reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

oj,ominelo cie sporo sil.poczytaj kilka stron wstecz to sie dowiesz co sie stalo.w tej chwili nie ma co sie rozpisywac nad tym co bylo,idzmy do przodu :-):-):-).
sil wstawilabys kilka zdjec naszego malego bohatera,jestesmy bowiem ciekawe jak urusl:-D

reklama
Kochane w koncu ktos zywy na watku:-)
sicilsuper ze zajrzalas jak tam sobie organizujesz czas z maluszkiem w domku??z tego co piszesz to maly rozrabiaka;-)jak tam z karmieniem??karmisz piersia??
agatkaojj to i u Ciebie podobnie biedne babcie:-(ojj takie to masze zycie okrutne
Napiszcie jak sobie radzicie z tymi upalami my ledwo co dyszymy:cool:Buziaki

oj,zebys wiedziala cuciola jakie to okrutne i smutne.nie moglam byc nawet na pogrzebie,ale zamowilam msze za babcie u mnie w parafii,zapalilam znicze i jakos mi sie lepiej zrobilo na duszy.

u mnie upaly lekko zelzaly,w niedziele jak wrocilam to juz bylo po ulewie i lepiej sie oddycha bo nie ma juz tej afy w powietrzu ale nadal jest powyzej 30°.my jak wrocilismy z urlopu to na dzialce praktycznie wszystko spalone ods slonca zastalismy a jakby tego bylo malo to padl mi kurczak:-(.
dzisiaj rano bylismy z moim F. w komunie odbrac pozwolenie na budowe i wjkrotce zabieramy sie za rozbudowe domku:tak::tak:

oj,zebys wiedziala cuciola jakie to okrutne i smutne.nie moglam byc nawet na pogrzebie,ale zamowilam msze za babcie u mnie w parafii,zapalilam znicze i jakos mi sie lepiej zrobilo na duszy.

u mnie upaly lekko zelzaly,w niedziele jak wrocilam to juz bylo po ulewie i lepiej sie oddycha bo nie ma juz tej afy w powietrzu ale nadal jest powyzej 30°.my jak wrocilismy z urlopu to na dzialce praktycznie wszystko spalone ods slonca zastalismy a jakby tego bylo malo to padl mi kurczak:-(.
dzisiaj rano bylismy z moim F. w komunie odbrac pozwolenie na budowe i wjkrotce zabieramy sie za rozbudowe domku:tak::tak:

od dwoch dni net mi nie chodzi:dry:normalnie szlak mnie trafia placisz i nie dziala:baffled:
widzisz jak dobrze zrobilas z ta msza!!babcia pewnie bylaby szczesliwa!!!
a to dzialki nikt Wam nie pilnowal??biedny kurczaczek a w ogole biedne tu te zwierzaki w te upaly:-(
oo budujecie sie ??super nie ma jak to swoj domek:-)

cuciola dzialka miala zajac sie moja szwagierka,ale wiecej jej nie bylo jak byla i dlatego maluch padl.ale to nawet lepiej bo nie mogl wrocic do formy po chorobie.wszystkie pozostale maja sie dobrze tylko ten jeden byl najwidoczniej najslabszy.ja myslalm ze nic nie przezyje w te upaly-ani kury ani pies.biedaki nie wiedzialy gdzie sie maja chowac przed sloncem tak palilo,ale teraz jest lepiej,nie ma juz takiego skwaru.
my bedziemy zabierali sie za budowe nie szybciej jak za dwa miesiace bo inzynier zapomnial jednego i najwaarzniejszego dokumentu zalatwic-tzw.relacje sejsmologiczna.w prostych slowach -dokument ktory mowi w jakiej strefie sejsmicznej sie znajduje nasz teren,ale to tylko papierek bo geolog juz byl i wszystko sprawdzil i jest ok.

hejka.witam sie pierwsza w ten wrzesniowy dzien.u mnie juz po burzy i oberwaniu chmury i jest piekne slonko.a swiata nie bylo widac tak bylo ciemno ale deszcz byl potrzebny bo wszystko na dzialce zaczyna wracac do normy.
gdzie sie podziewacie dziewczyny??

matko nie mam netu czekalam godzine na otworzenie tej stronki!!!Dzwonilam do operatora i maja jakies problemy w moim regionie normalnie jestesmy odcieci od swiata

witaj cuciola:-).co ty masz za operatora ze nie masz netu???????zrezygnuj z osla i przejdz do telekom to nie bedziesz miec tych problemow.ja od samego poczatku mam telekom i jestem zadowolona,oni maja nawet asistenza przez telefon jak cos ci pada w kompie i nie umiesz sama sobie poradzic,a jak nie ma neta to dzwonisz i pytasz co sie dzieje i zaraz staraja sie przywrocic bez czekania bog jak wie dlugo.

witaj cuciola:-).co ty masz za operatora ze nie masz netu???????zrezygnuj z osla i przejdz do telekom to nie bedziesz miec tych problemow.ja od samego poczatku mam telekom i jestem zadowolona,oni maja nawet asistenza przez telefon jak cos ci pada w kompie i nie umiesz sama sobie poradzic,a jak nie ma neta to dzwonisz i pytasz co sie dzieje i zaraz staraja sie przywrocic bez czekania bog jak wie dlugo.
Agatko kochana dzisiaj juz troszke lepiej widze ze laczy:-)my mieszkamy w takim miejscu ze nawet tel slabo tu lapie:cool:tylko Tim dobrze laczyl ale ostatnio to cos szwankuje i widze ze jest teraz Vodafone bo ostatnio jak byla u mnie kolezanka to miala pelna linie!!!zwariowac mozna:wściekła/y:
a co u Was slychac??

reklama
Vodafon ma zawsze i wszedzie zasieg.ja mam go od 7 lat i jestem zadowolona.zreszta wszyscy w mojej rodzinie maja vodafon i sa bardzo zadowoleni.jedynie szwagier ma Tim i nigdy nie mozna dodzwonic sie do niego.
a tak poza tym to znalazlam dzisiaj martwego kuaka w kurniku,cholera go wie co mu sie stalo bo wszystkie sa zdrowe i po kuracji antybiotykowej bo chorowaly.dla mnie to zagadka bo nawet kropli krwi nie ma w kurniku:confused:

Do góry