reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dzien dobry!!!

Agatko..powodzenia na wizycie ..moze juz bedzie nawet batito..u mnei juz wlasnie po 6 tygodniu bylo.

Kosmitka sie juz zameldowal czy jeszcze nie? edit: o jest wyprzedzila mnei postem hehe

reklama
Dzien Dobry:-)i to dobry dobry bo przepieknie na zewnatrz:tak:
kosmitkono juz czas najwyzszy przepedzic te chorobska tak cieplutko sie robi!!
agatkonapisz zaraz jak tam bylo u gina

Dziewczyny ktora przyjdzie pomoc mi umyc okna???takie czarne,ze az wstyd a juz niedlugo urodziny malej musze sie wreszcie zmobilizowac
:baffled:

czesc dziewczyny...
u mnie tej pieknej pogody nie widac,slonce sie jakos przebija,ale zeby na dobre wyszlo to nie...jak zwykle boli mnie glowa...
kosmitka a raczej aleks dzielnie sie trzymaja jaszcze...zreszta gdzie mu bedzie lepiej...
agatka napisz po wizycie jak tam?...
luczka mam nadzieje,wygonilas meza na kanape:-D

dziewczyny jestem,,,ale jakos w tych dniach czasu mi brak..
Ale nie chodzi do szkoly wiec budzimy sie pozno i jakos nie moge wyrobic sie w czasie..popoludniu idziemy do parku,wczoraj wrocilismy o 19.30,stanowczo za pozno,nie wiedzialam od czego zaczac...
u mnie bez zmian,nadal czekamy na potwierdzenie kredytu(to znaczy dziewczyna czeka)wczoraj minal tydzien od dnia kiedy byl perito..
uciekam do roboty ,a piu tardi

anja a Ty jak sie czujesz? pomagaja cos te leki?
cucciola na mnie nie licz z tymi oknami, widze, ze Ty tak samo sie zabierasz za nie jak ja za swoje, dobrze, ze znajomi nas odwiedzili, bo do dzis bym sie zbierala ;-)
anika a to Twoj Ale ma wolne, w tej szkole kolo nas tez chyba zajec nie ma, bo wczoraj o 16.30 byly pustki, a dzis musze tam sie przejsc, bo mieli w koncu wywiesic listy
luczka i jak maz? Ty i Lorenzo nie dajecie sie?
zyta a ja tez sobie robie pranko :-) dzieki temu, ze pracuje w domu, to wszystko na biezaco uprane, szok

Ostatnia edycja:
kosmitka wiesz co,teraz jak biore te dwa antybiotyki naraz to nie boli,ale jutro ostatni dzien,i juz wiem,ze po dwoch tyg.mnie bedzie bolalo od nowa,bo tak juz bylo ostatnim razem,biore antybiotyk puszcza bol a potem powoli powoli wraca...zobacze co bedzie teraz...dal mi jeszcze jakies inne leki do kontynuowania wiec zobaczymy...jak nie to szpital:no:
u nas slonce wyszlo tylko jakis wiatr taki...

kosmitkoTy powinnas tylko wypoczywac i zbierac sily jak urodzi Ci sie synus to znowoz sie zacznie :tak:i te nocki...uffa
a ja pranko rozwiesilam z rana i juz suche:-)

kosmitka wiesz co,teraz jak biore te dwa antybiotyki naraz to nie boli,ale jutro ostatni dzien,i juz wiem,ze po dwoch tyg.mnie bedzie bolalo od nowa,bo tak juz bylo ostatnim razem,biore antybiotyk puszcza bol a potem powoli powoli wraca...zobacze co bedzie teraz...dal mi jeszcze jakies inne leki do kontynuowania wiec zobaczymy...jak nie to szpital:no:
u nas slonce wyszlo tylko jakis wiatr taki...
ojej musi przejsc!!!od czego to??

anja a bierzesz tez jakis probiotyk?
cucciola ja cos czuje, ze Alek bedzie tylko jadl i spal :-) a w nocy tym razem planuje zastosowac co-sleeping, wiec co najwyzej na zmiane pieluchy mam zamiar wstawac ;-) hahaha, marzenia... :-D

reklama
Do góry