reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

kosmitka jak patrze na ten twoj suwaczek to tak fajnie na serduchu sie robi....
tak malo ci zostalo...
powiem ci szczerze ze ja tez jakos zapachu dzieci nowo narodzonych nie poczulam,a rodzilam normalnie...chyba za bardzo boli aby nad zapachem sie zastanawiac....
boli ..ale chetnie jeszcze raz bym rodzila....

reklama
czesc dziewczyny...
u nas bylo ladnie przez te dni slonko,tylko wczoraj sie zachmurzylo ale nie padalo,wiec te dni siedzielismy nad morzem...mnie w boku boli jak bolalo,czekam juz tylko na gastroskopie w czwartek...
kosmitka ja juz sie nie moge doczekac...a co do zapachu niemowlat to ja rodzilam normalnie,i pamietam dokladnie ze ten zapach mnie sie nie podobal,ale moze ja dziwna jestem:rofl2:...ale pamietam jak mi ja polozyli i byla taka rozowo fioletowa malunka i miala dlugie paznokcie i uszka jakby jej ktos dokleil do glowy:szok:,bo malzowiny miala jak przyprasowane,choc potem sie zrobily normalne...ale byla cudna tylko ten zapach...potem smierdziala denaturatem a oni mi przez tydzien nie kazali kapac...ale emocje nieziemskie...
ptynia serdeczne zyczenia ode mnie tez,oby kazdy dzien byl szczesliwszy od poprzedniego...i zdrowka oczywiscie...
luczka mam nadzieje,ze juz ciut lepiej z lorenzo i toba...licho jak sie przyplacze to podwojna i do ciebie i do malutkiego...
anika kuruj sie kochana,mam nadzieje,ze ci przejdzie,a bierzesz cos na te zatoki?jak chlopcy?
cucciola a ty ?
eve pewnie zapracowana bo sie cieplej zrobilo a jak patryk?
agatka testuj sie i daj znac trzymam &
strega za twoja prace tez trzymam kciuki mam nadzieje,ze testowanie rowera sie udalo mimo pogody...
pozdrawiam wszystkie i milego dnia...
to forum niedlugo nazwiemy chorowite mamy z wloch :-D

mialam sie was doradzic i zapomnialam...pod koniec maja mam komunie siostrzenca r moze mi doradzicie co kupic i mniej wiecej jaka kwota wchodzi w gre,bo ja na weselach,pogrzebach laureach i innych uroczystosciach bywalam ale to moja pierwsza komunia,wiec nie bardzo wiem,a jak zapytam tesciowa to jak mi wypali z prezentem to po pozyczke do banku bede musiala skoczyc:-)czekam na jakies pomysly...

anja ,my zawsze pieniadze dawalismy,tylko raz kupilismy corce kolezanki na komunie ds i...co do kwoty pinieznej to nie wiem jak to wyglada u was,ile sie daje...
my dotychczas chodzilismy w trojke...
ja osobiscie nie lubie zlotai kupowac a takze otrzymywac,poprostu nie podoba mi sie..

czesc dziewczyny...
u nas bylo ladnie przez te dni slonko,tylko wczoraj sie zachmurzylo ale nie padalo,wiec te dni siedzielismy nad morzem...mnie w boku boli jak bolalo,czekam juz tylko na gastroskopie w czwartek...
kosmitka ja juz sie nie moge doczekac...a co do zapachu niemowlat to ja rodzilam normalnie,i pamietam dokladnie ze ten zapach mnie sie nie podobal,ale moze ja dziwna jestem:rofl2:...ale pamietam jak mi ja polozyli i byla taka rozowo fioletowa malunka i miala dlugie paznokcie i uszka jakby jej ktos dokleil do glowy:szok:,bo malzowiny miala jak przyprasowane,choc potem sie zrobily normalne...ale byla cudna tylko ten zapach...potem smierdziala denaturatem a oni mi przez tydzien nie kazali kapac...ale emocje nieziemskie...
ptynia serdeczne zyczenia ode mnie tez,oby kazdy dzien byl szczesliwszy od poprzedniego...i zdrowka oczywiscie...
luczka mam nadzieje,ze juz ciut lepiej z lorenzo i toba...licho jak sie przyplacze to podwojna i do ciebie i do malutkiego...
anika kuruj sie kochana,mam nadzieje,ze ci przejdzie,a bierzesz cos na te zatoki?jak chlopcy?
cucciola a ty ?
eve pewnie zapracowana bo sie cieplej zrobilo a jak patryk?
agatka testuj sie i daj znac trzymam &
strega za twoja prace tez trzymam kciuki mam nadzieje,ze testowanie rowera sie udalo mimo pogody...
pozdrawiam wszystkie i milego dnia...
to forum niedlugo nazwiemy chorowite mamy z wloch :-D
a dziekuje dziekuje za pamiec;-)u mnie juz lepiej dzisiaj ostatni dzien antybiotyk biore:tak:
teraz to o Ciebie bedziemy sie martwic o ta gastroskopie!!!!
my jak szlismy na komunie do siostrzenicy meza kupilismy zloty lancuszek:tak:
Agatka jak tam u Ciebie??pojawila sie @??
Milego dnia i zdrowka dla reszty mamus i dzieciaczkow zycze!!

Ostatnia edycja:
anika ja jestem....ale sama do siebie nie bede pisac:-Dsiedze i sie nudze a tu cisza,a tak z wami zawsze zleci czas w pracy...cieplo sie zrobilo to wszystkie na spacarach...

anika hehe, tu od kilku dni cicho :-) ale jak juz jestes, przywolaj dziewczyny do porzadku ;-) bo chyba tylko Ciebie sie sluchaja...

ja to wiesz co, az sama sie sobie dziwie, ale tez nabralam chetki na ten porod ;-) jakos strach minal i teraz czekam z pewnym podekscytowaniem, chyba odbilo mi juz calkiem ;-)

anja ja nie mam zielonego pojecia jak z ta komunia... a z tym zapachem, to w takim razie nie bede sobie robic nadziei, ze bedzie cudowny, ale postaram sie zwrocic uwage...
trzymam kciuki za jutro!

Ostatnia edycja:
anja ,kosmitka ja to ostatnio zalatana jestem i chyba jeszcze tak bedzie przez pare miesiecy,ale wy babki piszcie,nie czekajcie az was multa postrasze ,ja stracilam glos kompletnie,tak mnie nawala gardlo ze lepiej nie mowic...moj m.bedzie zadowolony,chociarz nie bedzie musial mnie wysluchiwac...

reklama
kosmitka,naprawde jakos cudnie nie pachniala,przeciwnie...ale moze byla po terminie i dlatego?a moze o ten zapach chodzi tylko dla mnie nie byl super?paluszki tez miala takie jakbys rece trzymala dlugo w wodzie,takie pomarszczone,skorka znaczy... i mi powiedzieli,ze to tak bo po terminie nie wiem sama...ale ci zazdroszcze tak czy siak...jaki by nie byl zapach bedzie cudownie...ja jak patrze na chiare to czasem mam przed oczami ja taka skulona jak kroliczek zaraz po porodzie,az trudno uwierzyc jak szybko rosna...a ty jeszcze kilka dni i znow bedziesz miala takiego maluszka...

Ostatnia edycja:
Do góry