luczka napisze ci marke tej plasteliny jak bede w domu a ja kupilam w sklepie zabawkowym w centrum handlowym u mnie,jak pojdziesz do sklepu zabawkowego napewno bedzie...to jest taki zestaw maszyna do wyciskania+plastelina i foremki fajna sprawa jest jeszcze dentysta,pizza i rozne jak powiesz ze cie interesuje to ci pokaza rozne zestawy tych plastelin
reklama
luczka tu je znajdziesz Playdoh Collezione - Hasbro - Giocattoli | Che Giochi plastelina play doh tu sa te rozne kolekcje maszyna do lodow,wybierzesz co ci bedzie odpowiadalo,ja mysle ze nie najgorszy pomysl moja sie lubi bardzo tym bawic teraz chce pizze...
luczka to ta konkretna o ktorej pisalam Hasbro 32917148 - Play-Doh - Macchine per gelato soft, nuovo colore: Amazon.it: Giochi e giocattoli sa tez zestawy dla mniejszych dzieci ale i 2 letnie sie spokojnie moze tym bawic i tak musi z kims doroslym to robic...napisz na co sie zdecydujesz
eve916
Fanka BB :)
Ja te maszyne do lodow z plastelina niestety musialam...powiedzmy ladnie "zlikwidowac" po cichu, moze zle przechowywalismy, w kazdym razie plastelina wyschnela i nic z tego nie mozna bylo robic, tylko sie kruszylo, ale to oczywiscie po jakims czasie, bo na poczatku maly mial super ucieche, codziennie lody mamusi robil a dla tatusia do lodowki wstawial
W PL natomiast dostal od mojego brata piaskoline, tak sie to chyba zwie, z roznymi foremkami, basenikiem, i "walczy" z tym nadal:-), buduje zamki, mury obronne itp.
W PL natomiast dostal od mojego brata piaskoline, tak sie to chyba zwie, z roznymi foremkami, basenikiem, i "walczy" z tym nadal:-), buduje zamki, mury obronne itp.
no jestem juz w domu,luczka sory,ze tak pisalam maslo maslane ale jeszcze przed wyjsciem z pracy ci to pisalam i sie spieszylam...
eve fakt,ze trzeba ta plasteline potem w tych pudeleczkach przechowywac,bo jak nie to wysycha i twardnieje...ale w ten sam sposob na wypadek rozciapania na dywanie czy gdzies indziej schodzi...plasteline swieza mozna tez oddzielnie dokupic jakby co...
eve fakt,ze trzeba ta plasteline potem w tych pudeleczkach przechowywac,bo jak nie to wysycha i twardnieje...ale w ten sam sposob na wypadek rozciapania na dywanie czy gdzies indziej schodzi...plasteline swieza mozna tez oddzielnie dokupic jakby co...
no i nici z wyjscia..pada..
musimy niestety znalezc sobie cos do roboty w domciu..
eve,piszesz o sabbia magica?bo ja kiedys kupilam cos takiego dla Ale...
roznego koloru pisak,ktory wsypujac do wody przybiera rozne ksztalty,potem mozna ten piasek wyjac tylko secjalna lopatka,.
od pierwszego dnia znienawidzilam to cos...za kazdym razem caly dom pelen piasku,przez caly dzien skrzypial piach pod butami...nie wyrzucilam ale bardzo dobrze schowalam..
musimy niestety znalezc sobie cos do roboty w domciu..
eve,piszesz o sabbia magica?bo ja kiedys kupilam cos takiego dla Ale...
roznego koloru pisak,ktory wsypujac do wody przybiera rozne ksztalty,potem mozna ten piasek wyjac tylko secjalna lopatka,.
od pierwszego dnia znienawidzilam to cos...za kazdym razem caly dom pelen piasku,przez caly dzien skrzypial piach pod butami...nie wyrzucilam ale bardzo dobrze schowalam..
eve916
Anika chyba nie, to nasze sie nie wsypuje do wody, jak na ponizszym linku
71051 KRÓLESTWO SKARBOW MOON SAND COBI PIASKOLINA (2216073780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w kazdym razie latwo wchodzi do odkurzacza:-) i nie skrzypi pod nogami. Ja zazwyczaj wystawiam na taras i tam zabawa na calego.
U nas sama nie wiem przed chwila padalo, teraz nie, kwiecien plecien, nie ma co, przyslowia sie nie myla
71051 KRÓLESTWO SKARBOW MOON SAND COBI PIASKOLINA (2216073780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w kazdym razie latwo wchodzi do odkurzacza:-) i nie skrzypi pod nogami. Ja zazwyczaj wystawiam na taras i tam zabawa na calego.
U nas sama nie wiem przed chwila padalo, teraz nie, kwiecien plecien, nie ma co, przyslowia sie nie myla
eve to co innego...dobre to z tym odkurzaczem,masz racje super wchodzi do odkurzacza..
u nas przestalo padac,Ale zobaczyl kolegow w parku na rowerach i szybko polecial,zobaczymy ile mu sie uda pobawic...z giulio niestety nie mozna wyjsc bo wszystko mokre i napewno nie poslucha mamy aby nie wchodzic do polmetrowej trawy lub nie kapac sie w kaluzy
u nas przestalo padac,Ale zobaczyl kolegow w parku na rowerach i szybko polecial,zobaczymy ile mu sie uda pobawic...z giulio niestety nie mozna wyjsc bo wszystko mokre i napewno nie poslucha mamy aby nie wchodzic do polmetrowej trawy lub nie kapac sie w kaluzy
reklama
agatka13
ptynia ja mam fajowe kaktusy na balkonie co przetrzymaja wszystko:susze,za duzo wody i mroz tego roku przezyly.pozniej wstawie fotke,moze uda ci sie gdziec znalezc tego kaktusa. te sa jedne z wytrzymalaych nawet jesli ktoras nie ma pollice verde:-),przezyja wszystko.ten ktorego jest wiecej w donicy to kwitnie.Anika ja tez i cięte lubię, teraz kupuję sobie bukiecik na tydzien, czy to frezyjki czy roze, ostatnio fundnęłam bukiet wielkanocny w zieleniach i żółciach, z ulubionymi słonecznikami, dziś już padły totalnie, więc kolej na kolejne świeży bukiecik:-). Jednak ponieważ w domu nie mam żadnej donicy w domku to postanowilam coś wymyślić na parapetach, ale nie znam się na kwiatkach tutaj i nie wiem co by wytrzymalo i nie padlo po tygodniu.
Ostatnia edycja:
Podziel się: