reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

dzien dobry kochane...
Ale w koncu poszedl do szkoly,wstalismy wczesnie,wiec moze bede miala troche wiecej czasu na poplotkowanie z wami na bb...
kosmitka,u nas byly wybory na prezydenta miasta,w szkole u Ale byly urny dlatego szkola byla zamknieta..jak sie nie myle to w niedziele 20 bedzie druga tura wyborow,wiec znowu beda w domu siedziec do srody..
agatka jeszcze raz gratulacje fasolki,niedlugo bedziesz pisala o usg polowkowym,potem o porodzie,tak szybko czas mija...kosmitka jak napisala na bb to byla chyba w 7 tygodniu,,,a teraz!!!!
no wlasnie kosmitka pisz nam ranne sprawozdanie...
strega,sliczne masz mieszkanie,jak sie nie myle to cale mansardato,vero?
czy dwupoziomowe,i tylko zona notte mansardata?u nas takie mieszkanko kosztowaloby okolo 300 tys eur,w rzymie napewno duzo wiecej,no ale rzym to rzym a nie mala dziura na polnocy...
a gdzie nasza eve zaginela?
mam nadzieje ze wszystko ok u was,moze i ty masz jakas super notizione dla nas i czekasz aby nam ja oglosic?jak patrykowski?
anja,mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz...
ivi witaj,kupe lat cie nie bylo...
no i wszystkie forumowiczki baci e abbraci..

reklama
kosmitka ,no to super notiziona z tym przedszkolem...
kupe kasy zaoszczedzicie,przedszkole bliziutko,same plusy
bedziesz mogla z Aleksandrem spokojnie z wozeczkiem isc ich odebrac...
naprawde sie ciesze,dobrze ze sprobowaliscie ich zapisac...

dzien dobry..melduje sie i ja :-)

kosmitka juz odmeldowana..ale nigdy nic nie wiadomo :-)))

ciesze sie ,ze pododba Wam sie moje meiszkanko....duzo jeszcze do zrobienia...ale niestety nie da sie wszystkeigo na raz...glownie ze wzgledow finansowych. Anika ...mieszkanie jest cale mansardato na jednym poziomie...tyle ,ze zona notte ma skosy...i minimalna altezza to 1,6m....a zozna giorno ma po obu stronach tarasy wiec jest w pelni abitabile. No i jest to edilizia convenzionata wiec kosztowalo troche mniej....1700 € /m2
anika niedlugo czekamy na twoje foty z nowego mieszkanka.

Kosmitko super ze szkola...My pewnei zabierzemy Mateusza ze zlobka od wrzesnia...zalezy jak sie rozwinei moja systuacja rpacowa...ale jak nic nie znajde i bede w domu to nie bedziemy mogli sonie pozwolic na 600€ za jego zlobek. Od wrzesnia 2013 pojdzie do asilo..panstwowego juz weic mniejszy koszt. no ale zobaczymy ...narazie do lipec bedzie chodzil normalnie.

Co to mialam pisac jeszcze....zapomnialm...

Milego dnia!

strega,ja juz kiedys pisalam ,u nas ceny sa kosmiczne,nie mam pojecia czemu,znam warunki edizlizia convenzionata,wiem o co chodzi,u nas na peryferi okolo 500 mt od mojego domu,sprzedaja mieszkania w edizlizia convenzionata,za cene ktora zaplacilas ty u nas kupilabys 75 mq commerciale,twoje zas 117 commerciale czy calpestabile?podejzewam ze commerciale bo w calpestabile nikt nie sprzedaje,wszyscy wyrazaja sie w commerciale..
a co do przedszkola7zlobka to oczywiscie ze nie byloby sensu wysylac mati do zlobka jezeli nie znajdziesz pracy,a moze jednak ci sie uda...badz dobrej mysli..
strega,moje nowe mieszkanko jest malutkie,troszeczke wieksze od tego w ktorym jestem teraz...no ale na wieksze nie mozemy sobie pozwolic..
sa potezne mieszkania,nawet 150 mq za ta sama cene,ale w starym budownictwie,z ogrzewaniem do kitu ,itp...
ja od 9 lat mieszkam w nowym i ciezko mi isc na stare,zwlaszcza ze nowe jak sama wiesz maja technologie i klase energetyczna da invidiare...

