reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

cuciola ty daleko masz na monte amiata? moze uda mi sie namowic mojego to bysmy sie tam spotkaly,co ty na to??
to WY tez niedaleko od Monte Amiata??my mamy ponad godzinke:-)szkoda,ze wczesniej sie nie zgralysmy:baffled: na poczatku sierpnia lecimy do Pl hmm....w gory to sama nie wiem kiedy:-(qrcze fajnie by bylo spotkac sie:tak:

reklama
to WY tez niedaleko od Monte Amiata??my mamy ponad godzinke:-)szkoda,ze wczesniej sie nie zgralysmy:baffled: na poczatku sierpnia lecimy do Pl hmm....w gory to sama nie wiem kiedy:-(qrcze fajnie by bylo spotkac sie:tak:

ja tez mam godzinke jazdy na monte.to moze sie spotkamy po twoim powrocie bo i ja na poczatku miesiaa wyjezdzam do Sarno na kilkanascie dni,co ty na to?zaloze sie ze pewnie zima nas zastanie zanim sie spotkamy pod ta monte:-D:-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO EMILCIU:-):-).DZISIAJ SA TWOJE PIERWSZE URODZINKI

images

widze ze bede prowadzic monolog sama ze soba:-) bo zadna sie nie odzywa.u mnie w koncu sie ochlodzilo,temperatura spadla o 10° i w koncu mozna oddychac,jaka ulga.jeszcze zeby tak chcialo popadac z tych chmur to calkiem by sie cieszyla.ale dobre i to.
co u was dziewczyny,wracajcie bo mi samej ze soba nie chce sie gadac:-D

widze ze bede prowadzic monolog sama ze soba:-) bo zadna sie nie odzywa.u mnie w koncu sie ochlodzilo,temperatura spadla o 10° i w koncu mozna oddychac,jaka ulga.jeszcze zeby tak chcialo popadac z tych chmur to calkiem by sie cieszyla.ale dobre i to.
co u was dziewczyny,wracajcie bo mi samej ze soba nie chce sie gadac:-D
Jestem jestem i Ja faktycznie tylko my tu dwie na forum:baffled:moze znajda sie w krotce jakies fajne nowe osobki ktore do nas dolacza;-)fajnie by bylo
My caly weekend nad morzem bylismy nie mialam kiedy usiasc i napisac cokolwiek:-(
U nas tez fajnie sie zrobilo,jest chociaz czym oddychac:-)
hej kochane ptynia,kermitka,pinky i resztaco u WAS??

Hej, ja od paru dni siedze w domu, najpierw nie mialam czasu bo musialam po tygodniu ogarnac sie z praniem i sprzataniem, a potem dostalam zapalenia ucha. Jakos checi nie bylo coby siedziec przed kompem, bo kluje mnie strasznie to ucho. wczoraj bylam u lekarki, dala antybiotyk, masci i cos przeciwbolowego. Poniewaz wczoraj wialo i moj pracy za duzo na plazy nie mial postanowilam chlopakow wyslac razem na plaze, rozlozyli sobie namiot i zrobili cos jak camping. Maciek zachwycony, zawsze to cos nowego i jakas odmiana byc tylko z tatkiem. A ja sobie w spokoju w domu chorowalam. Dzis juz zostal w domku, steskniony za swoimi klockami:-)
Oddychajcie dziewczynki ile mozecie bo pod koniec tygodnia znowu upaly. A ja tak chcialabym troche deszczu...i nic!

reklama
WITAM ZGUBY PO DLUGIEJ NIEOBECNOSCI:-D.U MNIE TROSZKE POPADALO,ALE TO TAKIE BARDZIEJ ZWILZENIE POWIETRZA ANIE DESZCZ JAK NALEZY,BO TYLKO ODKURZYLO ULICE I NIC POZA TYM.MOWIA ZE TAKA POGODA MA BYC TYLKO DO JJUTRA I OD NOWA UPALY.
PTYNIU PRZYKRO MI Z POWODU UCHA BO WIEM JAK POTRFI BOLEC.MNIE W TYM ROKU MALO JUZ BRAKOWALO DO ZAPALENIA UCHA BO MOJ POROBIL PRZECIAGI W AUCIE.
CUCIOLA MASZ RACJE POGUBLA SIE RESZTA DZIEWCZYN,PEWNIE NA URLOPY POJACHALA Z MALUCHAMI A KERMITKA MIALA JECHAC DO POLSKI JAKOS NA DNIACH JESLI DOBRZE PAMIETAM:confused:

Do góry