skozystasz bo jest naprawde prosta w wykonaniu,z tym ze zamiast swierzych fagioli ja urzylam tych z puszki razem z zalewa.Ricetta Minestra di pasta e borlotti - Le Ricette di GialloZafferano.it
o dziekuje za ricette pychotka:-)moj barszczyk tez pyszny wyszedl maz to sie zajadal:tak:
a widze,ze 5 dni do Waszej rocznicy zostalo!!jakie plany??ktora to juz z kolei??
alòe piekna pogode mamy jak tak dalej pozjdzie to jeszcze nad morze bedzie mozna skoczyc!!

witaj cuciolla.u mnie tez pieknie i slonecznie.wcale nie widac ze to wrzesien i dzisiaj poczatek kalendarzowej jesieni.
ja na nasza rocznice nigdzie sie nie wybieram,pewnie zrobie jakis smaczny obiad i tyle bo wypada w srodku tygodnia.my juz 7 lat razem jestesmy.

reklama
witaj cuciolla.u mnie tez pieknie i slonecznie.wcale nie widac ze to wrzesien i dzisiaj poczatek kalendarzowej jesieni.
ja na nasza rocznice nigdzie sie nie wybieram,pewnie zrobie jakis smaczny obiad i tyle bo wypada w srodku tygodnia.my juz 7 lat razem jestesmy.
woow pieknie to juz 7 lat !!mowia ze te pierwsze 7 lat jest kryzysowych jak sie przetrwa to cale zycie sie spedzi razem"!!!ale nie wiem czy to prawda??!!
jakies dolcetto??torcik w ksztalcie serca??

Do góry