reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

jestem i ja.co prawda nie wyspana ale jestem:-).rano bylam z psina u weterynarza na badaniach i wszystko ok.a pozniej standart-dzialka a po obiedzie poszlam na plotki do kolezanki i dopiero co wrocilam i zarazz dzialeczka .grzech w taka pogode w domu siedziec.do uslyszenia wieczorkiem.a co do lekarza to dopiero po niedzieli pojde bo w ty, tygodniu nie ma nikogo w przychodni.musze sie zarejestrowac do gina i poczekac 2-3 tygodnie w kolejce:szok:.

reklama
anija i jak tam? co ci powiedzieli?
kosmitka jeszcze nie urodzilas? ;-)moje ulubione pytanie do kobiet na koniec ciazy:wściekła/y::wściekła/y::-D
cucciola ja tez dla dwulatka polecam klocki duplo a co do urodzin w ogrodzie to moe gril i plus przekaski plus tort
Anika a wiec sprzedaz waszego mieszkania to tylko formalnosc ale fajnie
eve rosna nam geniusze:-)
agatka do gina to i tak ok 7-8 tyg a ty liczylas ile mniej wiecej jestes w ciazy?
strega wracaj
sicilpol zamelduj co tam u was? jak bedziesz mila chwile czasu

Ostatnia edycja:
ale sie ociagacie dzis rano,leniuchy...
co u was dziewuchy slychac..
pytanie numer jeden..
kosmitka jeszcze nie urodzilas?hahah,oj biedna ty ,teraz tylko o to cie beda pytac..
mam nadzieje ze czujesz sie dobrze,a przede wszystkim auguroni dla miko,mati...i wszystkich innych swietujacych dzis(nie pamietam dokladnie kto ,co swietuje,maluszki urodzinki a staruszki?)
anja,odzywaj sie szybko..jak sie czujesz?powiedziali ci cos wstepnie?ty to weteranka w robieniu gastro...wiec napewno byla ona dla ciebie mniej straszna ...
u nas pogoda dopisuje,piekne slonce.Ale w szkole tylko do 12.10 ,bo u nas w niedziele sa wybory na prezydenta miasta,w szkole u ale beda seggi,wiec do wtorku wlacznie w domku sobie posiedzi..
Giulio kaszle i smarka jak cholera,zalapal ode mnie jakies swinstwo,oczywiscie jutro sobota,jak przystalo ..nie ma pediatry...

czesc dziewczyny, dzieki w imieniu Mikolaja!
moj maly Miko, jejku juz nie jest taki maly... a szczegolnie jak zalozyl dzis koszule to powaznie wygladal ;-) wzial tort pod pache i powedrowal zadowolony do scuola,
a ja robie drugi tort na wieczorna domowke
luczka, ptynia wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
strega wszystkiego najlepszego dla Matiego! gdzie jestes?
anika no jeszcze nie urodzilam ;-), ale kurcze dzis mialam 3 pobudki w nocy i nie wiem, czy to byly skurcze, czy mlody sie tak rozpycha, i nie moglam zasnac, masakra, jestem dzis mega niewyspana :-(
anja odezwij sie!
agatka no 7 tygodni to juz calkiem dojrzala na Twoja ciaza, dlugo wytrzymalas z testem :-)
ale z lekarzami to nie ma co sie spieszyc ;-) za 2-3 tygodnie wiecej bedzie widac :-) dbaj o siebie! te mdlosci to jak najbardziej juz uzasadnione, dokuczaja Ci bardzo?

fajny filmik http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ&feature=player_embedded
mojemu mezowi tez sie bardzo spodobal, kazal sobie zrzucic na pulpit jako instrukcje i mowi, ze tak bedzie kapal naszego Alka :-)
polecam!

Ostatnia edycja:

STO LATEK DLA WSZYSTKICH SWIETUJACYCH!!!!

Anja gdzie Ty sie podziewasz??jak po gastroskopii??
a Zyta???Ptynia??nowe dziewczynki??i reszta??
agatkamacie jakies preferencje co do plci??
Jutro na te urodzinki chyba faktycznie kupie te klocki
:tak:Dziekuje za rady!!!

reklama
Ciaaaaaaaaaaaaaaaaoo!
Melduje sie :-)))

Na poczatek Agatka ...gratulacje!!!

Kosmitko Ty nadal w dwupaczku!!! Rowniez dla Twojego jubilata Miko ...najserdeczniejsze zyczonka!!!! duzo zdrowka... radosci i spelnienia marzen!!!

a nie sprawisz Mikosiowi tej frajdy zeby to dzisiaj wlasnie zostal starszym bratem? nie najstarszym ale starszym

Dziekuje za zyczonka dla Mateusza..przekaze..przekaze

Ide nadrobic na spokojnie ...co tam u Was

Do góry