reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

czesc dziewczyny...
usciski i gorace zyczenia dla mikolaja,mateusza,luczki i ptyni:-)
bylam na gastro,dla mnie to polkniecie wezyka jak polkniecie wody po tylu razach...no coz mam zapalenie blon sluzowych praktycznie calego ukladu pokarmowego,zoladka,przelyku,ta cholerna bakterie ktorej sie nie moge pozyc,wrzody sie zaczely pojawiac...i znow cyste...ktora trzeba wypalic...no i dal mi dwa antybiotyki naraz tabletki na nadkwasnosc i zobaczymy co dalej...musze wypalic cyste,i byc moze polozyc sie do szpitala jak po miesiacu nie bedzie poprawy...jesc w malych ilosciac czesto,nic goracego kwasnego ostrego b.slodkiego pomidorow,kawy...jednym slowem siasc i plakac...:wściekła/y:no ale nic...prawdopodobnie bede sie tak bujala juz do konca moich dni...
u nas dzis tez cieplutko...
luczka,kosmitka moje ulubione pytanie do kobiet w ciazy a ty jeszcze chodzisz?
anika mam nadzieje,ze to tylko formalnosci z ta sprzedaza...napewno...

reklama
kosmitka,obejrzalam filmik o kapaniu...cudo...znow ci zazdroszcze takiego aleksa...ja jak kapalam chiare to przez pierwszy miesiac zycia darla sie tak,ze caly dom slyszal...okropnie potem jej przeszlo,ale co sie nadarla to jej...teraz sie drze bo nie chce wyjsc z wody:-)...moja tesciowa,tez mi kazala kapac mala pod kranem jak miala tydzien,ale ja robilam:szok:ale widze,ze to niezly pomysl...

a ten test robilam tak pozno bo nawet by mi do glowy nie przyszlo ze to ciaza gdyby nie brak &:-).zupelnie z zaskoczenia,jak kubel zimnej wody na leb wylany.a co do plci to nie mam jakis preferencji,wazne zeby bylo zdrowe.
wlasnie skonczylam wcinac jogurcik zagryzany parmezanem,pycha:-D:-D
kosmitko wzruszylam sie ogladajac ten filmik,piekny.az mi sie lezka w oku zakrecila.

Ostatnia edycja:
@kosmitko filmik boski...ja sie zastanawiam wlasnie,jak to jest,chociaz mam dziecko ale ja to taki laik w tych sprawach chyba jestem...
wlasnie ten pepuszek,potem ta woda w uszach
:szok:pieknie wyglada jak ktos tak robi,ale ja to bym sie bala...chociaz moze teraz przy drugim dziecku jakos tak bardziej otwarta bym byla...:-D

dziewczyny!czy u was tez tak wieje jak u nas i zimno jest pomimo,ze slonce swieci?

kosmitkona to wyglada w koncu po 6 dniach kuracji antybiotykowej juz lepiej;-)jeszcze kaszel zostal no ale mam nadzieje,ze i on powoli przejdzie!!!u mnie w szpitalu byly super polozne,kapiel byla robiona per bene,nie przewracaly i tarmosily noworodkow,Fiammi to az sie usmiechala w kapieli,poza tym ona byla takim pogodnym malenstwem w kolo wszystkie noworodki plakaly a ona taka cichutka miedzy nimi:tak:jeju jak ogladam ten filmik to i mi sie zachciewa malenstwa;-)a tu u Was juz w krotce zawita taka kochana kruszynka!!
anjaojj nie za piekne prognozy no ale leki sa na to teraz to tylko przestrzegac diety!!

kosmitka ja nie wiem jak w szpitalu co bedziesz rodzila napewno ci powiedza,ale u mnie kazali kapac dopiero jak odpadl pepek po tygodniu....ja tez zanurzalam z uszami od razu i nie bylo problemu...ja niestety nie widzialam jak ja kapali,ale moze tak sie darla na poczatku bo miala zle doswiadczenia po pierwszym razie:-)

anja moze i miala zle doswiadczenia ;-)
ciekawe, co szpital to obyczaj, nam mowili, zeby od razu kapac, tylko w plytkiej wodzie, zeby sie pepek nie zanurzal,

reklama
anja ,mi dispiace skarbie...ale krotka lista dolegliwosci....!!dlatego tak bardzo cie bolalo..
agatka,kiedy mialas ostatni okres?bo tak mniej wiecej to powinnas rodzic w tym samym okresie co ja rodzilam..raczej jeszcze w grudniu...
ja czekam az mi sie moj giulietto obudzi i uciekamy do parku,ale urzeduje juz tam od godziny

Do góry