reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

ty sie anika nie smiej,tylko z mammonowaniem nie przesadzaj,bo w zyciu nic nigdy nie wiadomo,swiat maly,jeszcze swatowymi zostaniemy,i dopiero bedzie:-D:-D

reklama
anja ja nic nie robie aby zamammonowac ich jeszcze bardziej,oni sami jacys mammoni,no wloska krew w zylach jak by nie bylo plynie,mieszana bo mieszana ale i wloska tez..

zartuje oczywiscie z tym mammonowaniem,niech beda mammonami do slubu potem niech zlagodnieja ciut wiezy i wszystko bedzie ok...ja nie jestem przeciwniczka mammonowania ale jak we wszystkim trzeba wiedziec kiedy trzeba sie wycofac...ale to odlegle czasy,jak przyjdzie co do czego beda na tyle madrzy,by pogodzic mame z zona...:-)

No wlasnie nikt ich nie mammonuje na sile:-), to tak jak Anika chyba pisze, wloska krew, w genach od poczecia:-). Za kilka lat zaczna sami z kumplami wychodzic i mammoni beda tylko wspomnieniem:-:)-(, a potem jak sie im przytrafi jakas polka narzeczona to juz w ogole z nich wypedzi wszelkie zarodki mammizmu:blink:.

jestem i ja.padnieta od rana jak nie wiem co.zachcialo mi sie rozmontowywac sofe do prania:wściekła/y: to teraz mam za swoje.jestem skonana a chcialam jeszcze okna przetrzec w salonie bo po ostatnich deszczach swiata przez nie niewidac.no i przede wszystkim prysznic bo sie poce straszliwie.
ptyniu jesli chodzi o podatki od affito to my zawsze odliczamy co roku.nasi inquilini prad i reszte maja na swoje nazwisko i sami placa + 450 euro za affitto miesiecznie.

Jestem dziewczyny i ja:-) przez chorobe meza jestesmy ciagle po za domem zeby zarazkow nie lapac dzisiaj juz prawie ozdrowial ja wrocilam z pracy zabralam Lorenzo z przedszkola a teraz idziemy do ogrodu bo taka piekna pogoda ze szkoda siedziec w domu..

kosmitka ale fajnie ze chlopcy dostali sie do przedszkola .
Jak masz rodzic to albo jutro albo dopiero w poniedzialek zaciskaj nogi i przeczekaj wekkend:-D
agatka fajny suwaczek:-)
anija jak czytam o tym jak wzrusasz sie przy wierszykach to sama mam lzy w oczach:szok: nie moge sie doczekac jak Lorenzo bedzie mi recytowal wierszyki na dzien matki:-)

zmykam na dwor do napisania pozniej.

ciao dziewczyny

wiem wiem ze troszke opuscilam wasze forum, ale juz wracam,
oby pogoda dopisywala, to i internet nie bedzie nawalal... zmieniamy usluge wiec.bo tak sie nie da.

troche anemicznie u mnie, wypija ze mnie brzuszek cale witaminy,chodze wiec taka z girare la testa codzien... .:/

mam nadzieje ze nadrobie zaleglosci z wami:)

dziekuje za porady co do chrztu i imion ,
teraz sie nad baby bonus zastanawiam, tylko sie ruszyc do comune musimy,

nadal szukam imienia, najlepiej rzadkiego :)
salve a tutti !!
buonagiornata .
do jutra, :)

reklama
jestem ja.juz po kolacyjce.dzisiaj byla pizza dla odmiany bo nie chcialo mi sie gotowac:-D.na szczescie mdlosci minely i moge normalnie jesc,chociaz pikantne ciagle za mna chodzi.
anjoo myslalysmy zes przepadla na dobre,ben tornata:-D

Do góry