Witam wszystkie POLECZKI:-) po dłuuugiej przerwie! wszystko już przeczytałam i trochę też się wypowiem
ja już się ze wszystkim uporałam,byłam tak padnięta,że siły nie mialam nawet dla mojego pysia małego,pierwszą noc nie spałam bo miałam takie skurcze łydek,że aż ciąża mi się przypomniała!
Ivi fakt!usg robią po 9 tygodniu,ja miałam robione pierwsze w 11! ale wiem jak bardzo chce się zobaczyć dzidzie. w Polsce robią już przy pierwszej wizycie.
Co do Cesarki to jednak trzeba się liczyć z tym,że to jest OPERACJA z cesarskim cięciem i wiem ,że niektóre dziewczyny bardzo cierpiały po...
Truskawko ,kiedy ja poszłam na ostatnią wizytę a był to 20 grudnia(alex urodzil się 19 stycznia)lekarz przy badaniu powiedział,że szyjka już się bardzo skrociła,głowka jest bardzo nisko i mam się oszczedzać żeby chociaż święta przechodzić-termin miałam 17 stycznia....i czekałam,czekalam,czekalam-minął termin i nic:-)także Ci lekarze nie zawsze trafiają
Dziewczyny na dworze masakra magbeta!leje,wieje zimno,ciemno-moja mama przyjechała do ciepłych krajów,a tu lipa!
Agnieszko podziwiam za te pasje do gotowania....ja umiem gotować maksymalnie dla 4 osób;-),mój mąż woli zdecydowanie włoską kuchnie,no chyba ,że jest bigos ,gołąbki czy potrawka z kurczaka,ciasta ech...kiedyś potrafiłam
a dziś tłusty czwartek,zrobiłyśmy z mamą faworki no i miały byc również pączki,ale nie wyszły:-(i wszystko poszło do kosza na śmieci...ja w zasadzie też jestem tradycjonalistką,także święta to tylko w Polsce!niestety dotychczas udało nam się spędzić tylko jedną wielkanoc w kraju