reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
zyta dokladnie, anja mi wlasnie wyjela z ust, Ty masz bezwzgledny zakaz pisania co pichcisz!!! ;-) anika o tych owocach morza to niech sobie pisze ;-) ale Ty juz nic nie pisz! a powaznie to ja uwielbiam gofry z bita smietana i owocami, albo z czymkolwiek, jejku ale mi slinka cieknie, zaraz bede u Ciebie :-)

cucciola agatka ja tez jestem na FB, poprosze namiary! :-)

ja nadrabiam bo od rana troche napisalyscie a mnie nie bylo w domu... ale zimno,szaro i ponoro ale zmarzlam ide sobie kawe zrobic bo glowa mnie jakos boli..

dziewczynki jestem,prasowalam troche...
Ale wrocil ze szkoly,jeszcze nie sprawdzilam ile mu zadali lekcji,bo nie chce psuc sobie humoru...
Giulio buszuje w szafce kuchennej,zaraz cos zbije..
anja ,tak, juz mieszkanie na nas czeka...
postanowilismy dac do agencji nasze,bo wlasnie zakochalismy sie w tamtym,gdyby nie one to zamiaru zadnego nie bylo do sprzedania...wszystko przez przypadek..
a moj m.pracuje 5 minut samochodem od domu,a jak uda nam sie przeprowadzic to bedzie mial 700 metrow do pracy...a ja 700 metrow do centrum miasta...

anja torba jeszcze nie, ale melduje, ze postep jest, upralam ubranka dla malego i juz prawie poskladalam, prasowac to chyba za bardzo nie bede, moze jakies 3 komplety na sam poczatek ;-)

anika,no to trzymam kciuki,my tez przez przypadek kupilismy nasze,bo sie okazja trafila na wieksze,a w dodatku nasz kupiec wzial z meblami jak stalo,bo cudzoziemiec,potrzebowal lokum umeblowanego wiec bylo latwiej sie przeprowadzic i wszystko poszlo sprawniej...
kosmitka brava,medal ci sie nalezy...najwazniejsze,ze postep jest....:-)

anja35 co dwa tygodnie przyjezdza,ale teraz pracowali tu w okolicy,tylko wczoraj wyjechali a dzisiaj wracaja,taki czasami wyjatek sie trafi,narazie maja ogolnie prace niedaleko gdzie mieszkamy,ale od maja znow w oddali:-(to czekam dziewczyny na Was,gofry przepyszne;-)

niech sie w kacu zrobi cieplo bo ja jak tak zaczen siedziec w kuchni,to zle sie skaczy dla mnie,a tu lato sie zbliza:-p;-)
a bym wam zdradzila co jeszcze bede wkrotce gotowala,jak oczywiscie bedzie deszczowo,no ale zakaz to zakaz:-D:-D

ja nie mam kata na FB:zawstydzona/y:kiedys sobie zalozylam,ale nie mialam w ogole pojecia co do czego,jak sie poruszac i skasowalam chyba,chyba bo nawet nie wiem,cos dlugo na te kasacje sie czekalo:-p
ide kawe sobie zrobie;-)

anja super sprawa przedprowadzka bez mebli,ale z drugiej strony szkoda by mi bylo moich mebli ,bo wszystko prawie nowe,no ale jak by ktos dobrze zaplacil to czemu nie..
to nowe mieszkanie wcale nie duzo wieksze,tylko odrobine,jakies 15 mq..,ale w pieknej dzielnicy,nowe(nasze ma 9 lat),condominio z 10 mieszkanaimi,a przede wszystkim w centum,dosc mam brania samochodu aby zjesc loda,do lekarza itp...
kosmitka,tobie to juz tylko miesiac zostal,no na torbre to juz czas...
zyta,daleko ten twoj mezulo pracuje....ale coz jak nie mozna inaczej ..

Ostatnia edycja:
reklama
anika my tez z tego samego powodu sie przeprowadzilismy...i nie zaluje,czesc mebli naszych byla jeszcze z kawalerskiego zycia r,wiec mi akurat nie bylo zal...nasze ma jedna sypialni wiecej ze wzgledu na moich rodzicow jak wpadaja,i wiekszy taras...
zyta to ty sama z mala ale coz najwazniejsze,ze praca jest,no zdradz co bedziesz pichcila...:-)

Do góry