reklama
eve916
Fanka BB :)
Ptynia ja w tym roku poraz pierwszy wlozylam w donice margherite, roznokolororowe, po prostu wygladaja cudnie, sasiadki zazdroszcza:-), zawsze je podziwialam w ogrodach, ale sprobowalam wlozyc do duzych donic i efekt super. Oprocz tego surfinie i pelargonie (gerani) klasyczne, ladnie kwitna i zwisaja. Mnie bardzo sie podoba bouganville, rampicante, bellissima.
eve dla mnie to czarna magia..te nazwy..zawsze podziwiam piekne balkony,,,zrob fotke i wstaw plisssss..
dziewuszki mi szykuje sie nastepny dzien w domu,leje jak cholera....
a gdzie sie podziewaja nasze nowe ciezarowki...ajooo ,peccora nera,gdzie jestescie
dziewuszki mi szykuje sie nastepny dzien w domu,leje jak cholera....
a gdzie sie podziewaja nasze nowe ciezarowki...ajooo ,peccora nera,gdzie jestescie
luczka
Fanka BB :)
luczka ,biedny ten twoj lory,to tez oczywiscie,nie wyobrazam soobie jak mamtka musi cierpiec jak wychodzi do domu ze szpitala bez swojego malego skarba...
Anika na sama mysl o tamtych dniach plakac mi sie ale bylo minelo najwazniejsze ze Lorenzo trafil tam i teraz jest z nami caly i zdrowy i napewno bedzie tak z Giulio tylko w szpitalu zostanie dluzej niz Lorenzo mam nadzieje ze sicilpol trzyma sie jakos troche szkoda ze sie do nas nie odzywa.
wiecie,najgorsze to oddzialy szpitalne dla dzieci,czlowiek jest wtedy taki bezradny...ja nawet nie wyobrazam sobie takiej sytuacji...
eve fakt jak masz taki piekny balkon to sie pochwal dla mnie te nazwy to tez czary mary w zab sie nie znam...ale podobac mi sie kwiay bardzo podobaja u kogos...gorzej ja im
anika u nas nie pada nawet jakies niesmiale slonce sie przedziera ale zimno...i jak turysci ci po 3 wizycie nic nie wiesz od agencji?
eve fakt jak masz taki piekny balkon to sie pochwal dla mnie te nazwy to tez czary mary w zab sie nie znam...ale podobac mi sie kwiay bardzo podobaja u kogos...gorzej ja im
anika u nas nie pada nawet jakies niesmiale slonce sie przedziera ale zimno...i jak turysci ci po 3 wizycie nic nie wiesz od agencji?
anja ,powiedzmy ze wiemy o tutrystach i nie wiemy....
dowiedzielismy sie w piatek wieczorem ze przyjda w sobote ostani raz(no i byli)a potem przez niedziele mieli sie zastanowic..i zlozyc offerte,ale my odrazu agencji zaznaczylismy ze jak jest nizsza to aby czasu nie tracili,bo dajac mieszkanie do agencji ,wlsciciel agencji mial zaznaczone ze mieszkanie dajemy do niego po najnizszej cenie,taniej sie nie da i ze nie opuscimy ani grosza...
wiec nie wiemy czy sie wycofali ,czy nie...
czekamy..
dowiedzielismy sie w piatek wieczorem ze przyjda w sobote ostani raz(no i byli)a potem przez niedziele mieli sie zastanowic..i zlozyc offerte,ale my odrazu agencji zaznaczylismy ze jak jest nizsza to aby czasu nie tracili,bo dajac mieszkanie do agencji ,wlsciciel agencji mial zaznaczone ze mieszkanie dajemy do niego po najnizszej cenie,taniej sie nie da i ze nie opuscimy ani grosza...
wiec nie wiemy czy sie wycofali ,czy nie...
czekamy..
czesc dziewczyny, tez sie witam poniedzialkowo, wczoraj nim sie zebralismy to zaczal padac deszcz i dopiero po 18tej udalo sie wyjsc na spacerek, a dzis jestem nieprzytomna, bo jakos tak wyszlo, ze polozylam sie pozno spac, u nas jeszcze nie pada, ale juz sie chmurzy... pozdrowienia i do pozniej!
reklama
Podziel się: