reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

anika najlepszy jest moj maz, bo on boi sie, ze przegapie porod jak tak bede na sile usypiac, zamiast do szpitala jechac ;-):-D
eve moze sie zdecyduje, ale niewiadomo, bo jakis tydzien temu mialam juz podobna noc, a potem cisza, ale costam sie na pewno powoli dzieje :-)

milego wolnego dnia!
ja chyba tez musze isc na spacerek po kawe, albo moze lepiej do lozka dospac, bo zaraz usne nad kompem ;-)
strega dzieki! moze byc tez 13ty, tylko mogloby sie zaczac nie w nocy, bo jak dzis pomyslalam, ze mam gdzies w srodku nocy jechac... brrr

Ostatnia edycja:
reklama
kosmitka...chyba tylko mezczyzni moga stwierdzic ze mozna przegapic porod,no moze jakas dziewczynka nastolatka jeszcze...
nie kladz sie do lozka,bo zasniesz za mocno i przegapisz porod,idz na kawke....

czesc dziewczyny...jestem i ja...u nas tez lato cieplutko na calego...ale ponoc weekend ma byc nieciekawy
kosmitka moze juz malymi kroczkami sie zdecyduje aleks...mi sie cos pokielbilo w glowie i pisalam ci,ze najlepiej zeby sie w piatek urodzil a w poniedzialek do domku...oczywiscie pokrecilam...ze wzgledu na chlopcow niechaj sie zdecyduje w poniedzialek,wy na porodowke chlopcy do przedszkola i sroda do domku...cobys sie nie musiala o nich martwic...sorki ale ja ostatnio zakrecona jestem...
anika,to przynajmniej teraz masz rozeznanie z cenami schodow i mebli,mozesz kalkulowac...
eve,mam nadzieje,ze z twoja przyjaciolka sie wyjasni i na strachu sie skonczy...super z przedstawieniem,ja jak widze moje dziecko jak mi mowi wierszyk to prawie rycze a ona czemu placzesz...
ptynia,najlepiej zrobisz jak pojdziesz po konkretna porade,zebys nie stracila na niczym w razie odpisu...
milego dnia wszystkim...wszystkie nieobecne meldowac sie a gdzie to agatka,luczka,zyta cucciola?

Anika masz racje mammoni ci nasi chlopcy, ale mnie to sie bardzo podoba:tak:. Od kilku dni ma tak, ze tylko sie przytula, obsypuja mnie buziakami na kazdym kroku i powtarza, jak on mnie bardzo kocha. Pewnie odczuwa dluzsza rozlake w ciagu dnia, dlatego jak mam dzien wolny to go zostawiam w domu, poki mozna, poza tym ja po poludniu do fryzjerki, a on caly zadowolony bo pojdzie na popoludnie do nonny i bedzie mogl spedzic czas z kuzynem.
Kosmitko lepiej na spacerek wybyj w taka pogode, dotlenisz Alexa, moze poczuje zapach lata i wyskoczy:-)

kosmitka fakt,ze planowac sobie mozna a jak wyjdzie nie wiadomo...ale lepiej sugerujmy aleksowi poniedzialek:-)
moja ostatnio cwiczy wierszyk na dzien matki z tata,i ten jak slucha to tesz ma szklane oczy...ja jak podsluchalam,fakt nieladnie ale ona nie wie,to mialam guzel w gardle...musze jakos to przetrawic,zeby sie dziecku nie rozryczec w przedszkolu...:-Da jak moja mama miala lzy w oczach jak moje siostry recytowaly to jej mowilam cos ty zwariowala:szok:a teraz ona mi tak mowi...

eve ,mi tez sie podoba mammismo moich chlopaczkow....
nasze future nuore nas przechrzcza za to....:-D
anja,ceny schodow mniej wiecej znalam ,poniewaz moj m. pracuje mozna powiedziec w sektorze budowlanym(w hydraulice,ale z budowami ma doczynienia na codzien)w kwestie wchodzilo 500 eu mniej lub wiecej,zalezy od wykonczenia,nie wiedzialam tylko ile moga kosztowac meble na wymiar,bo zawsze kupowalam w sklepie ,na wymiar nie robilam..

anika,eve poki sie da treba mammonowac,jak podrosna moze byc ciut gorzej...poki co niech sie tula,obcalowywuja...

anika,wlasnie pomyslalam o mojej "biednej"chiarze jak sie jej kiedys taki mammon trafi:-Dzart oczywiscie...
ja nie wiedzialam ile kosztuja schody...ale cena ktora podalas nie wydaje sie straszna az tak,powiedzmy...ja myslalam wiecej...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki co do wierszykow w szkole,przedstawien itp,to chyba przez cale zycie bedzie nas to emocjonowac...moj Ale to duzy chlopak,a ja nadal powstrzymac sie nie moge od lez na kazdym jego przedstawieniu...
Ale procz tego jest bardzo duzy na swoj wiek,wiec naprawde wygladam na uposledzona placzac przy wierszyku takiego wielkiego chlopaka(oczywiscie jak ktos nie wie ile ma lat)
anja ...masz racje, biedna chiara,,z mammonami nie do smiechu zycie

Ostatnia edycja:
Do góry