cucciola79
Fanka BB :)
no to Alusiowi jeszcze widac dobrze u mamusi w brzuszku i nie spieszno na swiat;-)fajnie,ze Ty juz ok ja sie boje ze i u mnie zatoki glowa mi peka z nosa leci a dzisiaj ostatni dzien biore antybiotyk:-(czesc dziewczyny, ja sie grzecznie melduje :-) znajomi wlasnie wyjechali, Alek grzecznie przesiedzial w brzuszku, my zaraz idziemy na kawke i do parku, chociaz podobno dzis dzien muzeow za 1euro, trzeba by skorzystac, ale chyba nam sie nie chce ;-)
wyglada na to, ze my w miare zdrowi, moje zatoki tez juz calkiem niezle
pinky hm, ja nie wiem, moze lepiej, zeby to jednak byly kolki, jest szansa, ze mina szybko, bo jesli ma taki charakter jak nasz Miko, oj to za szybko nie minie,
a nasz Miko jakby co nie umial inaczej spac niz na brzuszku a jak zaczelismy go klasc na brzuszku, to spal ladnie... ostatnio tez widzialam jednego malucha w wozku z pupa w gorze, wiec chyba wiecej dzieci taka pozycje lubi :-)
ptynia ech, no masakra, ze dolaczasz do grona chorowitkow, oby jak najszybciej minelo!
cucciola, eve, luczka jak u Was?
agatka trzymam nadal kciuki z calej sily! :-)
pozostale dziewczyny, co u Was?
milego dnia! :-)
a jezeli moge zapytac dlaczego nie spal Mikolaj??
ptyniasu nie dajcie sie chorobie!!!zdrowiejcie!!!
u nas pogoda nijaka jakos pochmurno i chyba niedlugo zacznie padac ,moze tez gdzies na kawke skoczymy jak mala wstanie:-)
milego dzionka