reklama
luczka
Fanka BB :)
O dziewczyny to widze ze z tym zapachem swiezo narodzonego nic nie stracilam;-)
Anika a bralas kiedys na zatoki fluimucil? mi pomaga
anija biedna ty z tym bolem brzucha bede trzymala & za jutrzejsza gastroskopie
kosmitka siedze jak na szpilkach i czekam na Twoj porod jakbym sama miala rodzic
A u nas juz troche lepiej mnie dalej boli ale moge sie w miare ruszac a Lorenzo dalej ma rozwolnienie ale troche lepiej tzn mniej tak ze jestem dobrej nadzieji.
Rano bylam z tesciowa kupic dla Lorenzo buty wszyscy jakos to przezylismy;-) normalnie nie lubie z nia nigdzie jezdzic ale ona ci tiene i przewaznie placi za buty wnuka a ja jak wracam z takiej wyprawy jestem zmeczona ale szczesliwa z butow tzn podobaja mi sie.
Anika a bralas kiedys na zatoki fluimucil? mi pomaga
anija biedna ty z tym bolem brzucha bede trzymala & za jutrzejsza gastroskopie
kosmitka siedze jak na szpilkach i czekam na Twoj porod jakbym sama miala rodzic
A u nas juz troche lepiej mnie dalej boli ale moge sie w miare ruszac a Lorenzo dalej ma rozwolnienie ale troche lepiej tzn mniej tak ze jestem dobrej nadzieji.
Rano bylam z tesciowa kupic dla Lorenzo buty wszyscy jakos to przezylismy;-) normalnie nie lubie z nia nigdzie jezdzic ale ona ci tiene i przewaznie placi za buty wnuka a ja jak wracam z takiej wyprawy jestem zmeczona ale szczesliwa z butow tzn podobaja mi sie.
luczka
pinky a jak Twoja mala maruda? spi?
luczka a smiesznie by bylo jakbysmy mialy taki przechodni brzuszek ;-) kto sie ustawia w kolejke za agatka?
chociaz wiecej by ich sie przydalo, bo tu sporo chetnych :-) trzymamy kciuki za pozostale staraczki!
ja z checia przejme brzuszek od agatki:-)
hej ja moge wziac od agatki a jak nie to od luczkiktora sie juz zapisala w kolejce...
kosmitka fakt,ze ten twoj porod zaczynamy wszystkie przezywac...
luczka dobrze,ze ciebie puszcza i lorenzo juz lepiej dawaj mu tylko pic i powoli sie unormuje...super,ze wyprawa po buty udana,czasami warto sie poswiecic;-)
kosmitka fakt,ze ten twoj porod zaczynamy wszystkie przezywac...
luczka dobrze,ze ciebie puszcza i lorenzo juz lepiej dawaj mu tylko pic i powoli sie unormuje...super,ze wyprawa po buty udana,czasami warto sie poswiecic;-)
cucciola79
Cudownie kochanabedzie kolejna dzidziaHurra hurra hurra:-)Moje przeolbrzymie Gratulacje!!!!:-)jestem w ciazy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Takie swietne notizie!!!
Ostatnia edycja:
luczka
mam nadzieje ze do stycznia sie namowi;-)luczka czyzby maz sie dal namowic na bobasa, czy masz nadzieje, ze do stycznia sie namowi?
dobrze, ze juz u Was lepiej!
agatka13
ale fajne dyskusje anja,luczka:-):-):-).az sie usmialam.do gina to musze sie umowic po bylam dzisiaj ale polozna na urlopie i dopiero po niedzieli pojde.tylko mam problem bo na polowe miesiaca jestem umowiona na badania krwi zeby zobaczyc co z moja owulka i teraz nie wiem co robic ,anulowac czy nie?
reklama
agatka to dzieki Tobie taki radosny nastroj tutaj nastal :-)
a co do badan, to nie wiem, na pewno bedziesz musiala zrobic badania krwi na poczatku ciazy, jesli potrzebna Ci rezerwacja to trzymaj miejsce, ale jak to zupelnie inne badania to pewnie nie ma sensu, zeby Cie dwa razy kluli
a co do badan, to nie wiem, na pewno bedziesz musiala zrobic badania krwi na poczatku ciazy, jesli potrzebna Ci rezerwacja to trzymaj miejsce, ale jak to zupelnie inne badania to pewnie nie ma sensu, zeby Cie dwa razy kluli
Podziel się: