reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

anika,dzieki ja to juz mialam w tamtym roku tylko bez wrzodow,nie jadlam tak jak mi kazali i co?znow sie pojawilo....zobacze jak bedzie...to z dieta czy bez ciagle mi sie pojawia juz nie ma sily...a jak giulio z kaszlem?
kosmitka ja teraz tez bym wczesniej kapala bo ciut brzydko pachniala tymi wodami i denaturatem:-)ale z drugim to kazdy madry,ty teraz to na spokojnie wszystko...a brzuszek ci sie obnizyl?

Ostatnia edycja:
reklama
kosmitka wszystkiego naj... dla Miko:-)
strega wszystkiego naj... dla Mateuszka:-)
ptynia wszystkiego naj... z okazji imienin:-)

anija bidulko az mnie zaczelo wszystko bolec jak przeczytalam co Ci jest a z ta dieta faktycznie nie wesolo oby antybiotyki i lekarstwa pomogly trzymaj sie

kosmitka fajny ten filmik z sie takiego dzidziusia zachciewa;-) ale musze sie trzymac kolejki tzn po;-):-D a ten niemowlaczek na filmie podobny jest do Lorenzo jak sie urodzil i chyba mu sie podobalo bo zasnal podczas kapieli ja bym sprobowala tak kapac a napewno jak bede miala drugie dzieciatko prawie odrazu bede chodzic na basen i bedziemy nurkowac:-)
A z kapaniem w szpitalu bo w Pertini zabieraja malenstwo rano i go myja, przebieraja,waza i pediatra go oglada a potem przywoza na sale do mamusi w miedzy czasie przychodz pediatra na sale i mowi co i jak z dzieckiem

pozdrawiam reszte dziewczyn

Ostatnia edycja:
ja wlasnie sobie poczytuje o hodowlach kur:-) bo wczoraj kupilam nastepna porcje jajek i sie inkubuja juz.moze tym razem sie cos wykluje.bo widze ze moj kogut jeszcze nie aktywny jak nalezy.depta kury ale nie wiele to daje efektow.
anika kazdy kalkulator z netu pokazuje inna date i rozbierzniosc jesc okolo 2 tygodni,takze musze poczekac na wizyte u gina.

dzisiaj napewno beda tu pustki...jak na weekend przystalo..
jakie plany?pewnie morzowki nad morzem beda sie wylegiwaly...
ja juz troche lepiej,giulio nadal kaszle i kicha,ale nie ma goraczki..
wlasnie przed chwila spadl z divano,az sie podloga zatrzesla...
pogoda zapowiada sie letnia,aby tak dalej...
agatka,lekarz tez bedzie ci termin obliczal od ostatniego okresu...kiedy mialas ostatni okres?
eve a ty co ?zaniedbujesz nas!!! ptynia i zyta takze..
nie mowiac o nowych forumowiczkach,w ogole nie pisza
principessina,kasia, vlora.,ajoo,nie wiem czy dobrze niki napisalam...
kosmitka ,co tam ?jakies swierze wiadomosci?

czesc i czolem...
u nas pochmurno wiec znad morza nici...pojedziemy na wieksze zakupy,ale juz mi sie odechciewa bo i tak nic nie moge jesc co bym chciala...ale nic przezyje:-)
anika bylas na mieszkaniu nowym w sprawie schodow?czy mi sie dni pomylily?co do terminu u agatki to masz racje chyba kazdy gin odlicza od ostatniego okresu ja mialam ostatni 16 kwietnia i termin na 16 styczen,a urodzilam 24...ale licza od ostatniego...Aty jakie plany na dzis?
zyta dzieki,nie moge pic rzadnej kawy a ja kawoszem jestem:crazy:...nie dawaj sie problemom i zlym humorom,z czasem wszystko minie:-)

Ostatnia edycja:
ale niespodzianka,jakos sie rozpisal nam forum dzis rano...
anja,ja plany bez zmian...zakupy popoludniu..
,jutro chyba pojedziemy"zwiedzic nowootwarty sklep meblowy(wczoraj byla inauguracja)semeraro...
bylam w mieszkaniu we czwartek,pobrali wymiary i maja przyslac maila z preventivo..za kazdym razem jak tam ide too to mieszkanie wydaje mi sie mniejsze...buuuu,,,
ja z Ale ostatni okres mialam 20 marca a termin na 25 grudnia
z giulio zas 30 marca a termin na 5 stycznia,uroddzili sie oby dwaj szybciej ale terminy byly liczone od okresu...
zyta,zagladaj czesciej do nas ,to sie zozerwiesz i mniej bedziesz myslec o twoich problemikach,my tu na ciebie czekamy

Hej babeczki;-)cos kiepsko sie czuje nie wiem moze jeszcze ta choroba mnie trzyma:cool:glowa boli w nocy krecilam sie i wiercilam ojj starosc nie radosc:no:
Popoludniu idziemy na urodzinki i wczoraj kupilam te klocki z Lego tj.auto policyjne z klockami i takie tam,mam naddzieje,ze bedzie sie prezent podobal:eek:
zytaa co tam u Ciebie sie dzieje??ja tez mam kiepski humor ale to ze wzgledu na moje zle samopoczucie:-(
kosmitkoco u Was??
Milego weekendu kobitki,co planujecie fajnego??

Anika ja co wchodzilam do mieszkania to najpierw bylo super potem coraz mniej wynajdowalam jakies ale,ale zobaczysz jak sie wprowadzisz bedzie ok:-)jedz pozwiedzaj sklep,moze cos upatrzysz;-)
kosmitka matko moja moze ty juz na porodowce?luczka jakbys cos wiedziala to pisz nam tu szybko...bo to teraz moze byc an sie obejrzymy...a jak twoja szyja...
cucciola a co z waszymi urodzinami?co do przystrojenia to idz do sklepu z artykulami na przyjecia albo do hipermerkato i znajdziesz wszystko od talerzykow w krolewny misie itp po girlandy napisy typu auguri balony do wyboru do koloru,zalezy na co sie zdecydujesz...a moze tak szwedzki stol?bedzie najwygodniej;-);-)

reklama
anja a wiec to normalne z tym mieszkaniem,troche mnie uspokoilas...
myslalam ze to moje mieszkanie sie z dnia na dzien zmniejsza...ale raczej to moj rozum sie zmniejsza...
na razie to tylko jezdze i zwiedzam sklepy,aby wiedziec juz jak przyjdzie czas co i jak..
zrobilam sobie tez preventivo na szafe su misura do sypialni u tego od schodow,ale wydaje mi sie ze za jego cene kupie 3 szafy w meblowym,nie mam jeszcze preventivo,ale podejzewam ze tak bedzie..

Do góry