reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
eve nie chcialabym byc taka tesciowa jak moja:no:jestem tej zasady Zyj i pozwol zyc innym:tak:
Ja z rana bylam na spacerku i wiecie co bylo pieknie nawet slonko wyjrzalo teraz cos zaczyna sie chmurzyc:cool:
a pytalam sie jestesci ena Facebooku??

hej dziewczyny spicie w ten popoludniowy pochmurny dzien?ja wypilam kawe ale nadal mi sie chce spac...tu leje i zimno...wstancie bo mi sie nudzi pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

no ja zagladam,a tu cisza;-)pomimo pogody,deszczowej,dobrze sie czuje,czyli nie jestem senna,aczkolwiek trzy kawy wypilam:-pi czekam na meza;-)
acha robie gofry jesli ktos lubi to zapraszam:tak:

zyta ja juz ci mowilam,ty o jedzeniu nie pisz,bo slinka leci....:-)a z czym je robisz ja lubie z bita smietana,ale jak robisz z czym innym to mi same wystarcza smietane sobie dorobie....twoj maz pracuje daleko od domu?:-)

anja35 robie z bita smietana i dla meza z dzemem:tak:
a maz pracuje okolice firenze,ogolnie od nas jest firma a tam pracuja,chociaz ostatnio troche w naszych okolicach pracowali...

reklama
a tak przy okazji,anika zaczelas sie juz rozgladac za nowym mieszkankiem,tak orientacyjnie,czy czekasz az padnie najpierw jakas propozycja na wasze...

Do góry