czesc dziewczyny...
u nas bylo ladnie przez te dni slonko,tylko wczoraj sie zachmurzylo ale nie padalo,wiec te dni siedzielismy nad morzem...mnie w boku boli jak bolalo,czekam juz tylko na gastroskopie w czwartek...
kosmitka ja juz sie nie moge doczekac...a co do zapachu niemowlat to ja rodzilam normalnie,i pamietam dokladnie ze ten zapach mnie sie nie podobal,ale moze ja dziwna jestem
...ale pamietam jak mi ja polozyli i byla taka rozowo fioletowa malunka i miala dlugie paznokcie i uszka jakby jej ktos dokleil do glowy
,bo malzowiny miala jak przyprasowane,choc potem sie zrobily normalne...ale byla cudna tylko ten zapach...potem smierdziala denaturatem a oni mi przez tydzien nie kazali kapac...ale emocje nieziemskie...
ptynia serdeczne zyczenia ode mnie tez,oby kazdy dzien byl szczesliwszy od poprzedniego...i zdrowka oczywiscie...
luczka mam nadzieje,ze juz ciut lepiej z lorenzo i toba...licho jak sie przyplacze to podwojna i do ciebie i do malutkiego...
anika kuruj sie kochana,mam nadzieje,ze ci przejdzie,a bierzesz cos na te zatoki?jak chlopcy?
cucciola a ty ?
eve pewnie zapracowana bo sie cieplej zrobilo a jak patryk?
agatka testuj sie i daj znac trzymam &
strega za twoja prace tez trzymam kciuki mam nadzieje,ze testowanie rowera sie udalo mimo pogody...
pozdrawiam wszystkie i milego dnia...
to forum niedlugo nazwiemy chorowite mamy z wloch