Ostatnia edycja:
Hej hej
minuty mi sie koncza na necie w Timie i co ja zrobie a tu jeszcze wa dni mi zostaly:szok:
kosmitkoa juz mialam tak zrobic;-)ale wczoraj podjechalam do mamy i znalazla sposob w niedziele zabiera znajoma i porobia mi generalne porzadki ta babka bierze 8 euro za godz ale ponoc super veloce;-)
ivipiekne bomboniere:-)ale imprezka sie zapowiada:tak:
agatkakochana fasolinka niech sobie teraz ladnie rosnie i rozwija sie w brzuniu;-)
anjajak dzisiaj ??skonczylas kure??
Milego dnia babeczki musze zmykac bo nie mam juz minut

strega my caly czas trzymamy kciuki, zeby Ci sie udalo cos znalezc! jak to mowi moj maz, czasem musi byc zle, po to, zeby bylo lepiej :-)
cucciola a Ty spryciulo sie wycwanilas ;-)

Ostatnia edycja:
co tu tak ucichlo?
my obiadzik gotujemy,pogoda taka sobie,zachmurzone niebo ale cieplo...
w planach na dzis..jak wroci Ale ze szkoly,park do wieczora...

a u nas super pogoda :-) cieplutko i sloneczko
ja pracuje, w przerwach jak sie liczy sprzatam, i tak sobie po cichu mysle, ze moglby ten Alek sie juz zdecydowac, bo zaczyna mi byc dziwnie tak samej siedziec w domu... a po poludniu tez koniecznie musimy isc do parku

czesc...
u nas slonce,moze w koncu zawita cieplo...co do mojej kuracji dzis ostatni dzien antybiotyku,reszte lekarstw mam ciagnac przez miesiac i do kontroli wiec zobaczymy...nie moge sie cos ostatnio wyrobic,i wszystko robie w biegu...
kosmitka widze,apel poranny odbyty,super,ze wam chlopcow przyjeli do przedszkola,naprawde zaoszczedzicie nie ma co...a jak i niedaleko to bedzie ci ich lepiej z aleksem odbierac bez samochodu,same plusy...
strega matko 600e za zlobek jakby nie bylo duzo...ja place 250 ale jest od 8.30 do 13,a twoj mati ile siedzi w zlobku?gdybys nie znalazla pracy to fakt,ze nie ma sensu go posylac...choc mam nadzieje,ze praca sie znajdzie....musi...a w panstwowym wiadomo placi sie duzoooo mniej,ja juz sie nie moge doczekac,jak tych 250 nie bede placic,ale u was na polnocy duzo drozej...
anika przyszlo ci juz preventivo na schody?
luczka mam nadzieje,ze lorenzo sie trzyma,a maz zdrowieje...
ptynia,zyta gdzie wy?eve taka zapracowana,ze nawet nie zagladnie...
ivi bomboniery sliczne,ja bym nie miala cierpliwosci...zobaczysz z mala bedzie juz z gorki...o przespanych nockach zapomnisz,a kaprysne dziewczynki zazwyczaj sa...moja jak walnie focha to strach...ale ja temperuje...
milego dnia...

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny...narazie ciszaaaaaaaa..zero odezwow na wyslane CV..no ale to poczatek
Dzisiaj mialam sie tez widziec z sindacalista..kotry bedzie ze mna przy negocjacja odprawy itp...niestety wypadly mu jakies osobiste sprawy i odwowlal spotkanie. zobaczymy sie w innym terminie. Jutro mzoe bede miala znowu spotkanie z kobietka od outplacementu...zobaczymy

Do góry