reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
eve,u mnie wlasnie przestalo,ale chmury sa i wiatr wiec padac bedzie napewno...zmykam zaraz do domu,nie gotuje dzis w poludnie bo mala zje w przedszkolu,r jedzie na objad z jakimis przedstawicielami handlowymi wiec dla mnie sie nie oplaca...eve a tak przy okazji twoj patryk jest z stycznia czy jakos tak nie proponowali ci poslac go wczesniej do szkoly?pytam z ciekawosci bo moja tesciowa wymyslila,ze skoro ch jest ze stycznia to moze pojsc wczesniej do szkoly....ot przezorna a mala ma 3 lata...ale ja nie bardzo to widze,niech sie dziecko w przedszkolu wyszaleje...

czesc Wam...przepraszam, ze sie nie odzywam.....ale...stalo sie to co przeczuwalam od tygodni. wczoraj zadzwonili do mnie...jesli nie znajda dla mnie innego miejsca w firmie albo poza ( outplacement interno o esterno) 1 lipca Cassa integrazioen straordinaria do kwietnia 2013 a pozniej jak nic nadal nie znajde jeszcze to rok mobilità.
Trawie cala sytuacje ...ale kop od zycia w doope niezly...demotywacja totalna..i szkoda gadac

Jak tylko poprawi mi sie samopoczucie wroce to WAs..

strega no doopa, niefajnie, przykro mi bardzo, trzymam kciuki, zebys cos fajnego szybko znalazla!!!
pocieszyc Cie to nie pocieszy, ale jak juz jestesmy w temacie, to u nas tez nie wyglada rozowo, maz od jakiegos czasu szuka nastepnej pracy na razie tylko dla siebie, jeszcze nie panikujemy, bo niby 10 miesiecy tutaj nam zostalo, ale nie jest wesolo...

strega,trzymaj sie cholera jasna...mam nadzieje,ze znajda dla ciebie inne miejsce,albo ze szybko cos sama znajdziesz...trzymam kciuki,glowa do gory,kop niezly,nie powiem ale sie podniesiesz jestem pewna sciskam cie mocno!

strega,cholera ale sfiga....zadne slowo oczywiscie w tym momencie cie nie pocieszy,,musisz to jakos przetrawic,jak sama piszesz...
z ta praca to naprawde nieciekawie sie robi,na calym swiecie...strega,kosmitka,auguri aby wam sie jak najszybciej udalo cosik znalezc..
anja ,nie daj sie tesciowej...nie wysylaj dzieciatka rok wczesniej do szkoly...moj Ale jest z konca grudnia,strasznie roznice bylo widac w pierwszych miesiacach szkoly,wedlug mnie jeszcze widac...miedzy nim i kilkoma innymi dziecmi jest rok roznicy,ale ja nie moglam nic na to poradzic,rocznikowo musial isc e basta,ale giulio jest z 2 stycznie i on napewno pojdzie do szkoly jak bedzie mial ponad 6 lat...
tyle lat przed nimi nauki,rok mu napewno nie pomoze a moze tylko zaszkodzic...
wiele rodzicow na sile wysyla dzieci rok wczesniej,bo twierdza ze straca rok..ja tego pojecia nie rozumie...

anika co do pojscia do szkoly rok wczesniej tez jestem tego samego zdania...ja ja posle do szkoly jak bedzie miala te swoje 6 lat i 8 mies.,nauczy sie czego sie ma nauczyc...niech sie bawi poki moze...ale tesciowa musiala sie zaczac o cos martwic....wg.niej powinna pojsc wczesniej bo szkoda czasu...

reklama
no wlasnie ja tego" szkoda czasu" nie moge zrozumiec,przecie maja przed soba cale zycie nauki,wiec poki moga niech sie bawia...
moj m .zawsze powtarzal ze dobrze ze ALe z grudnia to ma rok do przodu,szybko zmienil zdanie,jak widzial Ale placzacego nad zeszytem,zasypiajacego po kolacji,nie potrafiacego zkoncetrowac sie ..itp,teraz mowi ,meno male ze giulio urodzil sie w styczniu...

Do góry