cucciola79
Fanka BB :)
a jak tam praca kochana??wciaz pracujesz?Hej, ja od paru dni siedze w domu, najpierw nie mialam czasu bo musialam po tygodniu ogarnac sie z praniem i sprzataniem, a potem dostalam zapalenia ucha. Jakos checi nie bylo coby siedziec przed kompem, bo kluje mnie strasznie to ucho. wczoraj bylam u lekarki, dala antybiotyk, masci i cos przeciwbolowego. Poniewaz wczoraj wialo i moj pracy za duzo na plazy nie mial postanowilam chlopakow wyslac razem na plaze, rozlozyli sobie namiot i zrobili cos jak camping. Maciek zachwycony, zawsze to cos nowego i jakas odmiana byc tylko z tatkiem. A ja sobie w spokoju w domu chorowalam. Dzis juz zostal w domku, steskniony za swoimi klockami:-)
Oddychajcie dziewczynki ile mozecie bo pod koniec tygodnia znowu upaly. A ja tak chcialabym troche deszczu...i nic!
ojej to ladnie jak nie urok to....zawsze tak jak na zlosc dopada czlowieka jedno po drugim:-(zdowiej nam tu!!
cos zapowiadali ,ze ma tu u nas padac popoludniu no zobaczymy
agatkaa Wy kiedy na urlop ruszacie??my juz w przyszlym tygodniu do Pl lecimy nie moge sie doczekac:-)
a dzisiaj na obiadek wiecie co zrobilam??!! po polsku schabowe z ziemniaczkami i surowka z czerwonej kapustki pycha Wy kochane jak tam gotujecie po polsku czy wlosku??