reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

no to i ja sie melduje uchachana od ucha do ucha:-D:-D:-D:-D:-D.widzialam moja fasolke i nawet widzialam jak serduszko bije:tak:.nie chciala wcale dac sie sfotografowac,ciagle uciekala spod glowicy i lekarka musiala mi brzuch nacisnac w miejscu fasolki zeby zrobic zdjecie.dostalam mase skierowan na badania i usg 1 trymestru.badania mam na koniec miesiaca bo tez jest tam na hiv i inne wiec sie czeka w kolejce a usg mam juz na tem poniedzialek lub wtorek ale to chyba troszke za szybko,musze isc do poloznej i sie zapytac czy nie zawczesnie.pozniej na odpowiednim watku wpisze jakie badania w 1 trymestrze do zrobienia.

reklama
Agatko no to jeszcze raz gratulacje!!!!!!

Pamietalas o kwasie foliowym. moja ciaz byla tak z "zaskoczenia" .-) wiec ja dopiero zaczelam brac folline w 6 tyg.
Przechodzilas toksoplazmoze?..jesli nie to pamietaj.... z daleka od kotkow i teraz maly odpoczynek od proscutto crudo

Ostatnia edycja:
kosmitka jeszcze w dwupaku?;-):-D
anija wygonilam meza na kanape i tak nie spal bo go wszystko boli teraz odsypia
kosmitka maz kiepsko dawno go tak nie wzielo caly czas ma goraczke mysle ze to od gardla ja wszystko ok a Lorenzo wlasnie kaszle ale tak jak mowisz to chyba od kataru oby:wściekła/y:
cucciola na mnie tez nie licz bo sama musze umyc a na urodziny Fiammi pozaslaniaj firankami to nie bedzie brudu widac;-):-D
agatka super notizie:-) uslyszenia bicia serduszka wlasnego malenstwa jest bezcenne:tak: ciesze sie razem z toba ze los ci dal szanse tego doswiadczyc ... niech rosnie zdrowo malenstwo

kosmitka biore probiotyk,jemjogurty z probiotykiem,zeby ochronic troche zoladek,bo ta podwojna porcja antybiotyku mnie przeraza:szok:
agatka,jeszcze raz gratulacje,porob badania,a wyliczala ci termin?napisz jak przyszly tatus pewnie oszalal ze szczescia...
luczka te,ten kaszelek napewno z katarku,trzymaj obu panow jak najdalej od siebie,coby sie zbytnio nie przytulali chwilowo:-)

kosmitka wlasnie jak wykupowalam antybiotyk,to poprosilam w aptece a te jogurty to tak jem zeby jakby co sie wspomoc,ale kiedys czytalam,ze one to tak troche pitus bajdus...jesc mozna ale zeby bylo udowodnione to nie...tak jak pisalas,ja zawsze jak biore antybiotyk albo ktos z moich to podaje probiotyk...
a swoja droga,twoj maz mial zakaz chorowania,i co smie sie nie:-Ddostosowac?

Hej dziewuszki pamietacie mnie jescze? Nie zagladam bo 100 spraw na glowie i wiecznie nie mam czasu, ale pamietam o was :tak:Nie nadrobilam bb, ale doczytalam katem oka ze Sil urodzila :-)GRATULUJE!!!!!
I kolejne gratulacje dla Agatki:szok::-) zaskoczylas mnie kochana bo kojarze ze kiedys mowilas ze nie mozesz miec dzieci, a tu prosze :-):-):-)
No i trzymam kciuki za spokojny i bezbolesny porod Kosmitki :tak:
Ja wlasnie chrzciny organizuje, z samym wyborem bombonier mi zeszlo tydzien, bo chcialam ladne i niedrogie i dodatkowo chcialam sama je zrobic, a nie zeby mnie golili za wlozenie kilku confetti i zwiazanie wstazeczka po 2 euro za sztuke no i sie udalo, wlasnie jestem w polowie roboty ;-) Wkleje wam fotke
CIMG2047.jpg
co wy na to?:confused:

anja no widzisz, z tymi facetami to tak jest ;-) jak wroci to z nim pogadam
zdrowka jeszcze raz! trzymam kciuki za ta kuracje, oby zadzialala!

ivi dzieki!
jak to? Twoja Giulia ma juz pol roku? kiedy ona urosla, grzeczna? wrzuc jakies nowe fotki malej!
a te bomboniery piekne, ale masz roboty... powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Ivi1 a widzisz jaki dobry pomysl...super...podoba mi sie...ile tego masz do zrobienia???kiedy macie chrzciny????

Dziekuje :tak: chrzciny 10/06 a do zrobienia 40 sztuk, ale luzik, ja lubie takie zabawy :tak:

Strega fotke wrzuce, obiecuje dzisiaj jeszcze :tak:
Kosmitko na szczescie Giulia coraz grzeczniejsza, fakt, ze lubi pokaprysic i nie cierpi byc sama, wiec jak mnie nie ma to sie drze, nie lubi tez zbyt dlugo z nikim przebywac poza mna, bo wrzeszczy po chwili, ale mam nadzieje ze jej to przejdzie wkrotce. Poza tym jestem z niej strasznie dumna bo przepieknie je :-D Jak to jej babcia powiedziala ''otwiera ten dziobek jak ptaszek'':-D:-D zjada wszystko co jej dam i nie robi zadnych scen, cos mi sie zdaje ze sie odwdziecza za te nieprzespane nocki :-D

Ostatnia edycja:
Do góry