reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Cześć dziewczyny!!!;-) Żyje żyje:-D ostanio miałam mało czasu i brak weny do pisania:sorry:. U mnie wszystko w porządku trochę marznę w Polsce na tym mrozie ale daje radę :-D. Kilka dni temu miałam przygodę z moimi włosami z ciemnych zachciało mi się jasnych i tak kombinowałam z siostra zamiast iść do fryzjera ze wyszedł mi rudy odrost a reszta czarna hehe a mam włosy za łopatki, wyglądałam komicznie. Na szczęście udało mi się na następny dzień umówić do fryzjera i kobieta opanowała cala sytuacje i teraz mam fajna czerwień na głowie.

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku i życzę miłego wieczoru:)!!!!

reklama
Witajcie!

Lila to Ci się zachciało zmiany koloru włosów na własną rękę z ciemnych na blond :-) ale ważne, że w końcu uzyskałaś kolor Cię zadowalający...pozałatwiałaś resztę ważnych spraw? No tak, byle do wiosny....tu w IT też pogoda nie za ciekawa tyle że bez mrozu ale ostatnio wiatr zimny wieje a słoneczko świeci....my na razie bez spacerków z małym bo przez ten wiatr nie można przecież wyjść nigdzie, pozostaje zabawa w domku....
Aneto jak Twoja córcia? Miejmy nadzieję, że obejdzie się bez wizyty u lekarza bo wiesz ta pogoda tak źle sprzyja że teraz dzieci często jakieś infekcje łapią...
Zajrzę później, tymczasem pozdrawiam...:happy2:

Evelik te dwa pierwsze to bez problemu wyszly.Nawet sama nie wiem kiedy.Bez gryzaczkow i zelow, nie bylo placzu i marudzenia po prostu idealnie.No a te gorne to nadrabiaja podwojnie.Jak pisalam nie moge jej posmarowac dziasel bo zaciska usta, a nie chce na sile.Na razie daje jej schlodzone jablko w kawalkach, a ze lubi to podwojny pozytek.Jezdzi tym jablkiem po dziaslach jak szalona.
U nas nadal wieje chociaz ranem bylo az 1 cm sniegu:tak: przez dwie godziny.Slonce gdzies poszlo i go nie ma .Pewnie w cieplejsze strony.Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze milego popoludnia.

Ostatnia edycja:
witam sie niedzielnie;-),u nas dzisiaj chlodno:blink:,bylam w kosciele,ale zmarzlam:-:)szok:,hm jak narazie musimy przeczekac te pogode,wiedzac ze latem bedzie goraca:-):-):-).A co do kolorow wlosow,to ja po kolorze czerwonym,teraz mialam ochote na zmiane i mam czarne:tak:(dodam ze naturalnie jestem ciemna blondynka),ale sama sobie pomalowalam i jestem bardzo zadowolona:tak::-D:-D.Pozdrawiam,zycze milej niedzieli:tak::-):-):-):-).

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:,dziewczyny gdzie jestescie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Witam sie deszczowo!!!!ach ta pogoda:-:)-(,corke mam chora,w dzien jest ok.,ale za to w nocy:no:,nie moze spac:no:,a dzisiaj pierwszy marzec,wiec juz by mogla byc prawdziwa wiosna;-):tak::tak::-):-):-),no ale coz w styczniu i lutym mielismy cos w rodzaju wiosny:-),wiec teraz pozostaje nam czekac na ladna pogode:tak::-).Pozdrawiam:happy:.

A ja znowu nie mialam czasu zajrzec myslama ze duzo naskrobalyscie;-) a tu taka pustka:szok:. Ostatno malo pisze na forum bo sporo spraw mam na glowie myslalam ze w tym tygodniu bedzie juz luz a tu niestety kolejny problem sie przyplatal przyjechalam do mroznej Polski i odrazu zaczal mi dokuczac pecherz:wściekła/y: wczoraj bylam w urzedze pracy zalatwic ubezpieczenie dzisiaj znowu musze jechac i dopiero jutro wybiore sie do lekarza, pewnie znowu bedzie kolejny antybiotyk:confused2:

Witajcie ,jestem jestem, tylko ciezko pisac jedna reka a druga robic ciasto.U mnie pada od rana i zeby nie zwariowac wzielam sie za pieczenie ciast.Corcia urzeduje z tata a ja mam dzien wolny.Prawdziwe swieto, nawet sniadanie dostalam do lozka.Upieklam juz jezyki(tylko 4 sztuki) rolady z bita smietana sie chlodza a w piekarniku serniczek.Przychodzcie ,zrobilam troche za duzo, wiec sie podziele.A i kawke zrobie.:tak:

reklama
Agnieszko a co ciebie tak wzielo na robienie ciast? Jakas imprezka sie szykuje? A moze masz lakomczuchy w domu:-D. Ja nie potrafie za bardzo piec nigdy mi nie wychodzilo i szybkos konczyly sie moje proby chocaz ostatnio jak sie bardzo postaralam to zrobilam ladny torcik na urodziny mojego M.

Do góry