reklama
anja,moje zatoki zawsze koncza sie krtania...
nie bede ci pisac jekiego koloru mam katar...
ja od paru dni probuje kurowac sie bustine oki,z nadzieja ze jutro bedzie lepiej
...zobaczymy,bo ledwo na nogach sie trzymamm,leb to mi rozpruwa..
kosmitka,ja jestem podekscytowana twoim porodem a co dopiero ty...super ,juz sie nie moge doczekac...
nie bede ci pisac jekiego koloru mam katar...
ja od paru dni probuje kurowac sie bustine oki,z nadzieja ze jutro bedzie lepiej
...zobaczymy,bo ledwo na nogach sie trzymamm,leb to mi rozpruwa..
kosmitka,ja jestem podekscytowana twoim porodem a co dopiero ty...super ,juz sie nie moge doczekac...
agatka13
Fanka BB :)
jestem w ciazy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
agatka13
anja my na komunie zawsze dawalismy pieniadze.kwota zalezy gdzie to sie bedzie odbywalo w domu czy w restauracji.jesli w restauracji to 80-100 euro na glowea jak w domu to polowa mniej.tak przynajmniej jest w okolicach Sarno na poludniu a na polnocy to nie wiem.
agatka13
nawet nie wiecie jak ja sie ciesze:-):-).po 7 latach staran i 4 poronieniach w koncu sie udalo.myslalam ze ten dzien nigdy nie nastapi.jestem szczesliwa:-).
tylko powiedzcie mi czy to normalne ze nie mam wcale apetytu,caly dzien moglabym nic nie jesc.
tylko powiedzcie mi czy to normalne ze nie mam wcale apetytu,caly dzien moglabym nic nie jesc.
agatka13
jem bo musze ale nie z jakims specjalnym apetytem.rano sniadanie poszlo w odstawke,nie moge patrzec na mleko
agatka ja przez poczatek ciazy tez nie moglam patrzec na jedzenie jak czulam kawe to mi sie zoladek skrecala ja kawe uwielbiam...a potem to jadlam ale zebym miala jakis specjalny apetyt to nie...ale kazda ciaza inna...dbaj o siebie i costam jedz...a kiedy idziesz do gina?
agatka,przeswietnista notiziona....auguri....
nastepne chodzenie w ciazy przed nami,bo my dziewuszki chodzimy razem z wami,nie myslcie ze zostawiamy was same....
ide pochrapac,bo koszmarnie sie czuje,giulio juz zasnal,wiec do niego dolacze...a dopo..
jeszcze raz auguroni agatka..
nastepne chodzenie w ciazy przed nami,bo my dziewuszki chodzimy razem z wami,nie myslcie ze zostawiamy was same....
ide pochrapac,bo koszmarnie sie czuje,giulio juz zasnal,wiec do niego dolacze...a dopo..
jeszcze raz auguroni agatka..
reklama
luczka
jestem w ciazy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
cudowna wiadomosc GRATULACJE!!!!! mowilam ze kosmitka odda ci brzuszek:-);-) ja tez na poczatku nie mialam apetytu tylko mi sie spac chcialo
Podziel się: