reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witam wszystkie dziewczyny fajnie ze jestescie , ja troszeczke nie mialam czasu bo my nad morzem ,pozniej urodzinki Olci ,troche przygotowan ale juz po jestesmy w domu ale w niedziele znowu wyjazd tym razem do POLSKI oh nareszcie odpoczne od tego goraca dzisiaj tez bylysmy nad morzem teraz corcia spi a ja niewiem za co sie wziasc tyle
roboty , ale chcialam tu zajrzec zobaczyc co slychac , ja tez serdecznie zapraszam tu do nas pozdrowionka dla wszyskich

reklama
witam wieczorowa pora.ja juz z dzialki wrocilam i prysznic wzielam bo tak dzisiaj wialo ze mialam w kazdym zakamarku pelno piasku:-D no i nawet psiaka mojego dzisiaj wykapalismy bo az sie prosila o kapiel,cala zakurzona.az sasiad zauwarzyl ze swierzo wyprana:-D.dzisiaj to przynajmniej mozna bylo oddychac przez ten wiatr bo przyniosl troche chlodniejsze powietrze z polnocy.az sie chcialo pracowac na dzialeczce.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLCI Z OKAZJI URODZINEK.TROCHE SPOZNIONE ALE ZA TO SZCZERE

thumbnail.aspx

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny fajnie ze jestescie , ja troszeczke nie mialam czasu bo my nad morzem ,pozniej urodzinki Olci ,troche przygotowan ale juz po jestesmy w domu ale w niedziele znowu wyjazd tym razem do POLSKI oh nareszcie odpoczne od tego goraca dzisiaj tez bylysmy nad morzem teraz corcia spi a ja niewiem za co sie wziasc tyle
roboty , ale chcialam tu zajrzec zobaczyc co slychac , ja tez serdecznie zapraszam tu do nas pozdrowionka dla wszyskich
ooo faktycznie Ola miala urodzinki!!STO LATEK DLA NIUNI;-)
Robiliscie imprezke??

Dzieb doberek, a tu co takie puchy, rozplynelyscie sie? Kermitka pewnie juz do Polski leci, pozdrow, ojczysta ziemie:))
Ja dzis i jutro w domku, nad morzem wywialo nas wczoraj i przedwczoraj rowno, nie zapowiadalo sie a tu prosze, niespodzianka, pochmurno, nawet pare kropli spadlo(mozna je bylo na palcach jednej reki policzyc ale zawsze to cos:))). Jutro Maciek ma urodziny swojego najblizszego kumpla wiec bedziemy sie imprezowac, a mama dzis bedzie sie robic na tak zwane bostwo(czyt. musi sie doprowadzic do jakotakiego ladu) manikiury pedikiury i takie tam. Ot mila niedziela sie zapowiada.
A co u was dziewczeta?

witajcie dziewczyny.nie bylo mnie dwa dni a tu ani jednego posta:szok:.czyzbyscie stajk wprowadzily w pisaniu?
pewnie nad morzem sie wyleguja wszystkie i maja opalenizne jak te lale:-D.ja nad morze jade dopiero w sierpniu bo moj F.ma jeszcze caly tydzien rehabilitacji przed soba a na koniec miesiaca wizyte kontrolna w szpitalu.podeslijcie mi troche morza bo ja mam daleko........................

thumbnail.aspx

hej hej jestem i Ja
my wczoraj w gorach caly dzien juz nie wyrabialam tutaj z goraczki:no:ale wypoczelismy klimat super i mala mi spala do 17:-)agatkapodziele sie z Toba morzem bo juz mi sie znudzilo ilez to mozna:baffled:a Wy gdzie sie bedziecie wybierac jaki region wloch na odpoczynek??
ptyniujak tam mamcia zrobilas sie na bostwo wczoraj??mi by sie przydalo tak troszke zrelaksowac i wypilingowac....dzisiaj ta impezka Mackowego kolegi??napiszcie jak bylo;-)

Czesc i czolem, doszlam juz do siebie, wiec i do kompa zasiadlam. Impreza udana, dzieci ogromnie duzo, ludzi tez, frekwencja dopisala. Bylo tez sporawe grono naszych znajomych polaków, wiec i sto lat po polsku tez odspiewane bylo i zdrowie wypite tez bylo. :-)Maciek tez sie rozkrecil jak zwkle z lekkim opoznieniem, ale dobrze ze w ogole. Nad morze dzis nie pojechalismy, bo wiadomo....;) Ja mimo wszystko morza nie mam dosc, ostatnio byly wietrzne dni wiec i do wody nie wchodzilismy, ja w ogole malo lubie wiatr na plazy, jakos mnie denerwuje, teraz pogoda sie troche zmienila wiec od jutra znow maraton plazowy.

Czesc i czolem, doszlam juz do siebie, wiec i do kompa zasiadlam. Impreza udana, dzieci ogromnie duzo, ludzi tez, frekwencja dopisala. Bylo tez sporawe grono naszych znajomych polaków, wiec i sto lat po polsku tez odspiewane bylo i zdrowie wypite tez bylo. :-)Maciek tez sie rozkrecil jak zwkle z lekkim opoznieniem, ale dobrze ze w ogole. Nad morze dzis nie pojechalismy, bo wiadomo....;) Ja mimo wszystko morza nie mam dosc, ostatnio byly wietrzne dni wiec i do wody nie wchodzilismy, ja w ogole malo lubie wiatr na plazy, jakos mnie denerwuje, teraz pogoda sie troche zmienila wiec od jutra znow maraton plazowy.
no to imprezka udana :-)
to Wy prawdziwi amanti del sole;-)ja lubie ale tak z umiarem jak juz jest przegoraco uciekam gdzies chlodu szukac np.Monte Amiata jak w niedziele:tak:
cos sie Fiammi ostatnio odwidzialo nie chce jesc juz kaszek chce wszystko to co my i szopki mi odstawia jak nie wiem:eek:zebow nie ma i nie moze wszystkiego sama:baffled:a sie rwie:laugh2:

reklama
Do góry