reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
O dziewczyny to widze ze z tym zapachem swiezo narodzonego nic nie stracilam;-):-D
Anika a bralas kiedys na zatoki fluimucil? mi pomaga
anija biedna ty z tym bolem brzucha bede trzymala & za jutrzejsza gastroskopie
kosmitka siedze jak na szpilkach i czekam na Twoj porod jakbym sama miala rodzic:-D

A u nas juz troche lepiej mnie dalej boli ale moge sie w miare ruszac a Lorenzo dalej ma rozwolnienie ale troche lepiej tzn mniej tak ze jestem dobrej nadzieji.
Rano bylam z tesciowa kupic dla Lorenzo buty wszyscy jakos to przezylismy;-):-D normalnie nie lubie z nia nigdzie jezdzic ale ona ci tiene i przewaznie placi za buty wnuka a ja jak wracam z takiej wyprawy jestem zmeczona ale szczesliwa z butow:-D tzn podobaja mi sie.

pinky a jak Twoja mala maruda? spi?

luczka a smiesznie by bylo jakbysmy mialy taki przechodni brzuszek ;-) kto sie ustawia w kolejke za agatka?
chociaz wiecej by ich sie przydalo, bo tu sporo chetnych :-) trzymamy kciuki za pozostale staraczki!

ja z checia przejme brzuszek od agatki:-)

hej ja moge wziac od agatki a jak nie to od luczki:-Dktora sie juz zapisala w kolejce...
kosmitka fakt,ze ten twoj porod zaczynamy wszystkie przezywac...
luczka dobrze,ze ciebie puszcza i lorenzo juz lepiej dawaj mu tylko pic i powoli sie unormuje...super,ze wyprawa po buty udana,czasami warto sie poswiecic;-)

anija zapisalam sie w kolejce jak w komunizmie w sklepie po meble;-):-D zeby tak mozna bylo oczywiscie moge ci ustapic miejsca bede miala troche wiecej czasu zeby namowic meza;-)

ale fajne dyskusje anja,luczka:-):-):-).az sie usmialam.do gina to musze sie umowic po bylam dzisiaj ale polozna na urlopie i dopiero po niedzieli pojde.tylko mam problem bo na polowe miesiaca jestem umowiona na badania krwi zeby zobaczyc co z moja owulka i teraz nie wiem co robic ,anulowac czy nie?

reklama
agatka to dzieki Tobie taki radosny nastroj tutaj nastal :-)
a co do badan, to nie wiem, na pewno bedziesz musiala zrobic badania krwi na poczatku ciazy, jesli potrzebna Ci rezerwacja to trzymaj miejsce, ale jak to zupelnie inne badania to pewnie nie ma sensu, zeby Cie dwa razy kluli

Do góry